FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Oyunda transfer yapamıyorum aga ya :D Birde gamepad şart bence, klavye ile çok zor hareket yapmak.

maaşı arttır , altta bi yüzde var o %80'lere geliyor maksimum zaten.

onu birazda aş , bonserviside 1 milyon arttır

kesin geliyor :)

Oyunda transfer yapamıyorum aga ya :D Birde gamepad şart bence, klavye ile çok zor hareket yapmak.

Sampiyon olduktan sonra baya para geliyor. O parayla Porto'dan Hulk'u al ver 30 Milyon. Maasinida arttir gücü 84 ama oynadikca yükseliyor daha Genc. Ayagina geldimi Kaleye kadar gidebiliyorum Reis'le cok iyi.

Iste yok o bende. Chello kunde arayip, ps3 icin ayri bir ip actiriyorlarmis, bende aradim, acarmisiniz dedim, acti, yarim saat icinde gelir verbindung dediler ama gelmedi. 2 -3 kere aradim, her seferinde ayni hikaye, sonunda braktim, biktim.. Ps3 ilk aldigimda actimak istemistim iste ama olmamisti. Haftaya tekrar arayip bir daha deneyecegim, sana eyvallah.

:SS:

O zaman söyle dene. Orayi ara eve techniker yollattir bidaha olmazsa.

Siz bizim takımla(Galatasaray) başlarken oyuna ilk neler yaptınız?Taktik,transfer falan?

Aa doğru Xbox'ta wireless yoktu dimi ? :asd: Online paralı biliyorsun dimi ? :asd:

Bilmeden konuşmayalım güzel arkadaşım, yeni çıkan Xbox 360 S modellerde wireless mevcut :) Ayrıca online ilk 3 ay bedava, senelikte 60 TL falan, yani her türlü hak ediyor online sistemi. Tabii Xbox sahibi olmadığın için Live sistemini bilmezsin sen :asd:

Menejerlik modunda para taktiği vereceğim,bütün fifa oyunlarında işe yarar :D

Sezon başında player search bölümünden overall i en az 80 olan mevkisi:any olan oyuncuları aratın.Sonra dizilimi yaşa göre sıralayın,paranız yettiği kadar 2-3 m ye genç oyuncuları doldurun,örneğin toplam 10-15m ye 5-6 oyuncu aldınız.Aldığınızda değerleri otomatikman 10m+ oluyor.Devre arasında hepsini satın.Direk 60-70m kazanırsınız.

Pardon o zaman :o.

Geri
Üst Alt