FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Bazı oyunlar PC'de oynanır zevk vermez, bazılarıda konsolda. Ama klavye-gamepad sorunu yapmak komik olur. Bunun çözümü 5tlden 100tl ye kadar mevcut PC için. haaa bazı oyunlar üretilmiyor buda doğru. Zaten arkadaşlar açıklamışlar sebebini. Emulator çıkartılabilir ama o kadar çok oyun varken kimse de tenezzül etmez elbette. Birde çıkar durumu söz konusu bu yüzden "ne hikmetse" PS3 kırılamadı gitti :) Oyunlar maşallah 100küsür lira.

İşte şimdi olmadı. Bende denedim ta 2007 yılında 82 ekran bi tüplü tvde ama görüntü PS2 ile aynı. Tüplü TV'de PS3 oynayıp, PC'ye hiç çamur atma derim, çünkü gerçekten görüntü kalitesi olarak ezilir.

Haha.Ps3 almadan önce herkes bunu diyordu. Görüntü benim tvde gayet güzel. HD tabiki farklı ama tüplüde oynanmayacak kadar kötü değil.Ps2 ilede alakası yok.

Bak genç arkadaş, senin verdiğin google search vari sorgu linkine tıklamadım dahi. Ben bu bilgileri eğitim alırken NVIDIA da chip-designer olarak çalışmış hocam ile konuştuğumda öğrendim. Ayrıca, yukarda INTEL-AMD yapıyor evet evet gibi veletimsi bir laf etmişsin, şimdi kabul ettin demek :) PS3 çıkmadan incelediğimi belirtmiştim. Elimde o zamana ait 4 ayrı dergi mevcut. Sonrada az önce bahsettiğim hocam ile Compuer Architect isimli bir derste konusu geçmiş O.S üstünden bu konuya girerek tartışmıştık.

NVIDIA-ATI nereye giriyorsa bilki işlemcileri yine bu firmalardan çıkar. Farklı firmalar üretebilir ama mimariyi bu firmalar belirler çünkü çalışma şekilleri kendi işlemci üzerinde yüksek verimli grafik kart-yonga setlerini üretmektir. Sen oyunun sadece görsel ve oyun kısmında isen zaten boşa zaman harcamışım. PS3 kafelerde devam etsen :)

Veletimsi demek. Seviyen iyice düştü. Güzel güzel tartışıyorduk. He şöyle açıkla ama yukarıdaki gibi kestirip atma. Ok. Sende PC başında takılmaya devam et.

LCD TV herkesin evinde var diye bir kural yok. PS3 alıyorsan ona özel almak zorundasın odana fln. Yoksa hiç bir mantığı yok. Bana göre 82 Ekran çok küçük, ya da ben büyük ekrana alıştım ondan öyle. Yani PS3 alıyorsan ekran büyük olcak, yoksa zaten bir mantığı yok.

TV benim odamda duruyor. 2-3 metreden bakiyorum ve gayet yakin. Onun icin sorun yok benim icin. Yani cok büyük olmasina gerek yok.

Alın beyler bunlarda Pc işte :D Tek ekran kartı kullanılıyor(en sondaki hariç)

090910-ati-eyefinity-02.jpg

ati-eyefinity.jpg

090910-ati-eyefinity-04.jpg

Bazı oyunlar PC'de oynanır zevk vermez, bazılarıda konsolda. Ama klavye-gamepad sorunu yapmak komik olur. Bunun çözümü 5tlden 100tl ye kadar mevcut PC için. haaa bazı oyunlar üretilmiyor buda doğru. Zaten arkadaşlar açıklamışlar sebebini. Emulator çıkartılabilir ama o kadar çok oyun varken kimse de tenezzül etmez elbette. Birde çıkar durumu söz konusu bu yüzden "ne hikmetse" PS3 kırılamadı gitti :) Oyunlar maşallah 100küsür lira.

Kırıldı ama ben hala orjinal oynuyorum online için.

Haha.Ps3 almadan önce herkes bunu diyordu. Görüntü benim tvde gayet güzel. HD tabiki farklı ama tüplüde oynanmayacak kadar kötü değil.Ps2 ilede alakası yok.

Var var alaka tartışmayalım, hadi seni kırmayalım PS2'den biraz kaliteli olsun. Ama dağlar kadar fark var.

PS3 için oyun olayı çok kolay Ankara'da, diğerlerini bilmem. Ankara'da oyuna göre 20-30 lira para verip takas yapabiliyorsun. Hatta elindeki oyun GTA4 ise mesela, PES2009'u bedavaya takaslayabiliyorsun. :)

Aga HD ve FullHD arasinda bile daglar kadar fark var. Tüplü ile FullHD'yi kiyaslamam bile. :asd:

res_SD.jpg

res_HD.jpg

:asd:

umut haklı bu konuda abartılacak bi fark yok,hatta çok az var:),o lafı kim çıkardı zamanında bilmiyorumda ps3 firması hd tv satan bi kuruluşla anlaştı heralde böyle bi söylenti çıkardılar,pek fark yok bencede:)

Geri
Üst Alt