Murat KILIÇ
10 Numara!
- 24 Kasım 2008
- 17.056
- 2
- 1.363
Gecen cafede oynadım oyun aynı gibi bana ekstra bişey katmadı ama görüntü çok kötüydü ps 2 gibiydi sizdede öylemi cafedeki tvde iyidi yani
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
D10 da tokatlaniyorsan isin cok zorula bok gibi basladim futa hadi hayirlisi
7 mac
7 maglubiyet
1 totw maci 1 tournament 1 fut draft 4 de d10
Takım kimyasını iyi tutmaya çalış. Yoksa pas hatası daha çok oluyor. Oynatmıyor resmen.ula bok gibi basladim futa hadi hayirlisi
7 mac
7 maglubiyet
Konu disi, PS4 alicam, 500GBmi alsam Yoksa 1TBmi? Bunun onemi nedir?
Konu disi, PS4 alicam, 500GBmi alsam Yoksa 1TBmi? Bunun onemi nedir?
O coinleri transfer ederken banlanmazsan iyi yöntem.Oyuna girdiğiniz her farklı PSN hesabı sayesinde Draft modunu başta verilen 1 token ile oynayabiliyorsunuz. Söylentilere göre 10 defa yapma hakkı varmış bir makinede. 3 farklı hesapla oyuna giriş yapıp denedim işe yarıyor. Bir miktar da olsa coins kasabilirsiniz.
NOT: Farklı bir PSN hesabıyla oyuna giriş yapınca ilk defa UT'e giriş yapmış oluyorsunuz, böylece hediye verilen 1 adet Draft mode tokeni kullanabilirsiniz. Bildiğiniz gibi Draft mode verdiği paketlerle az da olsa para kazandırıyor. 10 farklı PSN hesabıyla oyuna giriş yaptığınızda en kötü 70-80k kazanabilirsiniz.
ula bok gibi basladim futa hadi hayirlisi
7 mac
7 maglubiyet
taktigi buldum 4231 3 camli olan
gelene gecene koyuom
Benim favori formasyonumdu son 2 FUTtur ama bunda sevemedim. Forvet çok isolated kalıyor, CAM'ler pek yardıma gitmiyor. 1 adet 4231 ve bir adet de 433(2) takımım vardı, ikisini de 41212(2) yaptığımdan beri tüm maçlarımı yendim. İki forvetin birbirlerine pozisyon hazırlayabilmeleri etkili baya.taktigi buldum 4231 3 camli olan
gelene gecene koyuom
Bu taktiigi FUT da yapmak kolay degil.
Iyi HIZLI olan CAM'lar bulmak ya zor yahut cok pahali yanliz.
Yoksa sen Seasons mu oynuyordun?