Fetö: "Dua ve himmet ile Galatasaray'ı ayağa kaldırmak lazım"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte şikeci kardeşler medyayı ve algıyı çok iyi yönetiyor.Aziz'in,Sinan Engin'in bütün pislikleri görmezden gelinip varsa yoksa Galatasaray konuşuluyor.

Satılmış medya işte ne beklenir.Sen canını sıkma bu işler o kadar kolay değil,bize gelene kadar siyasetin durumuna bak.Bu defter kapanır gider.

Satılmış medya işte ne beklenir.Sen canını sıkma bu işler o kadar kolay değil,bize gelene kadar siyasetin durumuna bak.Bu defter kapanır gider.

Yok zaten,geçen günkü A Haber programından sonra belli ki futbolda geçmişe dönük bir araştırma yapılmayacak.O kadar FETÖ-Futbol ilişkisi hakkında konuşuldu,hiç 1996-2000 veya şampiyonlukların falan lafı geçmedi.Benim korkum şu,bu FETÖcü iftiralarının üzerimize silinmeyecek şekilde yapışması.Anadolu deplasmanlarında FETÖ'nün bilmem neleri tezahüratlarını hiç ama hiç duymak istemiyorum.Neticede Fenerbahçe hep en nefret edilen kulüp oldu bugüne kadar.Onun yerini biz almayalım.

Bunlar hep fatonun işleri hep onun vasıtası ile girdi fetocu bir çok futbolcu.

Şikebahçeli yöneticilerin bile yalanlamadığı tapelere rağmen halen şike yapmadıklarını savunan birisi aramızda olmasına şaşıyorum.

Ben ikna oldum yıldızlar fb ye kaymalı

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bruma ched Carole gibi yıldızlar başlasın bi an önce işini halleden devretsin sırasını

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şikebahçeli yöneticilerin bile yalanlamadığı tapelere rağmen halen şike yapmadıklarını savunan birisi aramızda olmasına şaşıyorum.

Nasıl ki hamza jemi antrenman temposunu yükseltmek için takıma aldı ise çoban azizin koyunu da burdaki seviyeyi yüksek tutmak için forumda tutuluyor

Bu ateş üfleyerek sönmez

Geçiniz ses kayıtlarının gerçek olduğu ne malum ?

Bu Fetonun montajı nasıl yaptığını iyi biliyoruz

Başkomutanımızı da bu kirli tuzağa düşürmeye çalışmıştı

YAZIKLAR OLSUN SİZE bide bunu hala forumda kral vs diye sevenler vardı ihrac edecegimiz başlıkta YAZIKLAR olllllsn

Sen gerçek olmadığını nerden biliyorsun bizi hiç bir kanıt olmadan şike yapmak ile suçlayan bir camiadan şike yüzünden özür diliyorsun?

Nedense sorulara pek cevap vermiyorsun

Mesela şikeyi aklayanlarında Fetöcu oldukları ile ilgili bilgiler pek umrunda olmuyo

Varsa yoksa kibirbahçe savunması yapıyorsun

Bu ateş üfleyerek sönmez

Senin başkomutanın daha bir iki hafta önce bir kez daha itiraf etti Fetö ile olan ilişkileri

Bu ülkenin tek bir başkomutanı var oda Mustafa Kemal Atatürk

Onun sayesinde bir vatanımız bayrağımız var

Bu ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:

Nasıl ne malum? Adamlara kaç defa sordular bunlar gerçek mi diye!
Koyu şikebahçeliler bile takımlarını bu kadar savunmuyorlardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt