- 22 Kasım 2008
- 41.643
- 3.626
- 2.003
Rakipten top çalmaya çalışırken bir tek ben mi zorlanıyorum (Clasic defending ile oynuyorum tactical değil)
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Bilgisayara karşı oynuyorsun herhalde. Bu bir işkence dir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rakipten top çalmaya çalışırken bir tek ben mi zorlanıyorum (Clasic defending ile oynuyorum tactical değil)
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
niye la sen fifacıydın ne oldu?
daha 35% Loading... lanne güzel mac yapicakdim... 1,2 kere Kick Off tamam da.. Seasons oynamak istiyorum.
artik yarin Full Dalariz...o zamana kadar Takimi tamamlariz.
Katalog da direk Coins var mi...yani mac boost degilde..direk Coins veren seyler
Yerri bu taktikleri bizede öğretsene. Ne yapiyorsun öyle. Sende hangi platform bu arada?1 saat oturayım dedim marketin başına, 230k + Perrin + Carlos Vela + Gündoğan + Konoplyanka ile noktaladım 60 dakikayı.
Bilgisayara karşı oynuyorsun herhalde. Bu bir işkence dir.
PC. PS'te daha kolay olur senin için.Yerri bu taktikleri bizede öğretsene. Ne yapiyorsun öyle. Sende hangi platform bu arada?
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben mesala sen dedikden sonra simdi konopa baktımda 10k-20k arası satıllyor. Tüm 82 lik kartlar o fiyat değil herhalde?PC. PS'te daha kolay olur senin için.
Olay su, ben mesela en son 2-5k arası buy now fiyatı ayarladim. 59. dakikaya gittim, orada takılıp ucuza bulduğum adamları aldım Konop, D.Luiz, Gundogan, Pepe gibi. Hala FIFA 15'e gore fiyat koyanlar var, sonra konsolda minimum fiyata dokunmadan oyuncu listeleyenler var vs vs...
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Konsolda oyuncuyu markete koyarken otomatik olarak starting price 1000, buy now price 1100 oluyor (oyuncuya göre değişiyor tabi ama Konop böyle sanırım). Bazı dikkatsizler de direk öyle koyuyor markete mesela, veya fiyatını kontrol etmeye üşenen adamlar buy now fiyatini biraz arttırıp öyle koyuyorlar. 3-5k fiyatına Konop bulamazsın normalde ama şansına denk gelebilir.Ben mesala sen dedikden sonra simdi konopa baktımda 10k-20k arası satıllyor. Tüm 82 lik kartlar o fiyat değil herhalde?
Suan ps başında değilim işdeyim web apptan yapmaya calisiyorum.
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
59 dk gitmek zulum yahuKonsolda oyuncuyu markete koyarken otomatik olarak starting price 1000, buy now price 1100 oluyor (oyuncuya göre değişiyor tabi ama Konop böyle sanırım). Bazı dikkatsizler de direk öyle koyuyor markete mesela, veya fiyatını kontrol etmeye üşenen adamlar buy now fiyatini biraz arttırıp öyle koyuyorlar. 3-5k fiyatına Konop bulamazsın normalde ama şansına denk gelebilir.
PC. PS'te daha kolay olur senin için.
Olay su, ben mesela en son 2-5k arası buy now fiyatı ayarladim. 59. dakikaya gittim, orada takılıp ucuza bulduğum adamları aldım Konop, D.Luiz, Gundogan, Pepe gibi. Hala FIFA 15'e gore fiyat koyanlar var, sonra konsolda minimum fiyata dokunmadan oyuncu listeleyenler var vs vs...
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
59 dk gitmek zulum yahur1 10 defa basiyorun 1,10 dan 1,20 oluyor.
58 dakikaya gelmisdim ultimate team hata verdi diyor![]()
Bunu yapsam bile 59 dk. gidemiyorum. Çok fazla sayfa var. Ve bir yerde hata veriyor. Hem ps4 de hemde web appda.Ben de aynı taktiği uyguluyorum ama bana hiç denk gelmiyor öyle. Tamam, geliyor da senin 1 saatte yaptım dediğini ben 2 günde anca yapabiliyorum
Mesela
Min price: 2000
Max price 3000
Min buy now: 2100
Max buy now: 3100
şeklinde ayarla ve sadece gold oyuncu seç. 5-6 kez R1 ile hemen 57-59 dk arasına gelirsin. PC için yine gold seçip
Min price: 650
Max price: 650
Min buy now: 700
Max buy now: 700
şeklinde ayarlarsan da yine çok daha değerli olduğu halde öyle koyup geçilmiş oyuncuları denk getirebilirsin. Ama Talha abiye denk geldiği halde bana onun kadar gelmiyor işte.
Sent from my iPhone using Tapatalk