FIFA 14 GSCimbom Ligi (PC) - İptal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya o değil de allem ettiniz gullem ettiniz, diğer turnuvanın yenilgisiz tek takımı Tottenham'ı durduramayınca yeni turnuva başlattınız :D Yönetim kurulu olarak toplandık ve Cas'a başvurma kararı aldık. Ancak ülke menfaatlerini düşündüğümüz için davayı geri çektik :D

Oynamaya calismislar bugun ama mac loadingde takilip durmus yarin yenide deniyecekler tugrulda sorun olmaz zaten sabah eklemis oynicagi kisiyi

O arkadaş o sorunu yaşıyor ya, benle de yaşadı malesef.

@Muhammed Dalgıç sorunu çözememe ihtimalinizi göz önünde bulundurarak ikinci haftaya geçelim o zaman. Umarım yakın zamanda çözersiniz sorunu.

Nasil ya kimde sorun var? Benim ikinci hafta rakibim Muhammed Dalgic olmus.. Oynayamiyormu kendisi?

İlk hafta maçları bitti mi? Dün farktan sonra rehavete kapılmamın etkisi, Emir'in nasıl olsa kaybedecek bir şeyim yok tavrı, Van Persie ve Rooney'in Herkül'e dönüşmesi ve Emir'in güzel futbolu sonucu hayal kırıklığı ile başladım.

İlk hafta maçları bitti mi? Dün farktan sonra rehavete kapılmamın etkisi, Emir'in nasıl olsa kaybedecek bir şeyim yok tavrı, Van Persie ve Rooney'in Herkül'e dönüşmesi ve Emir'in güzel futbolu sonucu hayal kırıklığı ile başladım.

İlk hafta maçları biri hariç bitti, onda da arkadaşlar oynamaya çalışmış ama hata almışlar, inş çözecekler diye beklemeden diğer haftaya geçtik.

Hedefimiz son 3'ten sıyrılıp ilk 10'da yer almak.

Arsenal - 6 puan

PSG - 3 puan

City, United, Liverpool, Dortmund - 1'er puan

Chelsea - ?

Bayern, Real, Barça, Spurs, Juve, Milan - hepsinden 0 puan dedik mi en az 13 puanı aldık. Hedefimizi gerçekleştirmek için de sürpriz galibiyetlerle şöyle bi 25 puan toplayabilmek lazım.

Hadi hayırlısı :D

Yalnız sistemi oturtmak lazım, ve aşağıdaki iki seçim arasında da kaldım ne yapsam bilemedim. Sizce?

emZlAZ.jpg

Hedefimiz son 3'ten sıyrılıp ilk 10'da yer almak.

Arsenal - 6 puan

PSG - 3 puan

City, United, Liverpool, Dortmund - 1'er puan

Chelsea - ?

Bayern, Real, Barça, Spurs, Juve, Milan - hepsinden 0 puan dedik mi en az 13 puanı aldık. Hedefimizi gerçekleştirmek için de sürpriz galibiyetlerle şöyle bi 25 puan toplayabilmek lazım.

Hadi hayırlısı :D

Yalnız sistemi oturtmak lazım, ve aşağıdaki iki seçim arasında da kaldım ne yapsam bilemedim. Sizce?

emZlAZ.jpg

soldaki daha iyi ama

bana kalırsa 4-3-1-2 wide oynayabilirsin

diego cam de oynarsa daha etkili olur

soldaki daha iyi ama

bana kalırsa 4-3-1-2 wide oynayabilirsin

diego cam de oynarsa daha etkili olur

Onun için Melo lazım, veya ciğersiz bir CDM :D

-------------Gabi-------------

--Adrian----------------Arda--

-------------Diego------------

-------Costa-------Villa-------

şeklinde bir 4-1-3-2 yap diyorsun galiba ama merkez çok boş kalıyor olur mu acaba böyle?

Onun için Melo lazım, veya ciğersiz bir CDM :D

-------------Gabi-------------

--Adrian----------------Arda--

-------------Diego------------

-------Costa-------Villa-------

şeklinde bir 4-1-3-2 yap diyorsun galiba ama merkez çok boş kalıyor olur mu acaba böyle?

evet bunu diyorum gabi bence yeterli orası için istersen deneyelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt