Fetö: "Dua ve himmet ile Galatasaray'ı ayağa kaldırmak lazım"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanki antuda acilmis bir konu okuyor gibi oldum .Bari 6s yazinda tuyu dikin...
Bu ne rezalet bir konudur

:red:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Resmen kelimelerin kifayetsiz kaldigi bir durum. Insallah sadece soylenti ve iftiradan ibarettir. Fetoyle alakali kim varsa ihrac edilmeli.

Fethullah hocaefendi eğer dua ve himmetle Galatasaray'ı ayağa kaldırmışsa teşekkür ederiz.

valla kim varsa ihraç etsinler,bu ne kara lekedir:yeah:

Sende anca çamur atarsın böyle

Ne oldu gerçekler acıttı mı ?

Soruna cevap vermeden cevap vermediğin sorularımı bilgilenmen için ben cevaplayayım

Aklayanlar Fetö konusu yüzünden göz altına alındılar hatta galiba tutuklandılar

Aklatanlar iki üç sene el öpüyorlardı her istediklerini verdikten sonra

Evet şike davalarına bakanlarda tutuklandı ama bu şike yapmadılar demek olmuyor aksine adamların savunması bile bir itirafdı

Gerçekler açıttı mı soruna gelince

Benim bir yaram yok ki şike yapıldığı gerçeği açıtsın

Ben Galatasaraylıyım senin gibi iki yüzlü bir kibirbahçeli değil

Ben Uefa kupasını kazandığı için ağlama şerefine nail olmuş bir Galatasaray taraftarıyım

Aksini ispat edemeyen kulübün biz şike yapmadık diye ağlayan onun bunun kucağına oturan kibirbahçe taraftarı değilim

Hadi şimdi git antu ya orda kibirbahçeni istediğin gibi savun

Hem o camia için soy adında çok uygun

Bu ateş üfleyerek sönmez

Soruna cevap vermeden cevap vermediğin sorularımı bilgilenmen için ben cevaplayayım

Aklayanlar Fetö konusu yüzünden göz altına alındılar hatta galiba tutuklandılar

Aklatanlar iki üç sene el öpüyorlardı her istediklerini verdikten sonra

Evet şike davalarına bakanlarda tutuklandı ama bu şike yapmadılar demek olmuyor aksine adamların savunması bile bir itirafdı

Gerçekler açıttı mı soruna gelince

Benim bir yaram yok ki şike yapıldığı gerçeği açıtsın

Ben Galatasaraylıyım senin gibi iki yüzlü bir kibirbahçeli değil

Ben Uefa kupasını kazandığı için ağlama şerefine nail olmuş bir Galatasaray taraftarıyım

Aksini ispat edemeyen kulübün biz şike yapmadık diye ağlayan onun bunun kucağına oturan kibirbahçe taraftarı değilim

Hadi şimdi git antu ya orda kibirbahçeni istediğin gibi savun

Hem o camia için soy adında çok uygun

Bu ateş üfleyerek sönmez

Bana görede sen kuşsun ne yapacaz şimdi :)

Ota tezeğe ceza veren adminler bu forumun Galatasaray forumu olduğunu gösterin ve bu kibirbahçenin avukatı olan Koyunu bu forumdan ihraç edin

Bu ateş üfleyerek sönmez

Şike olaylari hakkinda hersey cok acik ve secik ortada degil mi artik. insanin bugunlere nasil gelindigini gorememesi icin artik kor olmasi lazin.

Cemaat Fenerbahce'ye adam sokmaya calisti ama karsilarinda her zaman kulup icinde zaten kendi cemaatini kurmus Azizi buldular. Aziz kendi ciftliginde tek horozun kendisinin olmasini istedi haliyle. Biat etmedi..
cemaat ise Aziz'in acigini yakalayip alaşağı yapmak icin her adimini izledi. tabi polis teskilatinda olan adamlarini kullanarak. Gulen cemaatine kolelik eden emniyet yetkilileri alelen sike yapan azizin fişini cekti. Aziz savunmasinda surekli cemaate yonelik savunma yapmasi bu yuzden. Donemin AKP hukumetinin cemaatle iyi iliskileri olmasi yuzunden AKP ve Tayyip baba bu sike olaylarina gık çıkarmadi
ne zaman Akp ve gulen cemaatinin iliskileri bozuldu, sikeden hukum yemis tescilli sikeciler bir anda komploya yenik dusmus masum ördekler oluverdiler.
Bu ulkede adalet yok. Gucluysen veya guclunun yanindaysan sucsuzsun.

Su forumu kuslardan temizle Sage of Six Paths reis

giphy.gif

Müsterih olunuz gençler.

Videonun çekildiği tarihi dikkate alırsak kısa süre önce UEFA Kupası ve Süper Kupa'yı alan Galatasaray'ı ayağa kaldırmak derken? Bir dönemler kulüpler sıralamasında 1 numara olan kulüp senin dua ve himmetine mi kaldı lan hoca bozması?

Normalde kolay kolay kimseye kus falan demem ama bu Yuksel bey oldukca dikkat cekici. Kimseye camur atman ama cidden pes dedirtecek yorumlari var.

Degilsende kusura bakma ama gorunen o ki yalniz degilim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt