FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Bu oyunda ara pas denilen sey yok diyorlar, ne kadar dogru Halid bilir.

Kim diyorsa yalan söylüyor Barış.:asd:

Link var mı gençler PC için?

Tırssam da denemek istiyorum oyunu.

Konsolda test ettim bugün.Ps3 kafede herzamanki gibi Pes oynanıyordu bütün konsollarda.Rica ettik Fifa olan bir Ps3'e geçmek için,özellikle istedik.Şöyle söyleyeyim.Hayatımda bu kadar keyif aldığım bir futbol oyunu hatırlamıyorum.Pc versiyonundan baya farklı.Grafikler filan harika.Oynanışa zaten laf yok.Biz Fifa olan makinenin boşalmasını beklerken Pes de oynadık.Sinir harbi resmen.Pozisyonsuz bir İspanya-Arjantin maçı düşünün.Üstüne Fifa ilaç gibi geldi.Bayağı övdük oyunu mekanın sahibine.Tüm Ps3'lere yükleyeceklerini söylediler.:asd:Şu üniversiteyi kazanırsam ilk işim sırf şu oyun için Xbox almak olacak.

Konsolda test ettim bugün.Ps3 kafede herzamanki gibi Pes oynanıyordu bütün konsollarda.Rica ettik Fifa olan bir Ps3'e geçmek için,özellikle istedik.Şöyle söyleyeyim.Hayatımda bu kadar keyif aldığım bir futbol oyunu hatırlamıyorum.Pc versiyonundan baya farklı.Grafikler filan harika.Oynanışa zaten laf yok.Biz Fifa olan makinenin boşalmasını beklerken Pes de oynadık.Sinir harbi resmen.Pozisyonsuz bir İspanya-Arjantin maçı düşünün.Üstüne Fifa ilaç gibi geldi.Bayağı övdük oyunu mekanın sahibine.Tüm Ps3'lere yükleyeceklerini söylediler.:asd:Şu üniversiteyi kazanırsam ilk işim sırf şu oyun için Xbox almak olacak.

Daha 1 ay önce Pes'i övüyordun noldu ? :D

Daha 1 ay önce Pes'i övüyordun noldu ? :D

Hasta mısın dostum sen?Pes'i ne zaman övmüşüm?Mesajlarım duruyor.Ekşiden yaptığım alıntı altına aynı şeyleri düşünüyorum yorumum nal gibi duruyor orada.Senin gibiler yüzünden oyundan soğuyoruz.Eleştri yaptığımda da Pc versiyonunu eleştirdim.Cevap yetiştirme zorunluluğun varsa bilelim ona göre davranalım.Yorum başına para mı alıyorsun EA'den?

Hasta mısın dostum sen?Pes'i ne zaman övmüşüm?Mesajlarım duruyor.Ekşiden yaptığım alıntı altına aynı şeyleri düşünüyorum yorumum nal gibi duruyor orada.Senin gibiler yüzünden oyundan soğuyoruz.Eleştri yaptığımda da Pc versiyonunu eleştirdim.Cevap yetiştirme zorunluluğun varsa bilelim ona göre davranalım.Yorum başına para mı alıyorsun EA'den?

Kızma İnan :)

FIFA'nın neyini beğendin abi ya , videolarını görüyoruz oynamaya değmez bile ya :) Gel sen PES'e :) Abi bak ben para almıyorum valla :D

Konsol'da Fifa, Pc'De Pes diyordum ama artik ikiside Fifa'nin oldu galiba.

Sakin ol şampiyon.

Bugün sonunda iki oyunuda arka arkaya oynadım.sonuç Fifa her yönden, Pesi sahadan silmiştir. :D

FIFA'yı indirdiğime pişman oldum.Vasat olmuş oyun.

Fifa bu sene pcde öptü pes'i

2 side kurulu , pes'e girmez oldum

taki

fifa çalışmayı durdurdu hatası alıp kapanana kadar

bu sorunu yaşayan varmı acaba ?

Fifa bu sene pcde öptü pes'i

2 side kurulu , pes'e girmez oldum

taki

fifa çalışmayı durdurdu hatası alıp kapanana kadar

bu sorunu yaşayan varmı acaba ?

3-4 maçta bir yaşıyorum bu sorunu.Çözümünü bulamadım:(

Arkadaslar bende lag oluyor oyunda ne yaptysem olmadi :SS oyun super olmus ama donmalar yuzundan oyunamiyorum bu arada fifanin pabucu dama atildi pc dede bir tek pc icin ondeydi pes bu seneden sonra onuda fifa aldi tahti

system

itel core 2 duo 2.ghz

4gb ddr3 ram

512 mb nvidia geforce 9600 m gs

Geri
Üst Alt