FIFA 16 Ana Konu

Yok. VPN izin var

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Geçen sene bu yöntemle almaya çalıştığımda olmamıştı. Gta5 almak istemiştim. Login kısmına geldiğinde vpn kapatıp giriş yaptığımda eski fiyata dönüyordu. Bu konuda bizi aydınlatır misiniz sayın Talh.

Evet FUT WEB App de baslayalim FIFA 16 ya...
ya hic coin kalamdi yaaa :/

Isim ne yapim acaba

FC JOGA BONITO nasil :D

Serie A kadromdan vazgeçip IF Payet etrafına mütevazı bi kadro kurayım dedim. Zira eğer Payet 2-3 hafta içinde başka bi in form almazsa baya kâr yapabilirim. #investment

Şu 2 takımla FUT'a başlayacağım insch.

qMdH9ou.png

4231 bi acayip duruyor Web App'te yaw
5NNTBF3.png

Serie A kadromdan vazgeçip IF Payet etrafına mütevazı bi kadro kurayım dedim. Zira eğer Payet 2-3 hafta içinde başka bi in form almazsa baya kâr yapabilirim. #investment

qMdH9ou.png

5NNTBF3.png
Talha, şimdi ben Web App girmeye çalıştım , güvenlik sorusunu cevapladım, yanlış dedi. İkinci de account locked dedi ve şimdi giremiyorum. Çözümünü bilir misin?

qMdH9ou.png

5NNTBF3.png

Trading ile coins mi yapdın ?
Ben aynı seçkiner olmasına rağmen sıfırdan başladım :D

Ucuz takım için serie A ligue1 veya portekiz ligi yapıcam.

Trading ile coins mi yapdın ?
Ben aynı seçkiner olmasına rağmen sıfırdan başladım :D

Ucuz takım için serie A ligue1 veya portekiz ligi yapıcam.
Trading yaptim biraz da anca 10k kazanmisimdir. FIFA Points kullandım.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Transfernarkt bu sene ayrılmış maalesef cihazlar arasında .
Yani ps4 Transfermarkt kunlananlar sadece ps4cülere sata biliyor veya alabiliyor artık. Bu kötü oldu bence.

Şimdi agalar oyunun ön siparişini verdim ps4 için web app'e girdim dün takımımı şekillendirdim bu oyunu açınca içinden gene hediye paket çıkacak dimi?

Ben fifanın kendi sitesinden almadım ama kutulu olarak ucuzbudur.com'dan aldım :D
Arada biraz fiyat farkı var..

Bu ön siparis verenler icin bu 40 pack olayi varmiydi ? o ek sifre ile gelecek zate. ucuzbudur dedigin sitede yoksa bu kampanya o zaman yok sana bedavaya pack mack :D

Bu ön siparis verenler icin bu 40 pack olayi varmiydi ? o ek sifre ile gelecek zate. ucuzbudur dedigin sitede yoksa bu kampanya o zaman yok sana bedavaya pack mack :D

40 packi boşverde ama orjinal satın alınca otomatikman 3-4 kutu hediye veriyorlar diye biliyorum bakalım bi sermaye açısından 3-5 hediye paket şart :D

oyun oynanamadigi icin ticaretde yapamiyoruz web appda ,gelen paketdekileri quick sell yapib parlak altin kontrat stokladim :) pazar acilasada satsak.

6.000 ile artik bakicam nasil ucuz bir kadro kurarim :D

Geri
Üst Alt