FIFA 16 Ana Konu

Gecen cafede oynadım oyun aynı gibi bana ekstra bişey katmadı ama görüntü çok kötüydü ps 2 gibiydi sizdede öylemi cafedeki tvde iyidi yani

ula bok gibi basladim futa hadi hayirlisi

7 mac
7 maglubiyet
1 totw maci 1 tournament 1 fut draft 4 de d10

Oyuna girdiğiniz her farklı PSN hesabı sayesinde Draft modunu başta verilen 1 token ile oynayabiliyorsunuz. Söylentilere göre 10 defa yapma hakkı varmış bir makinede. 3 farklı hesapla oyuna giriş yapıp denedim işe yarıyor. Bir miktar da olsa coins kasabilirsiniz.

NOT: Farklı bir PSN hesabıyla oyuna giriş yapınca ilk defa UT'e giriş yapmış oluyorsunuz, böylece hediye verilen 1 adet Draft mode tokeni kullanabilirsiniz. Bildiğiniz gibi Draft mode verdiği paketlerle az da olsa para kazandırıyor. 10 farklı PSN hesabıyla oyuna giriş yaptığınızda en kötü 70-80k kazanabilirsiniz.

Konu disi, PS4 alicam, 500GBmi alsam Yoksa 1TBmi? Bunun onemi nedir?

Konu disi, PS4 alicam, 500GBmi alsam Yoksa 1TBmi? Bunun onemi nedir?

yeni versiyonu al
o cok daha sessiz calisiyor
cuh 1200 modelini yani

PS4_CUH_1200_View_Side_Black_Wide.jpg

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Oyunu çözdüm. 41212(2), orta saha ve forvette agility ve balance'ı 80+ olan adamlar.
Oyuna girdiğiniz her farklı PSN hesabı sayesinde Draft modunu başta verilen 1 token ile oynayabiliyorsunuz. Söylentilere göre 10 defa yapma hakkı varmış bir makinede. 3 farklı hesapla oyuna giriş yapıp denedim işe yarıyor. Bir miktar da olsa coins kasabilirsiniz.

NOT: Farklı bir PSN hesabıyla oyuna giriş yapınca ilk defa UT'e giriş yapmış oluyorsunuz, böylece hediye verilen 1 adet Draft mode tokeni kullanabilirsiniz. Bildiğiniz gibi Draft mode verdiği paketlerle az da olsa para kazandırıyor. 10 farklı PSN hesabıyla oyuna giriş yaptığınızda en kötü 70-80k kazanabilirsiniz.
O coinleri transfer ederken banlanmazsan iyi yöntem.

Drafta 3 kere girdim
1 kere coinle girdim
2 wine falcao verdii sattim 2 giriş parasi daha cikti
2 kere daha girdim
ama her girişimde bana kanatsız taktikleri veriyor
ayar oluyorum
Resmen son 2 girşimde win bile alamadan s.olup gittim

15 tane pack acdim bir tane 83-84 oyuncu cikmadi.
Trapp, Toprak, Rodriguez Arjantinli, Kiebling, Djordjevic, Aleix Vidal, Adebayor, Wellington.
Bunlar cikti.
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pack acmaktansa draft oynamak daha iyi bence.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kanatlı mı kanatsız formasyon mu ?

agalar, oyun nasil? bi fifa sevdalisi olarak 1998 den 2014'e kadar araliksiz oynadim. Fifa 14 poh gibi olunca hem ps3'ümü hem de oyunu sattim. Fifa 15 ciktiginda PS4+Fifa 15 almayi düsündüm fakat iyi referanslar olmayinca almadim.

FIFA 16 hakkinda detayli bi sekilde yorum yazabilirmisiniz?

Gerci bizim bu capsiz hamza ve ogullari aklima gelince Futbol ile komple iliskimi kesmek geliyor icimden, siz yine de bi oyunu özetleyin. Bi zahmet...

taktigi buldum 4231 3 camli olan

gelene gecene koyuom

taktigi buldum 4231 3 camli olan

gelene gecene koyuom
Benim favori formasyonumdu son 2 FUTtur ama bunda sevemedim. Forvet çok isolated kalıyor, CAM'ler pek yardıma gitmiyor. 1 adet 4231 ve bir adet de 433(2) takımım vardı, ikisini de 41212(2) yaptığımdan beri tüm maçlarımı yendim. İki forvetin birbirlerine pozisyon hazırlayabilmeleri etkili baya.

Key: Agility & balance değerleri iyi olan adamlarla orta saha ve forveti donatmak & LT+RT dribbling.

Bu taktiigi FUT da yapmak kolay degil.

Iyi HIZLI olan CAM'lar bulmak ya zor yahut cok pahali yanliz.

Yoksa sen Seasons mu oynuyordun?

Hızlı CAM'e gerek yok fazla. 75 civarı olsa yeter.

Geri
Üst Alt