Fetöcü Enes Kanter'den Fenerbahçe Paylaşımı

Pekin'de düzenlenecek 2022 kış olimpiyatlarına tepki göstermiş.

1637445875513.webp

herifin amerikancı olduğu belliydi zaten

1637445931843.webp

Sporcuların büyük bir çoğunluğu cahil oluyor haliyle kolayca manipüle edilebiliyolar bazıları kadınlar tarafından bazıları da cemaat vs oluşumlar tarafından.

Yahu bunlara hep aynı itici tarzda konuşmayı mı öğretiyorlar ne yapıyorlar anlamadım. Cemaat diksiyon dersi diye bir şey mi var çözemedim. Videoya tahammül etmekte çok zorlandım.

110 milyon dolarını sümüklü bir hocanın müridlerine vermesine ise diyecek bir şeyim yok zaten. Ay sonunu getiremeyen bir maaşlı çalışan olarak buna bir şey diyemiyorum zaten daha doğrusu küfürsüz yorum yapamam.

Kardeşi annesi Türkiye'de pazara geç saatlerde gidermiş (akşam pazarı işte) bu durumda onlara bile para göndermedim, hepsini hizmete verdim diyor

Sen ne kadar vicdansız nankör hayırsız bir köpeksin ya. Ulan annen baban lan. Kardeşin lan.

Bazen hakikaten kelimeler yetmiyor, sana ne dense ne hakaret edilse yeridir

Aç açıkta olana verseydin yav
Taraf tutarak yardım mı yapılır 😡

Yahu bunlara hep aynı itici tarzda konuşmayı mı öğretiyorlar ne yapıyorlar anlamadım. Cemaat diksiyon dersi diye bir şey mi var çözemedim. Videoya tahammül etmekte çok zorlandım.

110 milyon dolarını sümüklü bir hocanın müridlerine vermesine ise diyecek bir şeyim yok zaten. Ay sonunu getiremeyen bir maaşlı çalışan olarak buna bir şey diyemiyorum zaten daha doğrusu küfürsüz yorum yapamam.
Cemaat dili ve edebiyati bölümü var agabey bilmiyor musun

Bu nasıl bir beyin yıkamasıdır

Vay arkadaş bu nasıl bir beyin yıkamadır... Herif terör örgütüne 110 milyon Doları nasıl hibe ettiğini övünerek anlatır hale gelmiş. Bu kadar beyinsizlik çok fazla.
Muhtemelen yalan yav. Pr yapıyor it herif ben 110 milyon dolar verdim siz de verin örgütün çorbası kaynasın temalı hikayeler.

Geri
Üst Alt