FIFA 15'te STSL de Yer Alacak

hahahhahahahahahhaha

fakir pc'ciler

ps4 ve pc arasindaki fark inanilmaz gercekten, pc hala playstation 1 gibi birsey

fifa 15 kesinlike bir next gen konsolde oynatmak lazim, yoksa fifa 10 de oynunabillirsin, farketmez

Sende bir troll havası sezdim ama yinede yaziyim.

Fifa 14te ps4 ve pc arasında ki farkın sebebi birinde impact engine (eski), diğerinde ignite engine olmasıydı. İgnite engine fifa15le pcye de geliyor. Yani oynanışta fark olmayacak. Hatta canavar gibi bilgisayar kuran adam senden daha kaliteli grafiklerle oynayacak.

Bahsettiğin fark ps3 ve ps4 arasında devam edecek. Çünkü ps3 versiyonu eski teknolojiyle çıkacak.

Not:Bilgisayarda counter strike, gta vice city bile oynamamış ve şu ana kadar oynadığım tüm oyunları ps2,ps3 ve psp'de oynamış biri olarak söylüyorum.

16 Ağustos'ta community day var EA'nin Köln'de. Maalesef gidemiyeceğim. Yoksa erkenden oyunu oynama fırsatım olacaktı.

Süper Lig'te bir 5* star Skiller buldum....

alanzinhoh0j4rx1uly.jpg

ALANZINHO. Bu da iyi bir silver kart olacak. 5* Star Skill olursa baya pahali bi kart olacak.

@Şerafettin KOÇ

Ne diyorsun kardo, Alan 5*Star Skills alacak mi? Fifa 10 ve Fifa 11'te 5 Star skills vardi.

Zaten sen gidemezsin benim bahsettiğim Gamescom değil.

Fm ile fifa rating yöntemi farkli mesela arda 86 dribling orda 16 yaratıcılık falan var bide oyunda toni kroos falan hemen reale atılırken yasin olcan transferleri pek önemsenmiyor ve fm15 de tam update yapacaklar yinede elimden geldiğince sana yardim eder player isimleri yolla sen

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fm ile fifa rating yöntemi farkli mesela arda 86 dribling orda 16 yaratıcılık falan var bide oyunda toni kroos falan hemen reale atılırken yasin olcan transferleri pek önemsenmiyor ve fm15 de tam update yapacaklar yinede elimden geldiğince sana yardim eder player isimleri yolla sen

Aynı olmasa bile en azından bir fikir edinirsin. FM'de bir attribute başka adlandırılmış olabilir ama FIFA'da ona göre değerlendirebilir. Bursaspor ve Kasımpaşaspor oyuncularının profillerini paylaşsan sevinirim.

Aynı olmasa bile en azından bir fikir edinirsin. FM'de bir attribute başka adlandırılmış olabilir ama FIFA'da ona göre değerlendirebilir. Bursaspor ve Kasımpaşaspor oyuncularının profillerini paylaşsan sevinirim.

Mustafa Batuhan Altıntaş

ARTILAR:Crossing accelerion speed dribling

Eksiler

Bencil vizyon yok kisa pas iyi deil

Pace en az 75 yapsan çunku hakediyor

St rw

76 kg 187 cm sol ayak

14 mart 96 18 age bu arada hafta sonu daha rahat yaparim sana tam fifaya göre kusura bakma

Mustafa Batuhan Altıntaş

ARTILAR:Crossing accelerion speed dribling

Eksiler

Bencil vizyon yok kisa pas iyi deil

Pace en az 75 yapsan çunku hakediyor

St rw

76 kg 187 cm sol ayak

14 mart 96 18 age bu arada hafta sonu daha rahat yaparim sana tam fifaya göre kusura bakma

Renktas sen su profiller yok mu onlari screenshot'un paylas gerisi önemli degil ben hallederim FIFA'ya göre ayarlamaya gerek yok. Cok cok sagol.

Furkan Özçal, Yasin Öztekin gibi oyuncuların overalları nasıl olmalı sizce?

yasin fifa 11de 66 ovrl 76 potential idi

bence potansiyeline ulaştı sayılır 74-75 olabilir

Çeptalk

Geri
Üst Alt