Arif Çelik
Berlin Panteri
- 18 Temmuz 2014
- 47.176
- 25.765
- 2.808
Onu Obama baba kapatti![]()
Yasasin demokrasi!
yanlışın var rahmi.obama'nın vaatlerinden biriydi ama kapatamadı hala açık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu Obama baba kapatti![]()
Yasasin demokrasi!
Sarcasm kullandim Arif abi.yanlışın var rahmi.obama'nın vaatlerinden biriydi ama kapatamadı hala açık.
I loved dat post my man, brawoDünya haklara gelince dünyanın en mükemmel ülkesi olmayabilir ama onca embargo yaşamış ülkeden ne bekliyorsunuz?
Tıp konusunda gayet başarılı iler, okuma yazan sayısı desen dünyanın en büyük ülkelerin arasında
Ilk önce su komploteorileri beni iyi güldürüyor, ikincisi sana bisey sormak istiyorum, dünyada bir sistem degisiklik olacaksa sen nasil yaparsin? Bütün dünya sana ambargo koyuyor, e nolacaklar? Nasil direnecekler, sen söyle nasil direnirdin? Sen fikirlere degil olaylara bakiyorsun.
doğma büyüme havanalı'sın da oradan yeni kaçmışsın gibi anlatıyorsun! anlat heyecanlı oluyor adem.
Ya bir dur arif ya... Seni Türkiye´den cikmani yasaklasinlar, turistlerden giyisi dilenecek hale soksunlar, lokantlarda fare eti yedirsinler. Ne tepki verirsin aceba. Bak simdi "heyecanli oluyor adem" sözlerini de yazamazdin, internet yok.
Bundan alternatif bir yasam tanimamis kubalilar icin, mesela sikinti olmaz. Devlet ülkesini, resmen tüm dünyaya kapatmis. Kapitalizmin güzelliklerinden uzak yasatiyorlar.
Ancak ben Ben and Jerrym olmadan, nasil yasacagim ? söyle arif.
adem küba da kim turistten giysi dilenmiş ve fare eti yemek zorunda kalmış? yapma Allahını seversen hepsi abd goygoyu.kapitalizmin güzellikleri diyorsun ama abd de 40 milyon evsiz var.