FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

97307925hb9sl3.jpg

63935978pf3ta8.jpg

Aradaki 7 farkı bulun. :D

PS3 de kırıldı,USB Dongle ile.

Ama güncelleştirme yaptığın anda cihaz kilitleniyor. Ayrıca sürekli yamalar bilmem ne çok külfetli iş. PS2'de ki gibi çip tak bitsin değil. Biri de Nokia N-900 ile kırmayı başarmış fln ama, Sony hemen ona da güncelleme yapıştırdı işleri bitti. Yani kısaca Sony izin vermediği sürece korsan yayılmaz.

Veletimsi demek. Seviyen iyice düştü. Güzel güzel tartışıyorduk. He şöyle açıkla ama yukarıdaki gibi kestirip atma. Ok. Sende PC başında takılmaya devam et.

Üzgünüm Özgür. İğneyi kendine batır. O yorumunu oku ve aramızdaki 2 yaş farkı (belki önemsemezsin ama..) gözetmeden kullandığın üslupu bir gözden geçir. Ondan sonra, hakedip haketmediğini sana bırakıyorum. Eğer aksini düşünüyorsan, evet doğru bir tabir kullanmışım.

HD ile FullHD arasında nerdeyse görülmeyecek kadar fark var.

Yapma oglum. :asd:

Ben bir sene boyunca normal HD tv kullandim sonra bizim oturma odasina FullHD bir tv alinca agzim acik kaldi. Arada ucurum gibi fark var. Sonra hemen kendi odamada bitane FullHD tv aldim. :D

Ama güncelleştirme yaptığın anda cihaz kilitleniyor. Ayrıca sürekli yamalar bilmem ne çok külfetli iş. PS2'de ki gibi çip tak bitsin değil. Biri de Nokia N-900 ile kırmayı başarmış fln ama, Sony hemen ona da güncelleme yapıştırdı işleri bitti. Yani kısaca Sony izin vermediği sürece korsan yayılmaz.

Ama işine geldiğinde satış tirajlar-reklamdan kotarma amacı ile buna izin verdiğide günlerde olmuştur :)

umut haklı bu konuda abartılacak bi fark yok,hatta çok az var:),o lafı kim çıkardı zamanında bilmiyorumda ps3 firması hd tv satan bi kuruluşla anlaştı heralde böyle bi söylenti çıkardılar,pek fark yok bencede:)

Neco'nun işleri işte.:asd: Hep hava atıp duruyor.:asd:

Üzgünüm Özgür. İğneyi kendine batır. O yorumunu oku ve aramızdaki 3 yaş farkı (belki önemsemezsin ama..) gözetmeden kullandığın üslupu bir gözden geçir. Ondan sonra, hakedip haketmediğini sana bırakıyorum. Eğer aksini düşünüyorsan, evet doğru bir tabir kullanmışım.

Kötü bir yorum hakikaten. Aramızda yok bilmem yaş farkı var filan üzüldüm dostum.

Ama işine geldiğinde satış tirajlar-reklamdan kotarma amacı ile buna izin verdiğide günlerde olmuştur :)

Sonuçta Sony'nin tekelinde gibi birşey bu olay ve istedikleri yönlendirmeyi yaparlar. Ayrıca PS3'ün korsanı tamamen çıksa bile bir tane boş Blu-ray disk; 50GB olanı 30 TL civarı. Yani korsan oyun bile satan adamın kâr koymasıyla 40-45 lira yapar ki yine ucuz değil. :)

Biri tüplü ile HDTV arasında fark az mı dedi ben mi öyle anladım :o ?

Ben LCD TV'de o kalitede oynayacağım diye 22" monitörde bile oynayamıyorum oyun felan, arada inanılmaz fark var çünkü. Bir de tüplü ile LCD arasında ki farkı zaten söylemiyorum uçurum kadar fark var diyebilirim.

Hepsini babam ödemedi bende biraz kattim. :asd:

Yapmayin beyler HD ve FullHD cok ayri seyler. Ikisini kiyaslamam bile. Siz Tüplü ve HD arasinda fark yok diyorsunuz daha. :D

HD ile FULL HD 'yi aynı TV'cide aynı kanal açıkken seyrettim hiçde görünürde bir fark yok abartıyon he :)

Ama HD ile LED arasında fark var.

1500 tl arası 2000 tl lik Bilgisayar kaldırır tabiki. FPS oyun en iyi şekilde Gamepad ile oynanır. Bunu her ikisinde de oynadığım için söylüyorum. Herşey alışma ile alakalı. Nasıl yürümeyi ögreniyorsan Gamepad ile oynamayıda öğreniyorsun zamanla. Sadece zaman harcamanız gerekli öğrenmek ve alışmak için.

Geç gelen bi cevap olucak ama Gamepad in en iyi oyuncuları ile mouse-klavye nin en iyi oyuncularını mp de karşılaştırdılar,mouse klavye kullanan oyuncular ezici üstünlük sağladı,gamepad futbolda iyi olabilir ama fps de asla yarışamaz klavye ile.Bari buna itiraz etmeyin arkadaş.

PS3 için oyun olayı çok kolay Ankara'da, diğerlerini bilmem. Ankara'da oyuna göre 20-30 lira para verip takas yapabiliyorsun. Hatta elindeki oyun GTA4 ise mesela, PES2009'u bedavaya takaslayabiliyorsun. :)

Abi elimde PES ya da ne bileyim bir araba yarışı oyunu olmak durumunda. Bu 2 si de olmazsa PS3 ne yapcan. Gamepad ile en zevkli oyunlar bunlar. Ayrıca arkadaşlarla da zevkli olmakta. Bu 2 oyun elinde olması demek değiştirmemek demek o halde gitti 200tl düze hesap. 20-30 her değiştirmeye diyorsun ben L4D2 ve COD6 yı toplam 85tl ye aldım. Orijinal olarak PC'ye. Yani böylesi bir fark var diyorum :) PES'i online oynasan ne olur oynamasan ne olur. Bilmiyorum zevk tabii ama ben kendi açımdan bakıyorum şuan yani kişisel konuşuyorum. Bu oyunuda torrentle an itibari ile indirdim. Haftasonu gamepadlerim ile arkadaşlarla kapışcaz sözleştik bile. İçecekler hazır :)

Kötü bir yorum hakikaten. Aramızda yok bilmem yaş farkı var filan üzüldüm dostum.

En azından diyerek belirttim. Sen önceki yorumlarını bir gözden geçir diyorum. Verilmesi gerek cevabı verdim bu konuda üzgünüm çünkü huyum değildir. Neyse tatsızlık uzamasın ama üslubuna dikkat et. Beni insanları enayi yerine koymakla, bilgisizlik ile suçlayan sendein bir dön oku ben ne cevap vermişin sana.

Biri tüplü ile HDTV arasında fark az mı dedi ben mi öyle anladım :o ?

Ben LCD TV'de o kalitede oynayacağım diye 22" monitörde bile oynayamıyorum oyun felan, arada inanılmaz fark var çünkü. Bir de tüplü ile LCD arasında ki farkı zaten söylemiyorum uçurum kadar fark var diyebilirim.

Ben dedim reis.:asd:

Fark az demedim,Ps2 gibi falan değil,çok çok fark yok dedim.

Abi elimde PES ya da ne bileyim bir araba yarışı oyunu olmak durumunda. Bu 2 si de olmazsa PS3 ne yapcan. Gamepad ile en zevkli oyunlar bunlar. Ayrıca arkadaşlarla da zevkli olmakta. Bu 2 oyun elinde olması demek değiştirmemek demek o halde gitti 200tl düze hesap. 20-30 her değiştirmeye diyorsun ben L4D2 ve COD6 yı toplam 85tl ye aldım. Orijinal olarak PC'ye. Yani böylesi bir fark var diyorum :) PES'i online oynasan ne olur oynamasan ne olur. Bilmiyorum zevk tabii ama ben kendi açımdan bakıyorum şuan yani kişisel konuşuyorum. Bu oyunuda torrentle an itibari ile indirdim. Haftasonu gamepadlerim ile arkadaşlarla kapışcaz sözleştik bile. İçecekler hazır :)

PES'i bilgisayarda'da online oynayabiliyorsun ki. :) Hatta şuan bilgisayarda her oyunu online oynayabiliyorsun bunlara +Counter Strike gibi bir oyunu oynayabiliyorsun daha ne olsun. :) PS3 sadece God Of War tarzı oyunlar ve FİFA-PES için alınır. GTA4 ve onun tarzında oyunlar gerçekten kötü oluyor.

HD ile FULL HD 'yi aynı TV'cide aynı kanal açıkken seyrettim hiçde görünürde bir fark yok abartıyon he :)

Ama HD ile LED arasında fark var.

Türk kanallarina bakarken anlayamazsin bunu. Mesela ben bu farki PS3 oynarken anladim. Arada cok büyük bir kalite farki var. FullHD bambaska bisey ya. Anlatilmaz yasanir hesabi. :asd:

Geri
Üst Alt