FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Bağnaz herifler.

EA Games'te çalışıyor arkadaş.Üstüne gelmeyin.1 yıl boyunca emek verdi oyuna.Kendi yaptı bu oyunu.

İndirdim.Ve şu an küfür ediyorum.Allah sizin kahretsin ya.Ulan fifa 99 bile bundan daha zevkliydi.Arkadaş PC için yapmayacaksanız adam gibi,hiç çıkarmayın şu oyunu.Boşa küfüre giriyoz ya

Grafikler rezalet.Çizgi film gibi lan.Zaten tuş ayarı da yapamadım sinir oldum. :D

Şuradaki bir avuç arkadaş haricinde beğenmeyen yok FIFA'yı. ek$i olsun, DH olsun, yabancı forumlar olsun, herkes memnun. Kaldı ki gelecek oyun demodan çok daha iyi olacak. Ona nasıl bir bahane gelecek çok merak ediyorum.

Pes iyi oyun olmuş ama Fifa gene daha iyi. 2010 gibi oynanamayacak kadar kötü değil.

ben ömrümde bu kadar iyisini oynamadım(ps3)...hayallerde yasamak ısteyenler pes10-11 oynayabilir

11 çıkana kadar beğenmeyen ben bile, hastası oldum. PES'e resmen ana avrat küfür etmişler bu versiyonla. Tek kelimeyle harika, tek eksiği Türkçe değil. Sadece demo için yorumum bu, full versiyon sanırım daha da aşağılayacak PES'i.

Az önce oynadım PC demosunu. Gerçekten iyi yapmışlar oyunu. Özellikle pas ve şutları çok beğendim. İstenilen düzeyde ve istediği yere gidiyor. Ayrıca Barça ile pas yaptığınızı anlıyorsunuz. Yalnız resmen gözlerim bozulacak gibi oldu. Yine berbat bir grafik var. Şu FIFA ile PES birleşip PESFA gibi oyun yapsalar tadından yenmez vallahi :)

Az önce oynadım PC demosunu. Gerçekten iyi yapmışlar oyunu. Özellikle pas ve şutları çok beğendim. İstenilen düzeyde ve istediği yere gidiyor. Ayrıca Barça ile pas yaptığınızı anlıyorsunuz. Yalnız resmen gözlerim bozulacak gibi oldu. Yine berbat bir grafik var. Şu FIFA ile PES birleşip PESFA gibi oyun yapsalar tadından yenmez vallahi :)

Konsol versiyonu bu bahsettiğin tanımdan 2 kat daha güzel.

Pc versiyonunu beğenmediğimizi söylediğimizde ``Ama konsolda farklı`` diye cevap veren 66485. kişiyi EA işe alıyormuş diyolla.:asd:

Pc versiyonunu beğenmediğimizi söylediğimizde ``Ama konsolda farklı`` diye cevap veren 66485. kişiyi EA işe alıyormuş diyolla.:asd:

Fifanın pc versiyonu kotu olabilir ama demek istenilen ''konsolda fifa farklı degil'' genel olarak butun platformlarda bir insan oglunun oynayabilecegi en iyi oyun her yonden fifa şuanda.En azından denemek icin bi ps3 cafeye falan gidin biyerde oynayın. fifa 96 dan beri futbol oyunu oynarım ps2 de tamamen pes oynardım inanılmaz zevkliydi fifa diye bişi yoktu ozamanlar.Ama ps3 cıktıgından beri fifa hep onde.Şuan Fifa da hem pesteki eglenceyi bulabiliyorsunuz hemde cok gercekci bir oyun oynuyorsunuz.Her futbol severin fifa 10 ve yeni cıkacak fifa 11 i oynaması lazım..

Ulan ne zaman girsen konuya oyuna sallayıp çıkıyorsun, sonra gelmiş biz PC versiyonundan bahsediyorduk diyorsun, bırak bu işleri :D

Fifa daha iyi yahu. Dün kuzenle pes atalım dedik bir chelsea-barca maçı yaptık 5-4 bitti. Ben aldım tabii:D Türkiye'yle Hollanda'yı 5-1 yendim:)

Çok saçma gol rakamlarına, saçma şekillerde çıkıyorsun. Gerçekçi değil. Fifada ise bir milan-real madrid maçım vardır, efsanedir. Maçta çok güzel futbol var, ama iki taraf da fena savubuyor, bir tane attım uzaktan. Sonra kapandım, defansif oynadım, oyaladım maçı bitirdim:)

Pes de defansta üç pas yapayım desen banko gol yersin, sürekli ileri gitmek en mantıklısı oluyor.

Neyse işte fifa daha gerçekçi.

Ulan ne zaman girsen konuya oyuna sallayıp çıkıyorsun, sonra gelmiş biz PC versiyonundan bahsediyorduk diyorsun, bırak bu işleri :D

Sallama arkadaşım.Toplasan 2-3 mesajım var konuda.O da demoyu denedikten sonra yazdıklarım.B.k gibi oyun işte.Benim ps3'üm filan yok.Banane konsolda nasıl olduğundan?Pc versiyonu rezalet işte.Hiç beğenmedim,fikrimi yazarken de sana soracak değilim.Benim sorunum pcde kötü diyenlere ``Àma konsolda...`` diye durmadan cevap yetiştirilmeye çalışılması.

Geri
Üst Alt