# Fernando Torres

Oyuncunun verdiği katkıyı attığı golle hesaplayan insanlar var halen daha. Gerçekten epik. Burak'ın geldiğinden beri orta sahamızdan aldığımız gol katkısıyla Burak'ın olmadığı 2011-2012 sezonunda orta sahadan aldığımız gol katkısına bakın. Aradaki uçurumu görebilirsiniz, üstelik o sezon Sneijder gibi yüksek yüzdeyle oynayan bir orta saha oyuncumuz yoktu. Olsaydı 80 gole dayanırdık herhalde. Torres geldiğinde yapacağı akıllı koşularla, atacağı teknik çalımlarla, vereceği akıllı ara paslarla, kritik noktalarda alacağı faullerle(bu sezon chelsea'nin attığı duran top gollerin büyük bir bölümünde Torres'in kritik noktalarda aldığı faulleri görürsünüz) bize inanılmaz katkı verecektir. Burak'ın bencil bencil oynayıp, sürekli top isteyip, aldığı topların %95'ini de verimli kullanamayıp bizi ezip, çileden çıkarıp senede 15-20 gol atmasını mı tercih edersiniz yoksa Torres'i mi? Siz düşünün artık. Burak Yılmaz 15 gol atar 50 tehlikeli atağı başlamadan bitirir. Fernando Torres 15 gol kaçırır ama 50 tane tehlikeli ve yoktan atak yaratır. Bilmem anlatabildim mi? Ki bence Burak-Torres oynasak çok gol atarız. Torres, Burak'ı acayip besleyecek bi adam.

Istersen Raul, Zidane ve Rivaldo'yu de satin alalim. Yok, 86 yasindaki Di Stefano'yu de geri getirelim.

Di Stefano la bu Di Stefano!

Burak her sene 20 gol atıyorda ne oluyor ? her maç en az 10 tane pozisyon 10 tane top kayb, kalemizde pozisyon, ve gol atamayınca suratı asık ve maç başına 12412415 tane ofsayta düşüyor

Istersen Raul, Zidane ve Rivaldo'yu de satin alalim. Yok, 86 yasindaki Di Stefano'yu de geri getirelim.

Di Stefano la bu Di Stefano!

Yav bahsettiğimiz adam 30 yaşında. Öyle bir abartıyorsun ki görende 37 yaşında, yürüyecek hali kalmamış, futbolunun son dönemine gelmiş bir adam getiriyoruz sanacak. Torres'in yaşı Türkiye'ye gelmek için genç bile. Torres gibi hangi isimli oyuncu 30 yaşından önce Türkiye'ye gelmiş?(Snejjder hariç) En önemlisi Carlos, Sneijder ve Drogba dışında gelmiş mi bu kadar büyük bir oyuncu?

Benim bildigim tek şey Torres,Burak,Sneijder,Bruma hücum hattının delik deşik edemeyecegi defans yok.

Gerçekten epik. Burak'ın geldiğinden beri orta sahamızdan aldığımız gol katkısıyla Burak'ın olmadığı 2011-2012 sezonunda orta sahadan aldığımız gol katkısına bakın. Aradaki uçurumu görebilirsiniz, üstelik o sezon Sneijder gibi yüksek yüzdeyle oynayan bir orta saha oyuncumuz yoktu. Olsaydı 80 gole dayanırdık herhalde. Burak'ın bencil bencil oynayıp, sürekli top isteyip, aldığı topların %95'ini de verimli kullanamayıp bizi ezip, çileden çıkarıp senede 15-20 gol atmasını mı tercih edersiniz yoksa Torres'i mi? Siz düşünün artık. Burak Yılmaz 15 gol atar 50 tehlikeli atağı başlamadan bitirir. Fernando Torres 15 gol kaçırır ama 50 tane tehlikeli ve yoktan atak yaratır. Bilmem anlatabildim mi? Ki bence Burak-Torres oynasak çok gol atarız. Torres, Burak'ı acayip besleyecek bi adam.

Oyuncunun verdiği katkıyı attığı golle hesaplayan insanlar var halen daha.

Oyuncu forvetse önce attigi gollere bakilir, verdigi katki degil. Hem gerçek katkisi da yok, bu sezon sadece 5 assist verebilmiş.

Torres geldiğinde yapacağı akıllı koşularla, atacağı teknik çalımlarla, vereceği akıllı ara paslarla, kritik noktalarda alacağı faullerle(bu sezon chelsea'nin attığı duran top gollerin büyük bir bölümünde Torres'in kritik noktalarda aldığı faulleri görürsünüz) bize inanılmaz katkı verecektir.

Kanka Torres'i mi, Messi hakkinda mi konuşuyorsun? :D

Ayrica Mourinho bir kaç hafta önce bunu dedi:

Chelsea transfer news: Fernando Torres is in my plans for next season, reveals Jose Mourinho | Metro News

Yav bahsettiğimiz adam 30 yaşında. Öyle bir abartıyorsun ki görende 37 yaşında, yürüyecek hali kalmamış, futbolunun son dönemine gelmiş bir adam getiriyoruz sanacak. Torres'in yaşı Türkiye'ye gelmek için genç bile. Torres gibi hangi isimli oyuncu 30 yaşından önce Türkiye'ye gelmiş?(Snejjder hariç) En önemlisi Carlos, Sneijder ve Drogba dışında gelmiş mi bu kadar büyük bir oyuncu?

Büyük bir oyuncu olup olmadigini mi önemli, yoksa kalitesi mi?

Gelme ihtimalı nedir

KAynaklar kim

* LG G2 Tapatalk *

Bu toresle ilgili haberleri ciddiye almıyorum ve ciddiye almamakla haklıyım yada haklimiyim

HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyuncu forvetse önce attigi gollere bakilir, verdigi katki degil. Hem gerçek katkisi da yok, bu sezon sadece 5 assist verebilmiş.

Kanka Torres'i mi, Messi hakkinda mi konuşuyorsun? :D

Ayrica Mourinho bir kaç hafta önce bunu dedi:

Chelsea transfer news: Fernando Torres is in my plans for next season, reveals Jose Mourinho | Metro News

Burak Yılmaz 16 gol, Wesley Sneijder 5 asist. Ve Jose Mourinho. Herşeyi açıklıyor sanırım. Bu kadar dar bir açıyla bakmamak lazım. Sırf istatistiklere bakarak mı bir oyuncuyu değerlendiriyoruz? O zaman Umut Bulut geçen sezon attığı 13 golle takıma müthiş bir katkıda bulunmuş, ŞL'de 8 maçta 2 gol. Hiçte fena değil.

Goal.com a göre tottenham,Atletiko M , Inter ve GS istiyor

En güclü aday torresin eski kulübü atletiko

* LG G2 Tapatalk *

Burak Yılmaz 16 gol, Wesley Sneijder 5 asist. Ve Jose Mourinho. Herşeyi açıklıyor sanırım. Bu kadar dar bir açıyla bakmamak lazım. Sırf istatistiklere bakarak mı bir oyuncuyu değerlendiriyoruz? .

Sırf istatistiklere bakarak mı bir oyuncuyu değerlendiriyoruz?

Senin galiba okuma problemin var, çünkü ben dedimki; forvetlerin en önemli görevi, gol atmaktir.

Ayrica dedigim gibi, Torres'in katkisi nedir? Bu sezon 5 assist vermesi mi?

O zaman Umut Bulut geçen sezon attığı 13 golle takıma müthiş bir katkıda bulunmuş, ŞL'de 8 maçta 2 gol. Hiçte fena değil

Sen 13 gol atmasina müthis demek istiyorsan de, bence gayet faydaliydi geçen sezon.

Senin galiba okuma problemin var, çünkü ben dedimki; forvetlerin en önemli görevi, gol atmaktir.

Ayrica dedigim gibi, Torres'in katkisi nedir? Bu sezon 5 assist vermesi mi?

Sen 13 gol atmasina müthis demek istiyorsan de, bence gayet faydaliydi geçen sezon.

Eee. Tamam işte. Burak Yılmaz 16 gol attı, müthiş katkı verdi takımıza dedim bende. Sorun nedir anlamadım?

Eee. Tamam işte. Burak Yılmaz 16 gol attı, müthiş katkı verdi takımıza dedim bende. Sorun nedir anlamadım?

şimdik kendi dediklerini de mi unutuyorsun? Umut hakkinda konuşuyordun, Burak degil.

Burak 16 gol atti ama ayni zamanda aşiri çok gol kaçirdi, senin şimdik istedigin Torres de ayni Burak gibi rezil oldu Ingiliz liginde o kadar gol şansi kaçirdiktan sonra. Senin hayalinde galiba Messi gibi sürekli oyunu kuran, ve ayni zamanda takima faydali olan oyuncu oldugunu zannediyorsun fakat müthiş yaniliyorsun.

şimdik kendi dediklerini de mi unutuyorsun? Umut hakkinda konuşuyordun, Burak degil.

Burak 16 gol atti ama ayni zamanda aşiri çok gol kaçirdi, senin şimdik istedigin Torres de ayni Burak gibi rezil oldu Ingiliz liginde o kadar gol şansi kaçirdiktan sonra. Senin hayalinde galiba Messi gibi sürekli oyunu kuran, ve ayni zamanda takima faydali olan oyuncu oldugunu zannediyorsun fakat müthiş yaniliyorsun.

Umut ve Burak 15 gol atan ama atıyorum 40 tane de pozisyonu başlamadan bitiren, yüzlerce set oyunun içine eden tipler. İnan bana Torres senede 6 gol atıp onların verdiği katkının %40-50 daha fazlasını veriyordur. Oyun içinde çok faydalı olduğunu düşündüğüm bir oyuncu. Benim görüşüm bu yönde, senin farklı olabilir, saygı duyuyorum. Sen çok gol atan, dominat bir forvet istiyorsun anladığım kadarıyla. Bende oyun içnde daha fazla katkı alacağımızı ve takımın verimini çok arttıracağını düşündüğüm bir oyuncuyu istiyorum. Olay bu yani, durursak sabaha kadar tartışırız o yüzden bitirelim bence. :D

Torres'i City'i United'i tutuyorsan istemeyebilirsin ama gercekci olalim Torres'i almamiz bile cok cok zor. Keske getirebilsek ama cok zor. Torres'i begenmeyenler de bir alternatif soylesin Merak ediyorum.

tam cezasi golcüsü, ritmini bulursa leblebi gibi gol atar ... ama kacirmaya baslayinca mental anlamda büyük cöküs yasiyor. Birde tarz olarak adam falan eksiltemez, topu alip basip gidemez ... tarz olarak begendigim golcü tipi degil ...

Geri
Üst Alt