Fetih 1453

Cevap: Fetih 1453

Gittim dün arkadaşlar , gitmeyen bir şey kaybetmez yani bazı kronolojik hata var . Bu olayı hiç bilmeyen İstanbul'u Ulubatlı Hasan aldı diyebilir adam tek başına alıyor vallahi .

Persembe aksami gittim. Film cok guzeldi. Etkileyiciydi efektler falan cok gercekciydi.. Bu filmde tarih var,inanc var, ask var hersey var. Ulubatli Hasan'in yasadigi ask gercek miydi kurmaca miydi kafam karisti tabi. Sonra kapanisi cok sonuk kaldi bana gore. Ne bileyim bi mehter marsi falan daha bi yakisirdi. Herseye ragmen film replikleri, Fatih Sultan Mehmet'in sozleri falan cok yerindeydi. Izlenmesi gereken bi film. Tavsiye ederim :)

Ben de hemen dün gidip izledim filmi. Öncelikle çok büyük bir ilgi var filme ki bu çok sevindirici bişey.

Film hakkında genel olarak kötü bi film değil diyebilirim yalnız olmasa daha iyi olur dediğim şeyler vardı. Mesela çok gereksiz şekilde Ulubatlı Hasan üzerine kurulmuş olması saçmaydı. Böyle bir konuya sahip bir filmin çok klasik şeyler üzerinden anlatılması gereksiz bence.

Fatih'i oynayan oyuncuyu beğendim, tip-yaş olarak da uygundu, olmuştu. Ancak Ulubatlı Hasan'ı oynayan İbrahim Çelikkol'u zaten pek sevmezdim, fikrim değişmedi.

Teknik olarak da eksiklikleri vardı. Zaten bir sürü hata da yazılmış arkadaşlar tarafından...

Tüm bunlara rağmen izlenmeli ama bir film olduğu da unutulmamalı bence. Türk sineması için sevindirici bir film.

la ciddiyim soruda ya ona göre birini götürücem

filmde açık sahne yok. istediğinizle gidip izleyebilirsiniz...

Film muhtesemdi. Gelmis gecmis acik ara en iyi izledigim turk filmlerinden biridir. Gitmeyen cok sey kaybeder bana gore. Sirf bu filmden dolayi Tarihimizi ogrenmek istiyorum ve arastiracagimda, varmi bunun otesi?

filmin sonunda istanbul fethediliyor ve aslinda filmin gunumuzde degil 1453'te gectigi ortaya cikiyor alin size TWIST

sinemayla içli dışlı olan bütün arkadaşlarım gitti ve hepsinin görüşü olumsuz böyle olacağı belliydi

Film yoruma acık desenize. Beğenen de var beğenmeyende. İlk fırsatta gidip izleyeceğim bakalım benim yorumum nasıl olucak film hakkında. :)

Sirf Turk yapimi film oldugu icin elestirenler var, yabanci bi film olsaydi yere goge sigdiramazlardi bu kisiler. Bana gore cok iyidi film, izlemeyen kalmasin diyorum.

Sirf Turk yapimi film oldugu icin elestirenler var, yabanci bi film olsaydi yere goge sigdiramazlardi bu kisiler. Bana gore cok iyidi film, izlemeyen kalmasin diyorum.

Aynen oyle. Bosuna dememisler dusmanimiz icimizden birileri diye, bu her zaman boyle olmustur tipki Galatasaray camiasinda oldugu gibi. Birbirimizin basarilarini cekemiyoruz, cekemedigimiz icinde bir turlu buyuyemiyoruz (genel).

sadece türk filmi diyede beğenenler var ona bakılırsa...mesela altarınoğlu tarkan 70 li yıllarda yeşilçamın önemli bir türk kahramanını anlatan filmi mesela onada brewhearttan iyimi diyelim?eleştiri olmazsa ne anlamı kalır allah aşkına yapmayın

kimse türk filmi diye eleştirmiyor tarihimizin en önemli savaşlarından birini film yapıyosunuz bari eksiksiz hatasız yapın.

[video=youtube;5HoR9_VdAXc]https://www.youtube.com/watch?v=5HoR9_VdAXc[/video]

2:21 ile 2:23 arasına iyi bak hatta pause yap böyle iddalı film yapıyorlar ama böyle basit ayrıntıları görmüyorlar.

sadece türk filmi diyede beğenenler var ona bakılırsa...mesela altarınoğlu tarkan 70 li yıllarda yeşilçamın önemli bir türk kahramanını anlatan filmi mesela onada brewhearttan iyimi diyelim?eleştiri olmazsa ne anlamı kalır allah aşkına yapmayın

Ne alaka? Ben Turk filmi oldugu icin iyi film demiyorum. Ayrica elestirmeyin de demedim, sadece sirf Turk filmi oldugu icin elestirenler objektif olsun.

Ne alaka? Ben Turk filmi oldugu icin iyi film demiyorum. Ayrica elestirmeyin de demedim, sadece sirf Turk filmi oldugu icin elestirenler objektif olsun.

türk filmi diye eleştirenlerede hak vermelisin çünkü şimdiye kadar bizi gururlandıracak bir yapıma imza atmadılar milletin türk filmi ön yargısı o yüzden utanıyorum eski yeşilçam filmlerini gördüğümde.

kimse türk filmi diye eleştirmiyor tarihimizin en önemli savaşlarından birini film yapıyosunuz bari eksiksiz hatasız yapın.

[video=youtube;5HoR9_VdAXc]https://www.youtube.com/watch?v=5HoR9_VdAXc[/video]

2:21 ile 2:23 arasına iyi bak hatta pause yap böyle iddalı film yapıyorlar ama böyle basit ayrıntıları görmüyorlar.

Ne olmuş o araya?

Geri
Üst Alt