FIFA 16 Ana Konu

84 lük Barzagliyi 11k ucuz satmışım. Koyar gibi gitti herif.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

daha 35% Loading... lanne güzel mac yapicakdim... 1,2 kere Kick Off tamam da.. Seasons oynamak istiyorum.
artik yarin Full Dalariz...o zamana kadar Takimi tamamlariz.

Katalog da direk Coins var mi...yani mac boost degilde..direk Coins veren seyler

katalogda var

Kaleciler hepsi birer neuer arkadaş. Bir sürü gol çıkartıyor şerefsizler

1 saat oturayım dedim marketin başına, 230k (80k net kâr) + Perrin + Carlos Vela + Gündoğan + Konoplyanka ile noktaladım 60 dakikayı.

Yerri bu taktikleri bizede öğretsene. Ne yapiyorsun öyle. Sende hangi platform bu arada?

PC. PS'te daha kolay olur senin için.
Olay su, ben mesela en son 2-5k arası buy now fiyatı ayarladim. 59. dakikaya gittim, orada takılıp ucuza bulduğum adamları aldım Konop, D.Luiz, Gundogan, Pepe gibi. Hala FIFA 15'e gore fiyat koyanlar var, sonra konsolda minimum fiyata dokunmadan oyuncu listeleyenler var vs vs...

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Olay su, ben mesela en son 2-5k arası buy now fiyatı ayarladim. 59. dakikaya gittim, orada takılıp ucuza bulduğum adamları aldım Konop, D.Luiz, Gundogan, Pepe gibi. Hala FIFA 15'e gore fiyat koyanlar var, sonra konsolda minimum fiyata dokunmadan oyuncu listeleyenler var vs vs...

Ben mesala sen dedikden sonra simdi konopa baktımda 10k-20k arası satıllyor. Tüm 82 lik kartlar o fiyat değil herhalde?
Suan ps başında değilim işdeyim web apptan yapmaya calisiyorum.

Ben mesala sen dedikden sonra simdi konopa baktımda 10k-20k arası satıllyor. Tüm 82 lik kartlar o fiyat değil herhalde?
Suan ps başında değilim işdeyim web apptan yapmaya calisiyorum.

Konsolda oyuncuyu markete koyarken otomatik olarak starting price 1000, buy now price 1100 oluyor (oyuncuya göre değişiyor tabi ama Konop böyle sanırım). Bazı dikkatsizler de direk öyle koyuyor markete mesela, veya fiyatını kontrol etmeye üşenen adamlar buy now fiyatini biraz arttırıp öyle koyuyorlar. 3-5k fiyatına Konop bulamazsın normalde ama şansına denk gelebilir.

Konsolda oyuncuyu markete koyarken otomatik olarak starting price 1000, buy now price 1100 oluyor (oyuncuya göre değişiyor tabi ama Konop böyle sanırım). Bazı dikkatsizler de direk öyle koyuyor markete mesela, veya fiyatını kontrol etmeye üşenen adamlar buy now fiyatini biraz arttırıp öyle koyuyorlar. 3-5k fiyatına Konop bulamazsın normalde ama şansına denk gelebilir.
59 dk gitmek zulum yahu ;) r1 10 defa basiyorun 1,10 dan 1,20 oluyor.

Ben de aynı taktiği uyguluyorum ama bana hiç denk gelmiyor öyle. Tamam, geliyor da senin 1 saatte yaptım dediğini ben 2 günde anca yapabiliyorum :D

59 dk gitmek zulum yahu ;) r1 10 defa basiyorun 1,10 dan 1,20 oluyor.

Mesela

Min price: 2000
Max price 3000
Min buy now: 2100
Max buy now: 3100

şeklinde ayarla ve sadece gold oyuncu seç. 5-6 kez R1 ile hemen 57-59 dk arasına gelirsin. PC için yine gold seçip

Min price: 650
Max price: 650
Min buy now: 700
Max buy now: 700

şeklinde ayarlarsan da yine çok daha değerli olduğu halde öyle koyup geçilmiş oyuncuları denk getirebilirsin. Ama Talha abiye denk geldiği halde bana onun kadar gelmiyor işte.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Ben de aynı taktiği uyguluyorum ama bana hiç denk gelmiyor öyle. Tamam, geliyor da senin 1 saatte yaptım dediğini ben 2 günde anca yapabiliyorum :D

Mesela

Min price: 2000
Max price 3000
Min buy now: 2100
Max buy now: 3100

şeklinde ayarla ve sadece gold oyuncu seç. 5-6 kez R1 ile hemen 57-59 dk arasına gelirsin. PC için yine gold seçip

Min price: 650
Max price: 650
Min buy now: 700
Max buy now: 700

şeklinde ayarlarsan da yine çok daha değerli olduğu halde öyle koyup geçilmiş oyuncuları denk getirebilirsin. Ama Talha abiye denk geldiği halde bana onun kadar gelmiyor işte.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Bunu yapsam bile 59 dk. gidemiyorum. Çok fazla sayfa var. Ve bir yerde hata veriyor. Hem ps4 de hemde web appda.

Morata'yı kazara 700'e sattım ya la...

Birkaç maç yaptım gayette güzel olmuş oyun. Zamanla daha iyi kadro kurdukça daha da zevkli olmaya başlayacaktır. Beğendim ben oyunu.

aglayan cok olucak oyun yuzunden ;) cok zor olmus.33' dakikada bir arapi oyundan cikartirdim.Munih 4-0 Real.
Lewayla bir pozisyon yakalim 15de boyle poziyonu Lewa Costa fark etmezsizin surerek gole gidiyordum.Simdi eger defans getiryorsa rakibin mumkun degil gitmek.Mutlaka pas oyununa donmelisin.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt