FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

İndirmeye başladım, 2 gün net gitti.Bugün net geldi ama hızım felaket düşük.3 gün önce 3.3 mb gelen internet şimdi 500 kb geliyor lan.Allah belanı versin ttnet.:o

Değişim yapabiliyorsun. Online oyun oynayabiliyorsun. Mesela halen COD oynanıyor online yüzünden. PS3 650 liraya kadar inmiş. PC ni yenileyeceğine oyun için. PS3 almak daha mantıklı. PS4 için halen 3 4 sene var.

Yahu PC iyi olsun oynayamayacağın oyun yok diyoruz burda. PC ile oyun kutucuğu bir tutulur mu allasen ?

650 tl dediğin neye göre,ne içeriyor ? Hafızası düşük ve tek parça "orijinal" gamepad. Geçen 2 hafta önce gördüm Electro World de 829tl kampanyalı. 2 gamepad ve 1 oyun veriyor(abuk subuk bir oyun). Şimdi ben PS3 alıcam diyelim. PES-FIFA 1 tanesi evde kesinlikle olmak zorunda arkadaşlar gelince eğlenmek için.Hediye oyun ile değiştirdim diyebiliriz. Eee yeni oyun için yine 100küsür tl. Geçiniz. Boş masrafdır. Çok parası olana herşeyi tam olupta bir oyun kutusu olmayana saygım var. Ama adam sıkıntılıyım param yok diyor. AMD işlemci al-ortalama DDR3 destekli bir anakart 4gb ram ve 1gb lık çift işlemcili ekran kartı. Bunları yavaş yavaş al sonra seni kimse tutamaz. COD6 yı gamepad ile oynamak, gerçekten tuhaf ve komik olur. TV yi işgal etmekte cabası :)

Resmi siteden bile önce çıkardılar bu sefer hakikaten yuh :D Gerçi yapılan 100 yorumdan 85'i oyunun hatalı ,eksik olduğunu söylüyor ama düzgün oynayanlarda var , ben indirdim arızalı çıktı sildim :D Yarını bekliyorum

Yahu PC iyi olsun oynayamayacağın oyun yok diyoruz burda. PC ile oyun kutucuğu bir tutulur mu allasen ?

650 tl dediğin neye göre,ne içeriyor ? Hafızası düşük ve tek parça "orijinal" gamepad. Geçen 2 hafta önce gördüm Electro World de 829tl kampanyalı. 2 gamepad ve 1 oyun veriyor(abuk subuk bir oyun). Şimdi ben PS3 alıcam diyelim. PES-FIFA 1 tanesi evde kesinlikle olmak zorunda arkadaşlar gelince eğlenmek için.Hediye oyun ile değiştirdim diyebiliriz. Eee yeni oyun için yine 100küsür tl. Geçiniz. Boş masrafdır. Çok parası olana herşeyi tam olupta bir oyun kutusu olmayana saygım var. Ama adam sıkıntılıyım param yok diyor. AMD işlemci al-ortalama DDR3 destekli bir anakart 4gb ram ve 1gb lık çift işlemcili ekran kartı. Bunları yavaş yavaş al sonra seni kimse tutamaz. COD6 yı gamepad ile oynamak, gerçekten tuhaf ve komik olur. TV yi işgal etmekte cabası :)

PS3 ile PC yi kıyaslaman bile bilginin ne kadar sınırlı olduğunu gösterir. PS3 e çıkan oyunlar şuan için 720p ile çıkıyor. Daha 1080p destekli çıkan oyunları göremedik. Konsol için kullanılan bütün parçalar özel olarak üretilmiştir. Şuan en 700 800 tl lik bir pc bırak PS3 ü PS2 ün yanından bile geçemez. TV olayında bilgin yok. Artık HDMI çıkışlı bir monitör alıp oynayabilirsin. Tıpkı PC için aldğın gibi. Gamepad içinde bende senin gibi düşünüyordum ama alışma sürecinden sonra klavye+mouse komik geliyor bana.

Birde not olarak ekleyim. Artık "BABA" dediğimiz oyunlar sadece konsol için çıkıyor. Bu sene için örnek vereyim. GT5

PS3 ile PC yi kıyaslaman bile bilginin ne kadar sınırlı olduğunu gösterir. PS3 e çıkan oyunlar şuan için 720p ile çıkıyor. Daha 1080p destekli çıkan oyunları göremedik. Konsol için kullanılan bütün parçalar özel olarak üretilmiştir. Şuan en 700 800 tl lik bir pc bırak PS3 ü PS2 ün yanından bile geçemez. TV olayında bilgin yok. Artık HDMI çıkışlı bir monitör alıp oynayabilirsin. Tıpkı PC için aldğın gibi. Gamepad içinde bende senin gibi düşünüyordum ama alışma sürecinden sonra klavye+mouse komik geliyor bana.

Birde not olarak ekleyim. Artık "BABA" dediğimiz oyunlar sadece konsol için çıkıyor. Bu sene için örnek vereyim. GT5

Final Fantasy 13'e bakmaniz yeterli. En kral PC bile zor kaldirir bu oyunu. :asd:

Dün fifa'ya baktım.Sonradan şarkı eklenmiyor ya.Sadece PS3 içinmi bu özellik.Yoksa oyun eksikmi ne.Birde multiplayer olayını çözemedim.Onuda kaldırdılar galiba

Dün fifa'ya baktım.Sonradan şarkı eklenmiyor ya.Sadece PS3 içinmi bu özellik.Yoksa oyun eksikmi ne.Birde multiplayer olayını çözemedim.Onuda kaldırdılar galiba

Uğur valla oyun forumlarında hep eksik olduğu söyleniyor zaten 3 mesaj yukarıda EA resmi sitesi çıkmasına 1 gün kaldı diyor yani ben indirmiştim hata alınca kurcalamadım sildim yarın bir daha indirecem .

Final Fantasy 13'e bakmaniz yeterli. En kral PC bile zor kaldirir bu oyunu. :asd:

Ps3 ün kaldırdığı her oyunu pc havada karada denizde kaldırır,o ps oyunları nerede yapılıyor sanıyorsunuz? En iyi görüntü\grafik kalitesi her zaman pc dedir,en iyi fps pc de oynanır.Donanımla uğraşmak istemiyorum,100 bayılıp ya da güvenilir bir yer bulup takas yapıp cd mi takıp oyun oynamak istiyorum dersen başka.

ya güvendiğim bi site var ama 6 gb indiresim yok rip indirmeye başladım onuda iptal ettim bitirmeden napcam karar veremedim en iyisi yarını beklemek :D

Minimum:

* Çift çekirdek işlemci (Core 2 Duo veya daha iyisi) (Çift Çekirdeğinize Güvenmeyin Çalıştırmayabilir)

* DirectX 9, Shader Model 3 destekleyen ekran kartları (GeForce 8800, GeForce GT220 veya daha iyisi) (Ekran Kartınıza Güvenmeyin Çalıştırmayabilir)

* 1GB RAM

Önerilen:

* Herhangi Quad Core veya 3.0+ GHz Dual Core işlemci

* DirectX 10 destekli ekran kartı (GeForce GTX 260 veya daha iyisi)

* 2GB RAM

En iyi performans ve görüntü için:

* Core i7 işlemci

* NVIDIA DirectX 11 destekli ekran kartı (GeForce GTX 480 ve 470)

* Olabildiğince RAM (8GB+)

* Hızlı HDD veya SSD

"3D Vision" ile oynamak için:

Metro 2033'ün, ayrıca NVIDIA "3D Vision" teknolojisini destekleyen ekran kartları ve donanım içinde oynanabilir durumda olacağı belirtildi. 3D boyutta oyunu oynamak için ihtiyacınız olanlar şunlar:

* NVIDIA GeForce GTX 275 veya daha iyisi

* 120Hz veya daha iyisi monitör

* NVIDIA "3D Vision" kit

* Microsoft Windows Vista veya Windows 7

Şu oyuna bakar mısınız ne özellikler istiyor minimumu bile fena :D

Metro 2033 oyun adı.

karar değiştirdim :D gözümü kararttım indiriyorum 6 gb ı :D

Fırat hiç indirme derim bak özelden link atıyorum onun yorumlarını oku istersen millet hep sıkıntı var diyor yine de sen bilirsin ben indirdim açmadı hata verdi kuramadı oyunu ve çöpe gitti 31 part.

Metro 2033 o kadar sistem istemiyor, bizim burda ki internet kafelerde E5600 işlemci 2 GBram his3650 Ekran kartıyla bile oynanan bir oyun, kim yazmışsa abartmış onu. Ama 3D Vision için GTX serisi gerekiyor orası ayrı. Yinede sistemine göre iyi bir oyun değil. GTA4 daha çok sistem istiyor buna göre yüksek fpslerde. Olabildiğince RAM diye bir sistem tavsiyesi hiç bir firma yazmaz, 8GB ram fln sırf biz Türk'lerin abartma sevgisinden oluşan birşey. Takarsın 2200MHZ DDR3 4 GBram canavar gibi her şeye yeter.

Ps3 ün kaldırdığı her oyunu pc havada karada denizde kaldırır,o ps oyunları nerede yapılıyor sanıyorsunuz? En iyi görüntü\grafik kalitesi her zaman pc dedir,en iyi fps pc de oynanır.Donanımla uğraşmak istemiyorum,100 bayılıp ya da güvenilir bir yer bulup takas yapıp cd mi takıp oyun oynamak istiyorum dersen başka.

1500 tl arası 2000 tl lik Bilgisayar kaldırır tabiki. FPS oyun en iyi şekilde Gamepad ile oynanır. Bunu her ikisinde de oynadığım için söylüyorum. Herşey alışma ile alakalı. Nasıl yürümeyi ögreniyorsan Gamepad ile oynamayıda öğreniyorsun zamanla. Sadece zaman harcamanız gerekli öğrenmek ve alışmak için.

Metro 2033 o kadar sistem istemiyor, bizim burda ki internet kafelerde E5600 işlemci 2 GBram his3650 Ekran kartıyla bile oynanan bir oyun, kim yazmışsa abartmış onu. Ama 3D Vision için GTX serisi gerekiyor orası ayrı. Yinede sistemine göre iyi bir oyun değil. GTA4 daha çok sistem istiyor buna göre yüksek fpslerde.

Bunu denemedim ama gta4'ü kaldırmadı pc, eğer öyleyse bunu da indireyim bak sevindim :o

Bunu denemedim ama gta4'ü kaldırmadı pc, eğer öyleyse bunu da indireyim bak sevindim :o

GTA4 AMD X6'da, GTX480'de bile kasabilen bir oyun çünkü, pc versiyonu sorunlu. Sürekli patch yüklemen lazım. Metro 2033 abartıldığı gibi yüksek sistem isteyen bir oyun değil sistemin ne bilmiyorum ama çalışma ihtimali yüksek.

Geri
Üst Alt