Fetih 1453

Cevap: Fetih 1453

kumandaya dönüşen yekta dünyadaki bütün televizyonlarda malum olayın görüntülerini açtı çünkü kumandaların efendisi olmuştu.

Yekta'nin hayallerini susleyen olayin Istanbul'un fethi sirasinda yaralilari duduklemek olmasi izleyenleri hayrete dusururken insanlik nereye gidiyor? sorusunu akillara getirmisti.

Yekta'nin hayallerini susleyen olayin Istanbul'un fethi sirasinda yaralilari duduklemek olmasi izleyenleri hayrete dusururken insanlik nereye gidiyor? sorusunu akillara getirmisti.

Oha be kardeşim ya oha :asd:

Şu olayı 1453'den alsak da 1789'a falan getirseniz ....

Tarihimizin içine ettiniz....:D

gördükleri şeyden çok etkilenen insan ırkı olay yerine gitti. ve olay yerinde cund hala elinde defterle not tutuyordu. karşısında yeni nesil insanları gören cund şaşırmıştı birazda korkmuştu onu videoya çekmeye çalışanları masumca seyrediyor ona hediye edilen cep telefonunu yemeye çalışıyordu.

Bu arada yavaş gelin. İstanbul'un daha önce kaç kez kuşatıldığını biliyor musunuz? Hayatında birine yumruk atmamış adamlar iyice sallamya başlamış. Çok kolaydı fetih yapmak. Koyunu güdemeyecek adam Fatih' e laf atıyo..

Fikriniz olmadan önce bilginiz olsun vesselam...

:)

Hayri Cund'un senaryolarının çok daha mantık örgüsü içinde ve akıcı olduğunu söylemeliyim vesselam. Yani atışmanın galibi belli.

Abi seni seçecektik ama 200 oscarlı bir senarist olarak 8 oscarlık bir senariste karşı alacağın galibiyetin başarısız bir galibiyet olacağını düşündüğümüzden böyle bir takdirde bulunduk.

haklısın ama benimde mantık(!) konusunda kendimi geliştirmem gerekiyor. adam beni kumandaya dönüştürdü ben ise onu üstüne fil oturmuş bir boğa bile yapamadım :(

bu kadar ciddi bir konuda soytarılık yapmayı tercih eden kişileri kınıyorum

ahahahahah yalnız sertaç nasıl gerildi, kıl oldu varya. ahaha :D

Yekta filmi izledin mi

Geri
Üst Alt