Fetö: "Dua ve himmet ile Galatasaray'ı ayağa kaldırmak lazım"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu da ilginç,Fenerbahçe veya Beşiktaş kulüp nezdinde bir açıklama yapmadı halen.Bu iş futbola sıçrarsa,sadece 1996-2000 arası kalacağını sanmak saflıktır.Hiçbir şey olmayacak,şimdiki FETÖ'cüleri temizleyecekler o kadar,geçmişe dönük bir şey olacağını zannetmiyorum.

Şu da ilginç,Fenerbahçe veya Beşiktaş kulüp nezdinde bir açıklama yapmadı halen.Bu iş futbola sıçrarsa,sadece 1996-2000 arası kalacağını sanmak saflıktır.Hiçbir şey olmayacak,şimdiki FETÖ'cüleri temizleyecekler o kadar,geçmişe dönük bir şey olacağını zannetmiyorum.
dalganı geç,ciddiye bile alma:D

Uzucu 1 post ,gecmiste yapilanlar yapanların yanina kar kalmamali diye dusunuyorum umarim katilirsin bana.

dalganı geç,ciddiye bile alma:D

Öyle olmuyor Sergen,Fenerliler ve Beşiktaşlılar istediği gibi düşünebilir onları takan yok,bu görüntülerden önce de onlar bunları diyordu zaten de,ciddi bir kamuoyu oluşursa hakkımızda FETÖ ile ilgili,uzun vadede çok başımız ağrır bundan.En nefret edilen takım unvanını alabiliriz Fener'den.Düşünsene her Anadolu deplasmanında FETÖ'nün bilmem neleri diye aleyhimizde tezahüratlar yapıldığını.

Öyle olmuyor Sergen,Fenerliler ve Beşiktaşlılar istediği gibi düşünebilir onları takan yok,bu görüntülerden önce de onlar bunları diyordu zaten de,ciddi bir kamuoyu oluşursa hakkımızda FETÖ ile ilgili,uzun vadede çok başımız ağrır bundan.En nefret edilen takım unvanını alabiliriz Fener'den.Düşünsene her Anadolu deplasmanında FETÖ'nün bilmem neleri diye aleyhimizde tezahüratlar yapıldığını.
nefret açısından belki evet ama Galatasaray bu ,sevilir.o tezahüratları ben de düşündüm olabilir mi diye ama kulüp önlemini alır.:o

bu videonun tarihi ile ilgili olarak fikir sahibi olan varmı?

Gecmise donecek olursak Baskomutan ve ekibi gorevinden alinmasi lazim

Sent from my iPhone using Tapatalk

98 Ocak ayı da olabilir. 6 puanlık farkla Galatasaray ligde üçüncü. Dua ve himmet ile ayağa kaldıralım muhabbeti ondan dönüyor olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt