FIFA 12 | GSC Pro Club

Cevap: FIFA 12 | GSC Pro Club

alcam alcam bekliyorum sabırla 3 vakte geliyo :) birde rage almayı düşünyorum hadi hayırlısı.

Nereden sipariş verdin ? Rage'i ben de merak ediyorum ama Batman,Assassin's Creed,Modern Warfare falan çıkacak onlara vakit ayırmak lazım :)

yok yani alıcam spotulardan takasla ..

Konsol Üssü | Günlük oyun dozunuz! şurda takıl abi bak rage e .

Izledim onu izlemez miyim :) Konsol ussu incelemelerini kacirmam,batman yayinlanacakti dun ama server problemi varmis :) Ben bilgisayara rage indirip oynamayi dusunuyorumama pek memnun degil pc.dekiler kaplama sorunu ve oyunun boyutu ayri bir sorun :)

Izledim onu izlemez miyim :) Konsol ussu incelemelerini kacirmam,batman yayinlanacakti dun ama server problemi varmis :) Ben bilgisayara rage indirip oynamayi dusunuyorumama pek memnun degil pc.dekiler kaplama sorunu ve oyunun boyutu ayri bir sorun :)

çok süper adamlar vallahi .. şuana kadar en adam gibi oyun programı benim için ..

bne pc de artık hiçbirşey oynamayı düşünmüyorum valla .. oyunun havasını vs alamıyorsun .. hele ragede .. şimdi pcde oynucam sadece oynadıgımla kalcak ve oyuna haksızlık yapıcam ..

çok süper adamlar vallahi .. şuana kadar en adam gibi oyun programı benim için ..

bne pc de artık hiçbirşey oynamayı düşünmüyorum valla .. oyunun havasını vs alamıyorsun .. hele ragede .. şimdi pcde oynucam sadece oynadıgımla kalcak ve oyuna haksızlık yapıcam ..

Ben de cok seviyorum o adamlari cok samimiler. Oyun elestirileri konusunda ozellikle Onur cok sacma elestiriler yapabiliyor ama herkes ayni dusunecek diye bir sart yok tabii ki. Ama ayni oyun icin Onur berbat diyorsa Oyungezerden Sinan Akkol mukemmel diyorsa ben her zaman Sinan'i dinlerim :)

Nörek h2h maç yapıyorum kimse yok diye :asd:

Aferin Typhooon.

Yarin biz bosmuyuz belli degil :p

Cok ayip ettim demi.

Hem Sampiyonum, hem mutevazi ve cok alcak gønulluyum.

Hepinizi ipe dizdikden sonra nasil sampiyon oldum ama :asd:

Ben yarina hazirlanin dediysem, senin hazir olman gerekmiyormu Mesut? Bu nasil bir tavirdir. Derhal kendine gel.

Sen sampiyonunla nasil konusuyorsun Typhon bey??

Derhal disipline yolluyorum seni.

PFDK Serdar, Typhon'un cezasini hemen kes lutfen :asd:

PFDK = Profesyonel Fifa Disiplin Kurulu :p

Geri
Üst Alt