Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Ümit Çatar da güzel raporlardi.
Barışcım güzel kapak yaptım sana zorlama olmuyor hala
Biliyorum o mesaja baya sinirlendin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ümit Çatar da güzel raporlardi.
95 te torinoya transfer olmustu Kral, 93-94 senesindeki topcular buyuk ihtimal
Adamdir ozledik heisi ,fake i ile aramizda ise slm olsun gonul dostuna.Ümit Çatar da güzel raporlardi.
Adamdir ozledik heisi ,fake i ile aramizda ise slm olsun gonul dostuna.
Barışcım güzel kapak yaptım sana zorlama olmuyor hala
Biliyorum o mesaja baya sinirlendin![]()
Hiç sorma sinirden çatliyorum. Bu yaşta bu zekaD
Torino transferi de pek mantıklı gelmiyor ama,o günkü şartları da göz önüne alırsak.Hakan zorla gönderilmişti deyim yerindeyse.Bu videonun çekildiği yer belli mi ayrıca?
Adamdir ozledik heisi ,fake i ile aramizda ise slm olsun gonul dostuna.
nefret açısından belki evet ama Galatasaray bu ,sevilir.o tezahüratları ben de düşündüm olabilir mi diye ama kulüp önlemini alır.![]()

Futbolcuları incelersen 93-94 civarı gibi.
Bana göre acilen bir deklarasyon yayınlaması gerekiyor kulübün,son günlerde sosyal medyada çıkanlarla ilgili.Her şey netleşsin,konu kapansın.3-5 topçu Fethullahçı diye ne kulübümüzün adına leke sürdürürüz,ne de başarılarımıza.Şu adı geçen topçuların da birini bile bırak kulübü,üyeliğini,100 m yakınından bile geçirmemek lazım.Babalarının hayrına oynamadılar neticede,maddi manevi olarak Galatasaray'da oynamanın karşılığını sonuna kadar aldılar.Kulübün çıkarları,her şeyden önemlidir.
Forum olmus bitmis. Kavgalar bile kalitesiz...
Bir ara Yasin Simsek'in bir kavgasi vardi biri ile. Muzumu ye , ananasimi ye , manavda domates aldim onuda ye gibi acayip bir kavgaya sahit olmustum
Simdi koyunun teki cobanina kusmus , cobanin haberi yok
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir şey olacağından değil de,o dönemki futbolcuların şahsi mallıkları umarım başımızı yakmaz.Galatasaray camiası bence zor bir dönemden geçiyor.Kulübün adı bir kere dokuza çıkarsa,bir daha zor sekize iner.
Bende seni bundan sonra Fener maçlarında forumda görmezsem gözümde şikebahçeli olarak anımsayacağım iyi kafaymış he
Çok ananas meraklısıysan marketin yolu belli hani alabilirsin ?
Bizi bağlamaz,her takımda vardı bunlar.
Bir rapor daha gitti zorlama seviyene inmeyeceğim