Yalan olduğunu sanmam. Unide derse birgün gitmedim, grup çalışmasına hoca beni fetocu bı picle ortak vermişti. Bizim evde yapalım dedi, olur dedim gittim. Akşam esnaf toplantısı varmış, odtunun dibinde çiğdem Mahallesi'nde 5+1 daireli apartman veren oldu, 158.000 TL nakit para masanın üzerine koydu biri, ki o zaman kaldığım işçi bloklarindaki daireleri 105.000e satmıştı ev sahibim, başka biri bir senelik yemek ihtiyacını karşılayacağını söyledi. Biriside geldi bana polis asker olmak isteyen tanıdığın var mı dedi, var dedim tcsini ver telefonunu ver dedi. Ne olacak dedim, kampa alicaz dedi. Kul hakkı değil mi dedim, savastayiz onlardan mi olsun bizden mi dedi. Hakeden olsun dedim, ev abisi geldi müdahale etti tartismamiza o bu evden değil misafir diye. Aldım eşyaları çıktım evden, odevide kendim yaptım, o fetocu pcte sayemde tam puan aldı. Zaten ffti tüm dersleri, son gün mail atıp odalarına gidince dersleri AA oluyordu. İlk kez hakettiği* aayi sayemde aldı. Azerbaycan'da feto okullarında çalışıyor hala daha PC.