FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Kızma İnan :)

FIFA'nın neyini beğendin abi ya , videolarını görüyoruz oynamaya değmez bile ya :) Gel sen PES'e :) Abi bak ben para almıyorum valla :D

Kızma filan yok fakat bu arkadaşın durmadan usanmadan her eleştriye cevap yetiştirmeye çalışması canımı sıkıyor.

Fifa 07'yi oynamışımdır heralde en son.Ondan sonra aralıksız Pes.Ama bu oyun olmuş.Pc'de eleştrilecek yerleri var ama konsolda çok farklı.Pes geriye gitti 09 iyiydi,10 kötüydü,11 berbat.90 dakika oynayıp durmadan paslaşıp taktik savaşına girişeceksek Pes oynanır ama can sıkıcı bir hal aldı gittikçe.Messi ile çalım atılamayan bir oyun düşünün.Böyle gerçekçilik mi olur?Ha yama filan çıkar açarım BAL modunu oynarım,Master League oynarım.Eski oyunlara saygımızdan o da.:)

PES beceriksizlerin oyunudur. Bu japonlarda iyice paracı oldu abi. Para sıcak geldi galiba.

3-4 maçta bir yaşıyorum bu sorunu.Çözümünü bulamadım:(

fifanın korsan için yaptığı birşey gibi..

oyuna hiç giremiyordum menu gelinceye direk kapanıyordu

internet bağlantısını kesinde maç ortasına kadar uzatabildim süreyi :D

Ses sistemi olanlari varsa Konsol'u ses sistemine takip öyle oynasinlar. Ben öyle yapiyorum, atmosferi resmen yasiyorum. Acayip keyifli oluyor. :asd:

Konsolda test ettim bugün.Ps3 kafede herzamanki gibi Pes oynanıyordu bütün konsollarda.Rica ettik Fifa olan bir Ps3'e geçmek için,özellikle istedik.Şöyle söyleyeyim.Hayatımda bu kadar keyif aldığım bir futbol oyunu hatırlamıyorum.Pc versiyonundan baya farklı.Grafikler filan harika.Oynanışa zaten laf yok.Biz Fifa olan makinenin boşalmasını beklerken Pes de oynadık.Sinir harbi resmen.Pozisyonsuz bir İspanya-Arjantin maçı düşünün.Üstüne Fifa ilaç gibi geldi.Bayağı övdük oyunu mekanın sahibine.Tüm Ps3'lere yükleyeceklerini söylediler.:asd:Şu üniversiteyi kazanırsam ilk işim sırf şu oyun için Xbox almak olacak.

Onur'a gönderiyorum bu yorumu :D

FIFA oyunu daha erken cikartarak cok da guzel bir ise imza atti.Heralde benim gibi ilk once FIFA alip oynadiktan sonra PES alma zahmetine girmeyen bir suru insan vardir.

FIFA oyunu daha erken cikartarak cok da guzel bir ise imza atti.Heralde benim gibi ilk once FIFA alip oynadiktan sonra PES alma zahmetine girmeyen bir suru insan vardir.

Fifa oynadıktan sonra benim gibi PES bağımlısı bile PES'den nefret etti. :D

Aynen ben de Fifa'ya kesin dönüş yaptım şu gameranger sayesinde online olayına da el attım.Kesinlikle turnuva falan yapılamlı.3-3 lü maçlar olabilir. Takım falan kurulur.Müthiş yahu. Dün sabah 10a kadar oynadım geceden beri.Bugünde görüntü o :D

Online'da saçma sapan goller yiyerek ve netten dolayı yeniliyordum. Net düzeldi,takımımı değiştirdim artık çok rahat yeniyorum. Madrid süper ya oyunda.:D

Yokmu gameranger'da online kapışacak babayiğit :D

Pc icin konusuyorum pes kötü fifa ondanda kötü

Ama online sarar herhalde ögreticek arkadas varsa yapabilirim

Ban yedi o eleman dimi tuh :D kimse kalmadı. Gerçi yabancılara Galatasaray ile kafa tutmak çok zevkli oluyor. Takımımızın adını duyuruyoruz.

3ay yemis. 3ay beklemen lazim kapisacak birini bulmak icin. :asd:

Buluruz elbet şu gamranger yaygınlaşsın turnuva yapılır.Ps3'de de denedim oyunu Pc ile arasında pek fark yok gerçekten.Bu yıl için özenmiş adamlar belli. Aynı zamanda satışlarda falan 3e katlamışlar Konami'yi. Fifa bu yıl iyi iş yaptı.

Juve'den Milan baros için Galatasaray'a 25 milyon euro teklif :cool:

gameranger'dan oynayanlar için "yuruyedur" ekleyin

akşama filan oynarız :D

Geri
Üst Alt