FIFA 16 Ana Konu

FIFA 15 daha akıcıydı çünkü pace odaklı bir oyundu (hızlı adamlarla bir sağ bir sol yaparak sahayı boydan boya geçmek vb.), yerden ve havadan paslar yüksek isabet oranıyla giderdi, daha rahat adam geçilirdi. Bunlar olmadığı için mutluyum açıkçası.

Yanlış hatırlamıyorsam konsept oyunculardan birini kadrona koyuyorsun (ucuzlardan seçin), ardından oyuncunun seçeneklerine girince markette ara vb. bir seçenek oluyor onu seçiyorsun. Satın alıp kadroya yerleştir diyorsun ve otomatik olarak konsept oyuncunun yerine satın aldığın aslı geliyor.
Beceremedim. Bir o kaldı.

Genel olarak Oyunu cok begendim, Lakin Foul olayi cok kötü olmus.

Cok kolay foul oluyor...deliriyorum...en ufak temas da Inzahgi gibi yere atiyorlar kendilerini oyuncular...ve FOUL. Buna ilaveten cok kolay sari kart cikiyor. Futbol dedin , sert ve temas oyunu dur!
Oyunun en kötü tarafı bu kesinlikle. Omuz atıyorum rakip oyuncu yere bile düşmüyor ama düd faul veriyor hakemler oyunda. Ceza saha içinde korkuyorum resmen müdahale etmeye :)

Galatasaray ile gol atmak imkansiz Fifa 16'da. 15'de katliam yapiyordum karsi takimlara :(

Sadece Sneijder'in uzak sut vuruslari ile kazanabiliyorum. Baya gercekci olmus :D

Galatasaray ile gol atmak imkansiz Fifa 16'da. 15'de katliam yapiyordum karsi takimlara :(

Sadece Sneijder'in uzak sut vuruslari ile kazanabiliyorum. Baya gercekci olmus :D

Kadro kalitesizliğine bi de parçalı formanın bu halde olması eklenince insanın maç yapası bile gelmiyor kendi takımıyla.

fut draft oynamaktan online seasons falan yapamıyorum

kimin aklına geldiyse alnından öpeyim

1 mac yaptim futta (turnument, free pack versin diye)
Ilk gordugum o tek pasla orta sahayi gecme zirzoplugunun kalkmasi ve zor gozuken ama ne hikmetse yerine giden paslarin gercege uygun gitmesi oldu
Bunlar simdilik hos adisyonlar
Su an abuzerlere ekmek cikmaz gibi duruyor ama patch match birsey yaparlat belkide

girip 1 kere kazansan gerisi geliyor zaten , 2 kez mi ne 4 maçı da kazandım 2 tane kadro kurdum kompanyli vs 100k lık paket verdi di maria if bacca vs çıktı sağolsun

ilk maçta elensen bile 2 tane paket veriyor

hep ayni packlerimi veriyorlar? yani daima ? yoksa bigün degisiyormu

en cok gicik oldugum yerden gol atamiyorsun. illa vuracan havalanacak top halbuki en güzel goller o düz yerden giden goller.
tusa az basinca yuvarlanarak gidiyor bunu bozmuslar.

fut draft gay işi adamlık yapıp 3 packe sattım

pek açtım abumeyang çıktı 90 k ya sattım şimdi gençlerbirliginden al kadiri alınca önümde kimse duramaz sanıyorum. dururum diyen varsa beklerim

pek açtım abumeyang çıktı 90 k ya sattım şimdi gençlerbirliginden al kadiri alınca önümde kimse duramaz sanıyorum. dururum diyen varsa beklerim

gbli oyunculari almaya basladiysan kimse duramaz kardes en iyisi onunden defolalim

--lualua--
---el kabir-

.....

Geri
Üst Alt