FIFA 16 Ana Konu

TOTW 2'de olacak oyuncuları düşünebilirsin. Martial, Zouma, Giovinco, Higuain, Yunus Malli... Çünkü bunlar en çok pack açılacak olan bu hafta packlerde olmayacaklar. Ama seçim sana kalmış, mesela Giovinco TOTW2'de olmazsa zarar edersin vs. Martial bence kesin olacak, Zouma da öyle. Serie A'dan kimse olmayacağı için Higuain de olur tahminimce. Malli kesin olur. Giovinco 2 gol 1 asistle oynamış, diğerlerine göre daha riskli gibi.

Evet mantıklı, çok iyi mantıklı hem de. Sağolasın :D

Play station 4 olan varsa beni eklesin ArslanHulusi
fifa 16 aksam playstation + alirim, oynamak isteyen varsa eklesin

duyduguma göre patch cikarmislar. Fifa 15e benzemis yeniden, pace mace hikayeleri dönmüs

Kulübü sil dersem coinleri sıfırlıyor mu?

Beyler kariyer modunda oyuncu güclerini görmek icin yine 2 hafta bekliyomuyuz ? Ne sacma bisey o ya niye görünmüyo gücler

Bende FIFAciyim ama PES ne olmus lan öyle? Insanlarin vücüt gelisimi ve hareketleri müthis olmus.

70 euro yerine 55 euroya aldim simdi :D. ama bi kösede duracak pazartesine kadar. Su sinavlar bitürlü bitmiyor be 3 aydir .

Markovic ve Töre'yle oynadım Töre'yi daha çok beğendim. Belki çıktığı ilk maçta tam 3 tane penaltı aldırdığı için olabilir. Şu anki STSL kadrom şu:

Muslera
Cavanda - Franco - Semih - Caner
Oğuzhan - Selçuk
Töre - Sosa - Dzsudzsak
Eto'o​

Bir de fitness için 2 maçta bir oynadığım 76 ratingli Ligue 1 kadrom var. Son olarak Eto'o bir harika! 9 maç 12 gol 1 asist. Önce Burak düşünüyordum ama para yoktu şimdilik Eto'o alayım dedim ama şu an çok memnunum Burak'ı düşünmüyorum.
Hemen nasıl bu kadroyu kurabildin ya, bana da öğretirsen sevinirim. :)

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hemen nasıl bu kadroyu kurabildin ya, bana da öğretirsen sevinirim. :)

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

EA Sports katalogdan şimdiye kadar hiç kullanmadığım coin boostların hepsini aldım. Zaten katalogda kullanmalık 60 bin coin falan birikmiş FIFA 13'ten beri. Onun sayesinde her maçtan sonra 600-700 coin gelmeye başladı 10 maç boyunca. Çünkü ilk 10x200'ü almışım. Sonra 1400-1450 gelmeye başladı, öyle coin kasabildim. Bir de kendimce güzel oyuncu olduğunu düşündüğüm non rare gold oyuncuları (selçuk, zieler, rafinha gibi) 350'den gördüğüm anda aldım sonra geceleri markette ürün sayısı azaldığından ihtiyacı olan 500-600'den koysan da alıyor, o şekilde trading yaptım. Arada transfer markete giriyorum, ihtiyacım olmayan bir oyuncu da olsa underrated gördüm mü alıyorum. Mesela an itibariyle 3k'ya Ben Arfa gördüm aldım hemen. Diğer Ben Arfa'lar 5k civarında.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ama yine de bu işin uzmanı Talha Küllü
Ben fındık fıstık sayılırım onun yanında :asd:

Patch ve pace olayı doğrumu? Geri yolarım oyunu vallahi

Bu sene gercekten futbol oynamak isteyen PES oynasin. Ben FIFAci olarak ikisini oynayacam. Ama PES inanilmaz gelismis.

Endonezya hesabı açtım psn 1 senelik 75 fifa da 150 liraya geliyo.220 liraya ikisini halledecem temiz iş.enpara kartla

Pes bu sene çok daha iyi fifa'dan, yalnız pc versiyonu kötü... XBOX 1 veya PS4 sahibiyseniz PES alın bence.

Geri
Üst Alt