Özgür Şener
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 11.621
- 160
- 368
Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)
Aradaki 7 farkı bulun.

Aradaki 7 farkı bulun.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
PS3 de kırıldı,USB Dongle ile.
Veletimsi demek. Seviyen iyice düştü. Güzel güzel tartışıyorduk. He şöyle açıkla ama yukarıdaki gibi kestirip atma. Ok. Sende PC başında takılmaya devam et.
HD ile FullHD arasında nerdeyse görülmeyecek kadar fark var.
Ama güncelleştirme yaptığın anda cihaz kilitleniyor. Ayrıca sürekli yamalar bilmem ne çok külfetli iş. PS2'de ki gibi çip tak bitsin değil. Biri de Nokia N-900 ile kırmayı başarmış fln ama, Sony hemen ona da güncelleme yapıştırdı işleri bitti. Yani kısaca Sony izin vermediği sürece korsan yayılmaz.
Yapma oglum.
Ben bir sene boyunca normal HD tv kullandim sonra bizim oturma odasina FullHD bir tv alinca agzim acik kaldi. Arada ucurum gibi fark var. Sonra hemen kendi odamada bitane FullHD tv aldim.![]()
umut haklı bu konuda abartılacak bi fark yok,hatta çok az var,o lafı kim çıkardı zamanında bilmiyorumda ps3 firması hd tv satan bi kuruluşla anlaştı heralde böyle bi söylenti çıkardılar,pek fark yok bencede
![]()
Üzgünüm Özgür. İğneyi kendine batır. O yorumunu oku ve aramızdaki 3 yaş farkı (belki önemsemezsin ama..) gözetmeden kullandığın üslupu bir gözden geçir. Ondan sonra, hakedip haketmediğini sana bırakıyorum. Eğer aksini düşünüyorsan, evet doğru bir tabir kullanmışım.
Bu ikisi aynı mı diyorsun yani?
Resimde biliyorm PsP kullanılyor.Tüplü Tv ye takılmış PS3 bulamadım
![]()
![]()
Senin babanı dövmek lazım![]()
Neco'nun işleri işte.Hep hava atıp duruyor.
![]()
Ama işine geldiğinde satış tirajlar-reklamdan kotarma amacı ile buna izin verdiğide günlerde olmuştur![]()
Hepsini babam ödemedi bende biraz kattim.
Yapmayin beyler HD ve FullHD cok ayri seyler. Ikisini kiyaslamam bile. Siz Tüplü ve HD arasinda fark yok diyorsunuz daha.![]()
1500 tl arası 2000 tl lik Bilgisayar kaldırır tabiki. FPS oyun en iyi şekilde Gamepad ile oynanır. Bunu her ikisinde de oynadığım için söylüyorum. Herşey alışma ile alakalı. Nasıl yürümeyi ögreniyorsan Gamepad ile oynamayıda öğreniyorsun zamanla. Sadece zaman harcamanız gerekli öğrenmek ve alışmak için.
PS3 için oyun olayı çok kolay Ankara'da, diğerlerini bilmem. Ankara'da oyuna göre 20-30 lira para verip takas yapabiliyorsun. Hatta elindeki oyun GTA4 ise mesela, PES2009'u bedavaya takaslayabiliyorsun.![]()
Kötü bir yorum hakikaten. Aramızda yok bilmem yaş farkı var filan üzüldüm dostum.
HD ile FullHD arasında nerdeyse görülmeyecek kadar fark var.
Biri tüplü ile HDTV arasında fark az mı dedi ben mi öyle anladım?
Ben LCD TV'de o kalitede oynayacağım diye 22" monitörde bile oynayamıyorum oyun felan, arada inanılmaz fark var çünkü. Bir de tüplü ile LCD arasında ki farkı zaten söylemiyorum uçurum kadar fark var diyebilirim.
Abi elimde PES ya da ne bileyim bir araba yarışı oyunu olmak durumunda. Bu 2 si de olmazsa PS3 ne yapcan. Gamepad ile en zevkli oyunlar bunlar. Ayrıca arkadaşlarla da zevkli olmakta. Bu 2 oyun elinde olması demek değiştirmemek demek o halde gitti 200tl düze hesap. 20-30 her değiştirmeye diyorsun ben L4D2 ve COD6 yı toplam 85tl ye aldım. Orijinal olarak PC'ye. Yani böylesi bir fark var diyorumPES'i online oynasan ne olur oynamasan ne olur. Bilmiyorum zevk tabii ama ben kendi açımdan bakıyorum şuan yani kişisel konuşuyorum. Bu oyunuda torrentle an itibari ile indirdim. Haftasonu gamepadlerim ile arkadaşlarla kapışcaz sözleştik bile. İçecekler hazır
![]()
HD ile FULL HD 'yi aynı TV'cide aynı kanal açıkken seyrettim hiçde görünürde bir fark yok abartıyon he
Ama HD ile LED arasında fark var.