- 3 Temmuz 2012
- 138.260
- 87.042
- 5.338
A feryadı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ertuğ Timur olarak okudum ismini bir anlığınaVay arkadaş bu nasıl bir beyin yıkamadır... Herif terör örgütüne 110 milyon Doları nasıl hibe ettiğini övünerek anlatır hale gelmiş. Bu kadar beyinsizlik çok fazla.
beyinsiz mal
Cemaat dili ve edebiyati bölümü var agabey bilmiyor musunYahu bunlara hep aynı itici tarzda konuşmayı mı öğretiyorlar ne yapıyorlar anlamadım. Cemaat diksiyon dersi diye bir şey mi var çözemedim. Videoya tahammül etmekte çok zorlandım.
110 milyon dolarını sümüklü bir hocanın müridlerine vermesine ise diyecek bir şeyim yok zaten. Ay sonunu getiremeyen bir maaşlı çalışan olarak buna bir şey diyemiyorum zaten daha doğrusu küfürsüz yorum yapamam.
Nerede o bölüm karşim söyle de hemen Cimer'e yazayım.Cemaat dili ve edebiyati bölümü var agabey bilmiyor musun
Muhtemelen yalan yav. Pr yapıyor it herif ben 110 milyon dolar verdim siz de verin örgütün çorbası kaynasın temalı hikayeler.Vay arkadaş bu nasıl bir beyin yıkamadır... Herif terör örgütüne 110 milyon Doları nasıl hibe ettiğini övünerek anlatır hale gelmiş. Bu kadar beyinsizlik çok fazla.