Fetö: "Dua ve himmet ile Galatasaray'ı ayağa kaldırmak lazım"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CqJhrWcXEAEvewe.jpg

Madem bu adamlar bize para verdi neden bu kadar borç var :asd22: Har vurup harman savuran biz miyiz yoksa Ülker'in desteğiyle FB mi?Adamlar baskette NBA seviyesinde maaşlar veriyorlar

Bunlar araştırılmalı gerekenler yapılmalı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arif,Okan,Emre,H.Ünsal,H.Şükür

Var mı daha çıkartamadığımız ?

Aziz Yıldırım ile dalga geçenleri görelim şimdi,adam haklıymış

Gecmiş olsun gs bitti

Sent from my iPhone using Tapatalk

başlığı kilitlerken hevesle trollük icra edenlere de 1 hafta myc verelim.

Ben burada Türkiye'de geçmişi temiz olan kulüp yok dediğimde beni kuşlukla suçluyorlardı

Şuan nedense sesleri kesildi,herşey ortada

Madem dediğimiz kadar TEMİZ bir kulübüz gereğini yapar kupaları teslim ederiz

Önce halen nasıl onları destekleyebilen Galatasaraylı olduğuna şaşırdığım tescilli şikeciler teslim etsin o kupalarını sonra istiyorsalar araştırsınlar bizi.

Aldığımız kupalar haram beyker. Bunun kefaretini ne pahasına olursa olsun vermeliyiz.

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Önce halen nasıl onları destekleyebilen Galatasaraylı olduğuna şaşırdığım tescilli şikeciler teslim etsin o kupalarını sonra istiyorsalar araştırsınlar bizi.

Aynı olay bizim başımıza gelirse gereğini yapılacağımız konuşuluyordu

Şuan 3 maymunu görüyorum sadece

Aman onlar yaptı önce onlar halledilsin demek,Fenerbahçe'nin Türkiye'ye şikeyi Galatasaray getirdi demesinden farksız

Demek ki adamlar haklı bazı noktalarda bu kadar taraflı bakmayın uç noktaları yakalayın

Galatasarayın bir teröristle aynı cümle içinde geçmeyen trollüklere yönelseniz daha düzgün bir forum oluruz.

Varmisiniz kazandigimiz 6 sampiyonlugu teslim edelim geriden gelip rakipleri tekrar gecelim,ben yokum.

Uefa ve süper kupa dualarla geldi fb nin son maçlarda şampiyonluğu kaybetmesi 40 tane gol kaçırması hep feto nun beddualarıyla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt