Doğan Erginakın
Cezalı
- 16 Şubat 2009
- 22.923
- 0
- 1.396
Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)
Bu oyunda ara pas denilen sey yok diyorlar, ne kadar dogru Halid bilir.
Bu oyunda ara pas denilen sey yok diyorlar, ne kadar dogru Halid bilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Bu oyunun "Be a pro" modunu oynayan var mı?Zevkli mi oynamak, yorumları nelerdir?![]()
Şu üniversiteyi kazanırsam ilk işim sırf şu oyun için Xbox almak olacak.Konsolda test ettim bugün.Ps3 kafede herzamanki gibi Pes oynanıyordu bütün konsollarda.Rica ettik Fifa olan bir Ps3'e geçmek için,özellikle istedik.Şöyle söyleyeyim.Hayatımda bu kadar keyif aldığım bir futbol oyunu hatırlamıyorum.Pc versiyonundan baya farklı.Grafikler filan harika.Oynanışa zaten laf yok.Biz Fifa olan makinenin boşalmasını beklerken Pes de oynadık.Sinir harbi resmen.Pozisyonsuz bir İspanya-Arjantin maçı düşünün.Üstüne Fifa ilaç gibi geldi.Bayağı övdük oyunu mekanın sahibine.Tüm Ps3'lere yükleyeceklerini söylediler.Şu üniversiteyi kazanırsam ilk işim sırf şu oyun için Xbox almak olacak.
Daha 1 ay önce Pes'i övüyordun noldu ?![]()
Daha 1 ay önce Pes'i övüyordun noldu ?![]()
Hasta mısın dostum sen?Pes'i ne zaman övmüşüm?Mesajlarım duruyor.Ekşiden yaptığım alıntı altına aynı şeyleri düşünüyorum yorumum nal gibi duruyor orada.Senin gibiler yüzünden oyundan soğuyoruz.Eleştri yaptığımda da Pc versiyonunu eleştirdim.Cevap yetiştirme zorunluluğun varsa bilelim ona göre davranalım.Yorum başına para mı alıyorsun EA'den?
Hasta mısın dostum sen?Pes'i ne zaman övmüşüm?Mesajlarım duruyor.Ekşiden yaptığım alıntı altına aynı şeyleri düşünüyorum yorumum nal gibi duruyor orada.Senin gibiler yüzünden oyundan soğuyoruz.Eleştri yaptığımda da Pc versiyonunu eleştirdim.Cevap yetiştirme zorunluluğun varsa bilelim ona göre davranalım.Yorum başına para mı alıyorsun EA'den?
Konsol'da Fifa, Pc'De Pes diyordum ama artik ikiside Fifa'nin oldu galiba.
Konsol'da Fifa, Pc'De Pes diyordum ama artik ikiside Fifa'nin oldu galiba.
Fifa bu sene pcde öptü pes'i
2 side kurulu , pes'e girmez oldum
taki
fifa çalışmayı durdurdu hatası alıp kapanana kadar
bu sorunu yaşayan varmı acaba ?
Sakin ol şampiyon.
Şu topice her yazdığımda olaya atlamasan çok mutlu olacağım.Anladın?