FIFA 16 Ana Konu

Bu sene PES mi diyorsun? Son kararin mi? Bende almayi dusunuyorum ama karar veremedim.. Ikisini birden almam cunku..
Demo'yu indir sonra karar ver olm :D

Herkesin farkli görüsü var, ama PES daha gercekci, net. Yani bir kere oyuncularin topla oyunu muazzam olmus bu sene. FIFA da ayni, hep sistematik dribblingler.

peste güzel mod varmı

fifa ut olmasa çekilmez zarten

Benim anlamadığım konu Türkiye için neden ön sipariş açmadılar. Geçen iki sene ki oyunu hep playstore'den almıştım.

Bende daha önce Playstore den almıştım şimdi de ön sipariş gelsin diye bekliyorum hala koymadılar. Gerçi fiyatı 200 tl den aşağı olmaz sanırım.

Bende daha önce Playstore den almıştım şimdi de ön sipariş gelsin diye bekliyorum hala koymadılar. Gerçi fiyatı 200 tl den aşağı olmaz sanırım.

Tanju ben o ön siparişi 20 gündür bekliyorum. Nba oyunun bile ön siparişini koydular. Aslında oyunu yurt dışı sitelerinden almak lazım. Arif bir link atmış orada 39.90 Euro. Yarı yarıya işimize gelir.

PES'in PC ve Ps4 versiyonları arasında ne gibi farklar var?

Tanju ben o ön siparişi 20 gündür bekliyorum. Nba oyunun bile ön siparişini koydular. Aslında oyunu yurt dışı sitelerinden almak lazım. Arif bir link atmış orada 39.90 Euro. Yarı yarıya işimize gelir.

Gördüm o linki hatta Arif ile de onu konuşuyorduk. Bu tarz sitelerden hiç alış veriş yapmadım nasıl oluyor diye filan. Fiyat olarak çok iyi, bakalım kafama yatarsa alabilirim burdan.

Pes ve Fifa'yı oynadım. Pes genel her zamanki eksikliklerine göre iyi görünüyor. Atmosfer falan baya iyi. Fifa'ya güncelleme gelmeden yorum yapmıyorum. Bu nedir ya.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Beyler Simdi MMOGA dan Key alirsam... 5-10dak icinden key gelir yaziyor sitede.
Direk Origin den indirme imkani olur mu yoksa...ilaki 24.09 itibaren mi download yapilabilir

MMGO yi tavsiye ederim. 1 Numara bu konuda.
registration gerekiyor...ama burdan kötü birsey cikmaz.

Register sonrasi Guest Account...isim email fln veriyorsun... ondan sonra ödeme secenegi fln

https://www.mmoga.com/EA-Games/FIFA-16.html

5-10 Dak icinde Key Emaile geliyor Site ye göre

Demo'yu indir sonra karar ver olm :D

Herkesin farkli görüsü var, ama PES daha gercekci, net. Yani bir kere oyuncularin topla oyunu muazzam olmus bu sene. FIFA da ayni, hep sistematik dribblingler.
Sen oyle diyorsan kesinlikle PES olacaktir yani :D

Eski oyunlarini severdim ama son yillarda hep FIFA oynadim PES de o eski hevesi alamiyordum, eger bu sene cok farkli ise tekrar bi sans vereyim :)

uploadfromtaptalk1443036107676.webp

İşte bu dramdır

3310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Noltio fena adam.

En iyi 7. skorer (finishing) Kanat
Passing , Long Pass haric hersey 80+
Dribling 82+
Acceleration 80 yeterli..yeni FIFA da Pace bukadar önemli degil.

ve 1.500 civari alinabilinir Starter Team icin

Nolito 82 FIFA 16 - Ultimate Team Stats | Futhead

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt