FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Yok Merih bizim ülkeye özgü değil oyunda.Beni de Bayern'den kovdular geçen.:asd:

fifada kimse frikikten asamiyor diyorlar, ne kadar dogru Rizvan bilir.

Gelmiş geçmiş en iyi futbol oyunudur. Daha iyisini görmedim. Bu sene Pes oynayan bir çok arkadaşım dahi Pes'i bıraktı fifa'ya geçti.

Olağan üstü bir oyun olmuş, hatta abartmışlar oyun olmamış gerçek olmuş

Gelmiş geçmiş en iyi futbol oyunudur. Daha iyisini görmedim. Bu sene Pes oynayan bir çok arkadaşım dahi Pes'i bıraktı fifa'ya geçti.

Olağan üstü bir oyun olmuş, hatta abartmışlar oyun olmamış gerçek olmuş

PES'ciler bombalar seni şimdi . Söylenir mi bu laf ? :o

Wc'den daha kolay. Bu arada bütün stastics gitmiş. Nedeni ;

Oyunu dünyanın her yerinde resmi çıkış tarihinden önce oynayan binlerce insan var , rank sıralamasında haksızlık olmasın diye çıkış tarihinden 1 hafta sonra sıfırlıyorlar.

FIFA 11'den rekor!

FIFA serisinin yeni üyesi FIFA 11, satış rakamlarıyla üst üste rekorlar kırmaya devam ediyor.

28 Eylül'de ABD'de, 1 Ekim'deyse Avrupa'da satışa sunulan ve İngiltere'de hem ilk 24 saatte, hem de ilk haftada ulaştığı satış rakamlarıyla İngiltere oyun tarihinin "en hızlı satan spor oyunu" unvanını ele geçiren FIFA 11, bir rekora daha imza attı ve dünya çapındaki satış performansıyla aynı unvanı dünya çapına taşıdı. 28 Eylül - 2 Ekim tarihleri arasındaki beş günlük süreçte tüm dünyada 2.600.000'den fazla satan FIFA 11, dünya çapında "oyun tarihinin en hızlı spor oyunu" oldu. Sadece ABD'de 150.000.000$ hasılat elde eden oyun, aynı zamanda FIFA 10'a göre %29'luk bir artış da elde etti.

FIFA 11'den rekor!

FIFA 11 ilk haftasında 2.6 milyon sattı

FIFA 11 satışa çıktığı ilk haftada 2.6 milyon adet satarak büyük bir başarıya imza attı.

Electronic Arts'ın klasikleşen oyunu FIFA'nın bu seneki versiyonu FIFA 11 geçtiğimiz hafta piyasaya çıktı. Daha ilk haftasında Avrupa ve Amerika'da 2.6 milyon adet satarak mükemmel bir başlangıç gerçekleştirdi.

FIFA serisi uzun zamandır Konami'nin PES serisiyle yarış içerisindeydi. Fakat son iki senedir FIFA'nın gerçekleştirdiği yenilikler bu sene doruk noktasına çıkınca PES uzun zaman sonra yenilgisi tescil ettirmiş oldu. Tekel olduğu piyasayı sonradan PES'e kaptıran FIFA, bu başarıyla birlikte eski günlerine geri dönmüşe benziyor.

FIFA 11 ilk haftasında 2.6 milyon sattı - Yahoyt.com: Oyun

:happynew: :happynew: :happynew: :happynew:

Bir Pesci olarak bu sene Fifa oynuyorum. Karrier yapayim dedim daha 5 macimda yolladilar lan beni :( Kariyerim baslamadan bitti :asd:

Yeniden basladim.

Fifa 11: Erfolgreichster Entertainment-Release in Deutschland

Noch nie hat ein Entertainment-Produkt am ersten Wochenende seiner Veröffentlichung in Deutschland mehr Umsatz gemacht als Fifa 11. Ein Rekord für die Ewigkeit?

Der Release von Fifa 11 war in Deutschland die erfolgreichste Neuveröffentlichung im gesamten Entertainmentmarkt. Und der schließt nicht nur Videospiele mit ein, sondern auch Kinofilme, Musik und DVDs. Als Vergleichsgröße diente hier der Umsatz. In dieser Hinsicht stellte Fifa 11 am Wochenende seines Release einen Allzeit-Rekord auf dem deutschen Entertainmentmarkt auf.

So haben sich deutlich mehr Menschen Fifa 11 gekauft als im gleichen Zeitraum ins Stadion gegangen sind, um sich ein Bundesliga-Spiel anzusehen. Bis jetzt gingen in ganz Europa und Nordamerika über 2,6 Millionen Exemplare von Fifa 11 über den Ladentisch.

Auch aus England wurde jüngst ein Rekord vermeldet. Dort ist Fifa 11 ebenfalls binnen kürzester Zeit an die Spitze der Verkaufscharts gestürmt. Kein Wunder also, dass sich die Macher aus dem Hause EA beglückwünschen dürfen.

• Fifa 11: Erfolgreichster Entertainment-Release in Deutschland | SPIELERADAR

Oyun Almanya'da da rekor kirip en hizli satilan "Eglence ürünü" olmus.

Bi o kadarda Korsan indiren vardir. :D

Hay bu Ttnet'in,1 saattir 3 maç yaptım bağlantı koptu hepsinde.:mad:

Beyler pes 11 aldım kurdum oynadım ama pes 10 zevkini ve heycanını vermedi bana !!! Gecen sene pes 10 pc'de fifa 10'u parçaladı ama bu sene roller değişecek galiba. Fifa 11'i pc'de kurup oynayan varsa bi oyunu anlatsın nasıl olmuş fifa 10 gibiyse hiç almim !!! Bide Galatasaray kadrosu tammı ? pes'te misi,pino,cana yok.

Oyunun kurulu hali tam olarak kaç mb arkadaşlar sizde ?

Fifa 11 bu sene Pes 11'den iyiyse hiç Pes kurmayacağım direk Fifa 11 kuracağım.

Yorumları alayım ?

Pes PC de gitmiyor.

Bu arada sorumun cevabı acil lütfen. Oyunun kurulu halinin boyutu ne kadar ?

Geri
Üst Alt