Fetö: "Dua ve himmet ile Galatasaray'ı ayağa kaldırmak lazım"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Normalde kolay kolay kimseye kus falan demem ama bu Yuksel bey oldukca dikkat cekici. Kimseye camur atman ama cidden pes dedirtecek yorumlari var.

Degilsende kusura bakma ama gorunen o ki yalniz degilim...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bizim foruma kim bilir kaç tane FEnerbahçe Terör Örgütü üyeleri sızmış? Admin olup darbe girişimine bulunmak isteyebilirler. ;)

Normalde kolay kolay kimseye kus falan demem ama bu Yuksel bey oldukca dikkat cekici. Kimseye camur atman ama cidden pes dedirtecek yorumlari var.

Degilsende kusura bakma ama gorunen o ki yalniz degilim...

Troll diye göz yumuyor yönetim de öyle olsa bile trollüğün de seviyesi olmalı. Okadar trollük yapanlar var kimseye de tek bir lafım olmadı ama bu beni bile delendirdi resmen. Engelledim yine de açtığı konuları ile karşıma çıkıyor herif

Kerim bey bildiğim kadarıyla adminsiniz

Bu adamın yaptığı espiri falan değil yazdıkları ortada

Lütfen gereğini yapın yoksa biz millet olarak gereğini yapacağız

Bu ateş üfleyerek sönmez
Benim adminliğim geçmişte yaptıklarımdan dolayı 2-3 yıldır sadece danışman gibiyim. Ancak 6 yıllık adminlik sürecimi baz alarak tavsiyem şudurki hoşunuza gitmeyen adamı kaale alarak prim verirsiniz, sallamasanız keyif alamaz dolayısıyla da bir halt yapamaz.

Troll diye göz yumuyor yönetim de öyle olsa bile trollüğün de seviyesi olmalı. Okadar trollük yapanlar var kimseye de tek bir lafım olmadı ama bu beni bile delendirdi resmen. Engelledim yine de açtığı konuları ile karşıma çıkıyor herif

Aynen benimde sinirlerimi kaldirdi. Utanmasa 6s falan demeye baslayacak.

Yazik...

Aydın şu meşhur çorumlu olabilir

D2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muhtemelen fb'ye beddua etti, bu yüzden yıllardır gün yüzü göremiyor herifler.

Sanirim bjk'ye koyarkende bellimize zarar gelmesin diye dua okumus.

Tr kupasinda da sikecileri hoplatirken makat kaslarimizada dua okumus

Ne diyeyim adam winnermis

Keşke 14-15 sene önce Sabri'yi ilk gördüğünde bu çoçuk çok hızlı, futbol kariyeri bitene kadar hiç gitmesin takımdan diye beddua etmeseydi. ;)

Keşke 14-15 sene önce Sabri'yi ilk gördüğünde bu çoçuk çok hızlı, futbol kariyeri bitene kadar hiç gitmesin takımdan diye beddua etmeseydi. ;)

Diarra'nin aklini keske celsede bize gelse.
Hatta bir iki dua daha etsinde borclarimiz sifirlansin.

Koskoca ulkenin ugrastigi seylere bak :red:

Dualarla sampi olmusuz ahahaha

Feto bir iki tanede daha ette hafta sonu tum victoria secret modelleriyle sex maratonu yasayayim

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt