Oğuzhan Özmen
Aslan Üye
- 2 Şubat 2010
- 9.278
- 5
- 1.173
Kapatın şöyle sokuk başlıkları
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynı olay bizim başımıza gelirse gereğini yapılacağımız konuşuluyordu
Şuan 3 maymunu görüyorum sadece
Aman onlar yaptı önce onlar halledilsin demek,Fenerbahçe'nin Türkiye'ye şikeyi Galatasaray getirdi demesinden farksız
Demek ki adamlar haklı bazı noktalarda bu kadar taraflı bakmayın uç noktaları yakalayın
Biz gecmisimizle yuzlesmeye haziriz
Arif,Okan,Emre,H.Ünsal,H.Şükür
Var mı daha çıkartamadığımız ?
Aziz Yıldırım ile dalga geçenleri görelim şimdi,adam haklıymış
Aynı olay bizim başımıza gelirse gereğini yapılacağımız konuşuluyordu
Şuan 3 maymunu görüyorum sadece
Aman onlar yaptı önce onlar halledilsin demek,Fenerbahçe'nin Türkiye'ye şikeyi Galatasaray getirdi demesinden farksız
Demek ki adamlar haklı bazı noktalarda bu kadar taraflı bakmayın uç noktaları yakalayın
Yine başlamış birileri Galatasaraylılık ölçer testine yahu sen bana Fenerli desen ne olur çokta umrumda
Ben gerçekleri konuşuyorum iki yüzlülük yapmıyorum en azından
İsnat edilen suçlamaların aksini ispat edemediler ve hüküm giydiler
Nasıl kurtulduklarını da cümle alem biliyor
Ortada olan herkesin bildiği konular bunlar neresi yalan veya iki yüzlülük
Bunlara rağmen gerçekleri konuşuyorum diyorsun.. Ortada olan bunca gerçeğe rağmen bunu yazman benim için yeterli
Bu arkadaşa hüküm giymiş kişi ve kurumların savunmasını yapma imkanı ne kadar daha tanınacak çok merak ediyorum
Bu ateş üfleyerek sönmez
Yine başlamış birileri Galatasaraylılık ölçer testine yahu sen bana Fenerli desen ne olur çokta umrumda
Ben gerçekleri konuşuyorum iki yüzlülük yapmıyorum en azından
O hüküm giydiren hakimler ve savcılar şuan nerede ?
Geçiniz
Gerçekleri konuşuyorsan şikebahçen şike yaptı mı yapmadı mı onu söyle önce?
Aklayanlar nerde madem gerçekleri konuşuyorsun onuda bi söyle bakalım
Aklatanlar bir kaç yıl öncesine kadar kiminle aynı yatağa giriyordu onuda söyle bakalım görelim kaç yüzlüsün
Hadi ordan senin kibirbahçeli olduğun alenen belli
Gelmiş buraya bize demediğini bırakmayan Kulübü türk futbolunun içine eden adamı savunuyor
Üstüne birde Trip atıyor Galatasaraylılığım ölçülmeye başlamış diye
Hadi ordan senin gibi Galatasaraylı olmaz olsun
Bu ateş üfleyerek sönmez
Yav he hee
Herşeyi kanıt olarak kabul ediyorsan o zaman Boluspor başkanının açıklamalarına ne diyeceksin ? Teşvik,şike şu son dönemlere kadar bulaşmamış kulüp yok büyükler açısından boşunu kendinizi kandırmayın