Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.668
- 29.109
- 2.993
geçen I love israel I stand with israel yazıp destek atıyordu katillere şerefsiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu daha muhtemel evet.Muhtemelen yalan yav. Pr yapıyor it herif ben 110 milyon dolar verdim siz de verin örgütün çorbası kaynasın temalı hikayeler.
Sözde müslümanlar değil mi birde bu oelarıgeçen I love israel I stand with israel yazıp destek atıyordu katillere şerefsiz.
Yalan olduğunu sanmam. Unide derse birgün gitmedim, grup çalışmasına hoca beni fetocu bı picle ortak vermişti. Bizim evde yapalım dedi, olur dedim gittim. Akşam esnaf toplantısı varmış, odtunun dibinde çiğdem Mahallesi'nde 5+1 daireli apartman veren oldu, 158.000 TL nakit para masanın üzerine koydu biri, ki o zaman kaldığım işçi bloklarindaki daireleri 105.000e satmıştı ev sahibim, başka biri bir senelik yemek ihtiyacını karşılayacağını söyledi. Biriside geldi bana polis asker olmak isteyen tanıdığın var mı dedi, var dedim tcsini ver telefonunu ver dedi. Ne olacak dedim, kampa alicaz dedi. Kul hakkı değil mi dedim, savastayiz onlardan mi olsun bizden mi dedi. Hakeden olsun dedim, ev abisi geldi müdahale etti tartismamiza o bu evden değil misafir diye. Aldım eşyaları çıktım evden, odevide kendim yaptım, o fetocu pcte sayemde tam puan aldı. Zaten ffti tüm dersleri, son gün mail atıp odalarına gidince dersleri AA oluyordu. İlk kez hakettiği* aayi sayemde aldı. Azerbaycan'da feto okullarında çalışıyor hala daha PC.Muhtemelen yalan yav. Pr yapıyor it herif ben 110 milyon dolar verdim siz de verin örgütün çorbası kaynasın temalı hikayeler.
Yahu bunlara hep aynı itici tarzda konuşmayı mı öğretiyorlar ne yapıyorlar anlamadım. Cemaat diksiyon dersi diye bir şey mi var çözemedim. Videoya tahammül etmekte çok zorlandım.
110 milyon dolarını sümüklü bir hocanın müridlerine vermesine ise diyecek bir şeyim yok zaten. Ay sonunu getiremeyen bir maaşlı çalışan olarak buna bir şey diyemiyorum zaten daha doğrusu küfürsüz yorum yapamam.
Tamam işte bunların tüm örgüt yapısı bu şekilde işliyor. Alt katmanın beynini yıkayıp ne var ne yok sömürüyorlar buna katılıyorum. Bunların müridleri yardımı yapmasının sebebi zaten bu kazançlarının hepsinin örgüt sayesinde olması. Ben üniversitede okurken de bunlardan arkadaşlarım vardı. İşe soktukları adamların maaşlarından bir miktar hibe ettiği sistem. Çünkü o işin nedeni bunların işe sokması. Listeleri vardı teker teker arayıp bilgilendirme yapıyordu arkadaşım.Yalan olduğunu sanmam. Unide derse birgün gitmedim, grup çalışmasına hoca beni fetocu bı picle ortak vermişti. Bizim evde yapalım dedi, olur dedim gittim. Akşam esnaf toplantısı varmış, odtunun dibinde çiğdem Mahallesi'nde 5+1 daireli apartman veren oldu, 158.000 TL nakit para masanın üzerine koydu biri, ki o zaman kaldığım işçi bloklarindaki daireleri 105.000e satmıştı ev sahibim, başka biri bir senelik yemek ihtiyacını karşılayacağını söyledi. Biriside geldi bana polis asker olmak isteyen tanıdığın var mı dedi, var dedim tcsini ver telefonunu ver dedi. Ne olacak dedim, kampa alicaz dedi. Kul hakkı değil mi dedim, savastayiz onlardan mi olsun bizden mi dedi. Hakeden olsun dedim, ev abisi geldi müdahale etti tartismamiza o bu evden değil misafir diye. Aldım eşyaları çıktım evden, odevide kendim yaptım, o fetocu pcte sayemde tam puan aldı. Zaten ffti tüm dersleri, son gün mail atıp odalarına gidince dersleri AA oluyordu. İlk kez hakettiği* aayi sayemde aldı. Azerbaycan'da feto okullarında çalışıyor hala daha PC.