Fetö: "Dua ve himmet ile Galatasaray'ı ayağa kaldırmak lazım"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nefret açısından belki evet ama Galatasaray bu ,sevilir.o tezahüratları ben de düşündüm olabilir mi diye ama kulüp önlemini alır.:o

Bana göre acilen bir deklarasyon yayınlaması gerekiyor kulübün,son günlerde sosyal medyada çıkanlarla ilgili.Her şey netleşsin,konu kapansın.3-5 topçu Fethullahçı diye ne kulübümüzün adına leke sürdürürüz,ne de başarılarımıza.Şu adı geçen topçuların da birini bile bırak kulübü,üyeliğini,100 m yakınından bile geçirmemek lazım.Babalarının hayrına oynamadılar neticede,maddi manevi olarak Galatasaray'da oynamanın karşılığını sonuna kadar aldılar.Kulübün çıkarları,her şeyden önemlidir.

Forum olmus bitmis. Kavgalar bile kalitesiz...

Bir ara Yasin Simsek'in bir kavgasi vardi biri ile. Muzumu ye , ananasimi ye , manavda domates aldim onuda ye gibi acayip bir kavgaya sahit olmustum

Simdi koyunun teki cobanina kusmus , cobanin haberi yok

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bana göre acilen bir deklarasyon yayınlaması gerekiyor kulübün,son günlerde sosyal medyada çıkanlarla ilgili.Her şey netleşsin,konu kapansın.3-5 topçu Fethullahçı diye ne kulübümüzün adına leke sürdürürüz,ne de başarılarımıza.Şu adı geçen topçuların da birini bile bırak kulübü,üyeliğini,100 m yakınından bile geçirmemek lazım.Babalarının hayrına oynamadılar neticede,maddi manevi olarak Galatasaray'da oynamanın karşılığını sonuna kadar aldılar.Kulübün çıkarları,her şeyden önemlidir.

Aynen daha oncede dedim. Sessiz kalarak sadece daha cok azmalarina sebep oluyoruz namussuzlarin.

Forum olmus bitmis. Kavgalar bile kalitesiz...

Bir ara Yasin Simsek'in bir kavgasi vardi biri ile. Muzumu ye , ananasimi ye , manavda domates aldim onuda ye gibi acayip bir kavgaya sahit olmustum

Simdi koyunun teki cobanina kusmus , cobanin haberi yok

Çok ananas meraklısıysan marketin yolu belli hani alabilirsin ?

Bir şey olacağından değil de,o dönemki futbolcuların şahsi mallıkları umarım başımızı yakmaz.Galatasaray camiası bence zor bir dönemden geçiyor.Kulübün adı bir kere dokuza çıkarsa,bir daha zor sekize iner.

Bizi bağlamaz,her takımda vardı bunlar.

Bende seni bundan sonra Fener maçlarında forumda görmezsem gözümde şikebahçeli olarak anımsayacağım iyi kafaymış he

Ne bileyim, şikebahçe şike yaptı mı sorusuna cevap vermedin. Sonra onların maçı başlayınca kayboldun ve biter bitmez yine buralardaydın. ;)
Ve şimdi cevap lütfen! :)

Adnan Polat'la da konustum bu konuyu diyor feto videonun devaminda yani adnan Polat döneminde olmustur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt