Emin Empak
Aslan Üye
- 21 Kasım 2008
- 8.345
- 70
- 1.343
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Puan durumu güncel ilk haftanın bitmesine tek maç kaldı. @Umutsu Sahin umarım arkadaşın sıkıntı çıkarmaz.![]()
Oynamaya calismislar bugun ama mac loadingde takilip durmus yarin yenide deniyecekler tugrulda sorun olmaz zaten sabah eklemis oynicagi kisiyi
Nasil ya kimde sorun var? Benim ikinci hafta rakibim Muhammed Dalgic olmus.. Oynayamiyormu kendisi?
Bazı kişilere karşı sorun çıkıyor, ara sıra o da hep değil senle çıkmaz umarım.
Cikarsa ne olacak? 1 mac eksik mi gidiyoruz?
İlk hafta maçları bitti mi? Dün farktan sonra rehavete kapılmamın etkisi, Emir'in nasıl olsa kaybedecek bir şeyim yok tavrı, Van Persie ve Rooney'in Herkül'e dönüşmesi ve Emir'in güzel futbolu sonucu hayal kırıklığı ile başladım.
?'li golün sahibini söyleyin de gol krallığına da güncel atayım.@Mehmet Yıldırım
Wilshere. Yalnız sıralama neden genel averaja göre değil de atılan gol sayısına göre?
Hedefimiz son 3'ten sıyrılıp ilk 10'da yer almak.
Arsenal - 6 puan
PSG - 3 puan
City, United, Liverpool, Dortmund - 1'er puan
Chelsea - ?
Bayern, Real, Barça, Spurs, Juve, Milan - hepsinden 0 puan dedik mi en az 13 puanı aldık. Hedefimizi gerçekleştirmek için de sürpriz galibiyetlerle şöyle bi 25 puan toplayabilmek lazım.
Hadi hayırlısı
Yalnız sistemi oturtmak lazım, ve aşağıdaki iki seçim arasında da kaldım ne yapsam bilemedim. Sizce?
![]()
soldaki daha iyi ama
bana kalırsa 4-3-1-2 wide oynayabilirsin
diego cam de oynarsa daha etkili olur
Onun için Melo lazım, veya ciğersiz bir CDM
-------------Gabi-------------
--Adrian----------------Arda--
-------------Diego------------
-------Costa-------Villa-------
şeklinde bir 4-1-3-2 yap diyorsun galiba ama merkez çok boş kalıyor olur mu acaba böyle?