FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Intel-AMD işlemci kullanılıyor demedim. Deste verdiklerini söyledim. Unutmadan, PS3 teki ekran kartı NVIDIA tarafından yapılmıştır bunda hemfikiriz değil mi ? bakmışsındır bir yerden :) NVIDIA kimin peki ? -INTEL!

PS2 için ise AMD-ATI mühendisleri ortak çalışma yapmışlardır. Beğenmeyebilirsin tabi :). TOSHIBA içinde aynı şey geçerlidir. TOSHIBA kendi pclerinde bu markaları kullanırken sen aksini söyleyerek daha bir komik oluyorsun. IBM dahi, diğer firmalar ile çalışma kararı aldı üçülmeye başlayınca :) IBM de PS3'e önemli katkı yapan firmadır.

Okumuşsun verdiğim linki güzel. :) Ama yukarıda mesajını tekrar oku istersen. Net bir şekilde AMD-intel işlemcisi kullanılıyor demiştin dostum.

Ayrıca istediğin kadar iyi pc topla bir God Of War oynayamazsın.

Bu devirde DDR2 ram mi olur?:) Oraya 1600MHZ DDR3 ram koy tamamdır süper olur. O.C ile 1800MHZ'da gösterirsin.

Zaten hazır aldım okumamıştım bile :D kaçmıştır gözümden.Dediğim gibi o sistemle azcık uğraşırsan 1.500 limitli fıstık gibi pc çıkartırsın ortaya :)

Ayrıca istediğin kadar iyi pc topla bir God Of War oynayamazsın.

Sende Dragon Age oynamazsın(biliyorum konsolda var ama çok kötü) veya total war serilerini vb...

Konsollar için tabiki özel oyunlar olucak yoksa nasıl ayakta kalsın konsollar.

Ya PS3 içinde ne olursa olsun fark yapmaz. Oyun firmaları istediği şeye uyarlar oyunu . İster 10 olsun ister 9 öle özel tasarım felan yok yani. Oyun firmaları ile anlaşmalı hepsi diyorlar şöyle şöyle yapacaksın adamlarda yapıyor. Sizin oynadığınız o PC'deki oyunları aslında en dandik PC bile kaldırır ne olacak ? Kaldıramaz mı , ama adamlar oyun firmaları ile anlaşmalı malını sattırmak için böyle böyle yapacaksın ki adamlar bizim malımızı alsın diyorlar. Öle olsa hiç bir PC Video seyredemezdi.

Ayrıca PS3'ü direk 750-800 TL civarı fiyat olarak görmeyin çünkü, en az 1500TL'lik birde TV gerekiyor o cihaz için. 82 ekran fln yaramaz en az 106-112 ekran alman gerekiyor ki, en az 1500TL ona gider ve toplamda ne yaptı? 2300TL.

Okumuşsun verdiğim linki güzel. :) Ama yukarıda mesajını tekrar oku istersen. Net bir şekilde AMD-intel işlemcisi kullanılıyor demiştin dostum.

Bak genç arkadaş, senin verdiğin google search vari sorgu linkine tıklamadım dahi. Ben bu bilgileri eğitim alırken NVIDIA da chip-designer olarak çalışmış hocam ile konuştuğumda öğrendim. Ayrıca, yukarda INTEL-AMD yapıyor evet evet gibi veletimsi bir laf etmişsin, şimdi kabul ettin demek :) PS3 çıkmadan incelediğimi belirtmiştim. Elimde o zamana ait 4 ayrı dergi mevcut. Sonrada az önce bahsettiğim hocam ile Compuer Architect isimli bir derste konusu geçmiş O.S üstünden bu konuya girerek tartışmıştık.

NVIDIA-ATI nereye giriyorsa bilki işlemcileri yine bu firmalardan çıkar. Farklı firmalar üretebilir ama mimariyi bu firmalar belirler çünkü çalışma şekilleri kendi işlemci üzerinde yüksek verimli grafik kart-yonga setlerini üretmektir. Sen oyunun sadece görsel ve oyun kısmında isen zaten boşa zaman harcamışım. PS3 kafelerde devam etsen :)

Neyse herkes nerede zevk alıyorsa orada oyununu oynasın. Ama ben bir arcade makinasından aldığım zevki hiçbir yerde almamışımdır. :D Ellerim su toplardı hey gidi günler. Ama alacağım odama birtane, Street Fighter, King of fighters olsa yeter.

atari.jpg

Ayrıca PS3'ü direk 750-800 TL civarı fiyat olarak görmeyin çünkü, en az 1500TL'lik birde TV gerekiyor o cihaz için. 82 ekran fln yaramaz en az 106-112 ekran alman gerekiyor ki, en az 1500TL ona gider ve toplamda ne yaptı? 2300TL.

Tüplü Tv ile oynuyorum gayet iyi.

Ya PS3 içinde ne olursa olsun fark yapmaz. Oyun firmaları istediği şeye uyarlar oyunu . İster 10 olsun ister 9 öle özel tasarım felan yok yani. Oyun firmaları ile anlaşmalı hepsi diyorlar şöyle şöyle yapacaksın adamlarda yapıyor. Sizin oynadığınız o PC'deki oyunları aslında en dandik PC bile kaldırır ne olacak ? Kaldıramaz mı , ama adamlar oyun firmaları ile anlaşmalı malını sattırmak için böyle böyle yapacaksın ki adamlar bizim malımızı alsın diyorlar. Öle olsa hiç bir PC Video seyredemezdi.

Oyunların başlangıcında dahi reklamları geçiyor sıra ile :)

Neyse herkes nerede zevk alıyorsa orada oyununu oynasın. Ama ben bir arcade makinasından aldığım zevki hiçbir yerde almamışımdır. :D Ellerim su toplardı hey gidi günler. Ama alacağım odama birtane, Street Fighter, King of fighters olsa yeter.

atari.jpg

Oğlum bu değil lan :D Daha eskileri olucak.Tuşların üzerindeki boyalar falan gitmiş olucak hatta :D

Niye yaramasin ?? Benimki 82'lik FullHd. Cok kral alet vallah. :D

Hem tv standart, herkesin evinde var. Yani ekstra bisey degil. PC monitörü gibi. :p

Tüplü Tv ile oynuyorum gayet iyi.

İşte şimdi olmadı. Bende denedim ta 2007 yılında 82 ekran bi tüplü tvde ama görüntü PS2 ile aynı. Tüplü TV'de PS3 oynayıp, PC'ye hiç çamur atma derim, çünkü gerçekten görüntü kalitesi olarak ezilir.

Niye yaramasin ?? Benimki 82'lik FullHd. Cok kral alet vallah. :D

Hem tv standart, herkesin evinde var. Yani ekstra bisey degil. PC monitörü gibi. :p

LCD TV herkesin evinde var diye bir kural yok. PS3 alıyorsan ona özel almak zorundasın odana fln. Yoksa hiç bir mantığı yok. Bana göre 82 Ekran çok küçük, ya da ben büyük ekrana alıştım ondan öyle. Yani PS3 alıyorsan ekran büyük olcak, yoksa zaten bir mantığı yok.

Geri
Üst Alt