Fetih 1453

Cevap: Fetih 1453

fatihin fedaisi kara murat malkoçoğlu gibi yiğid cengaverlere yer verilmişmi acaba değerli renk daşlar?
öncelikle herkesten özürdiliyorum film sonu için dediğin karakterler yok ama inanın film super etkisinden hala çıkamadım herkesin çok etkileneceğinden eminim

Spoiler

Filmin sonunda İstanbul fethediliyor.

Spoiler

Sent from my iPhone using Tapatalk

Filmin sonunu fragmandan anladım, hala anlamadıysanız yuh.

Filmi izledim birkaç olay dışında güzel.Bazı vurgulanması gereken şeyler çok göz ardı edilmiş onu gördüm.Bu eksiklerin yanında güzeldi film.Herkesin gitmesini tavsiye ederim.

Şimdi geldim bende filmden. Çok iyi diyemem ama iyi bir öncü olmuş. Bire bir savaş sahneleri mükemmel ama bilgisayar ile yapılan yerlerde biraz sıkıntı var gibi. Adamlar yürürken ayaklarına bakınca anlaşılıyor zaten her şey. Yinede gidip görülmesi lazım.

Önümüzdeki hafta içi gitmek niyetindeyim. Gidenler çok beğenmiş..

Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk

beyler kusura bakmayın sonunu yazdım:)

2suv2.jpg

Yani koskoca adamsın bir de abi ya. Olacak şey mi?

film urban ustanın kızının hayatını anlatıyo..

+ mehtersiz osmanlı mı olur lan

film urban ustanın kızının hayatını anlatıyo..

+ mehtersiz osmanlı mı olur lan

ahahah harbiden he iç o gözle bakmamıştım. Koskoca İstanbul'un fethine bile aşkı sıkıştırmışlar, karı yüzünden birbirine kinle bakan 2 kişi kapıştırmışlar ya. :D İyi aklıma getirdin bak :D

ahahah harbiden he iç o gözle bakmamıştım. Koskoca İstanbul'un fethine bile aşkı sıkıştırmışlar, karı yüzünden birbirine kinle bakan 2 kişi kapıştırmışlar ya. :D İyi aklıma getirdin bak :D

sorma ya bizim türklerin işi gücü aşk meşk başka bişi yok yaptıkları her filmde dizide hatta her müziklerde bile aşk konusu var. iyiki hayvanlar alemini anlatan bir belgsel yapmıyorlar orayada bir aşk sıkıştırırlar.

Aşk üzerinden anlatmaları en doğrusu , yeterki müstehcen olmasın. Sadece fethi anlatılırsa belgeselden ne farkı kalır.

Arkadaşlarım bana kötü bir süpriz yaparak bana da bilet almışlar bugun için. İzleyip güzel bir değerlendirme yapacam gençler.

Filmi maddi olgularla ilişkilendirmeyecek şekilde senaryo ve film akışı olarak değerlendirecek olursak, İyi yada kötü tartışılır belki bu ama film sanki ziplenmiş gibi, hatırladığım kadarıyla 1,5 dakikayı geçen diyalog sahnesi yok; konular ve sahneler çok hızlı değişiyor bazı anlar slayta bağlıyor. Osmanlı tarihi ile ilgili bir kişi olarak, akşemseddinin olması gerektiği gibi yansıtılmasını isterdim flash tv deki gerçek kesit proğramındaki dedeyi getirmişler resmen. Akşemseddin gibi bir din alimi ermiş kişi daha fazla süre alabilirdi. Yada senaristler stratejik hata yapmışta olabilir, film iki part yada üç parta yayılabilirdi. Ne oldu nerden geldi nereye gidiyor o kim bu nedir derken bitiyor, dediğim gibi ilgili bir kişi olarak olmasını beklediğim ama olmayan pekçok olgu yoktu filmde.

Filmin bahsettiğim sıkıştırılmış hissi, halkların anlık duygu değişimleri ile kendini oldukça hissettiriyor dediğim gibi iki yada üç part olsaydı daha keyifli olabilirdi, bu da bir tercih tabi.

Geri
Üst Alt