FIFA 16 Ana Konu

CQuDwDiWwAATszZ.jpg

Hakemler tam anlamıyla rezalet.Her dokunuşa faul çalıyo hakemler.Hele penaltılar akıl alır gibi değil.Fifa 15'de iyi savunma yapardım ama bu oyunda hiç savunma yapamıyorum çözemedim.Attoğım bütün paslar da rakibe gidiyo.

penaltilar rezalet hakkaten

2-3 macim oldu 3 penalti yaptigim

bi de paslari hizlandirdilar galiba ya da interceptionlari azalttilar updatenen

Ceza saha içinde gölge savunması yapın. Sadece kesin alırım topu faulsüz dediğiniz anlarda üstüne gidin rakibin. Gölge savunması yaptığınızda ceza saha içinde ve rakip şut çekerse genelikle size çarpıp posisyon ölüyor.

Edit : Patch 1.02 ile oyunun hızını yükseltmisler . Satsam mı düşünüyorum böyle olacaksa . Pace bebeler çok ağlamış belli ki ea forumlarda

Son düzenleme:
Siz siz olun 4-1-4-1'den vazgeçmeyin golü attıktan sonra counter attack defensive taktiğini uygulayın rakip üzerinize fazla geliyorsa. Ara pas olayını çözdüm Xavi vari ara paslar atıyorum yerden.

Ucuz ama etkili oyuncular aklıma gelenler:
Cabaye
Caulker
Amrabat
Gaiya
Savic
Benat
Mirallas
Herrera
Parejo
Ogbonna

Şu 4-1-4-1 formatini da bende deneyim bakim.

★★★★

amazonda sövüyorlar oyuna yine
ben size demistim almayin diye
bi de bu boktan oyuna 1 senelik psn plus alanlara iki kez kazik girmis oldu

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Ben endonezya hesabından aldım da önümüzdeki sene böyle olursa oyun almayacam.aslında en mantıklısı gidip ps cafede bi denemek de direk atlıyoruz hemen almak için.

Pes'in lisans olayı, liglerin bazılarının olmaması çok sıkıntı. Bu olay basit gibi görünsede random maç atıyorsun 2.,3.lig takımlarıyla bazen arkadaşlarla yapıyoruz güzel oluyor Fifa'da. Kalecinin elle başlatma olayı çok saçma bunun dışında PES'te. Adam elini germeden eliyle atıyor. He maç atmosferi oyuncu fizikleri falan çok güzel olmuş. Lakin UT modu falan var yine Fifa'da. Sonuçta bir süre sonra sıkılıyorsun online oynamak istiyor insan. Fifa bir çok şeyi düzeltmiş bana göre ama oyuncu fizikleri bok gibi hala, şu hakem olayıda baydı baya 15'te de vardı adam bana çarpıyor ben dururken tak penaltı. Bunlar dışında iyi bence geçen seneki çok defosunu düzeltmişler.

Yeni Takim kurdum

_____________Perin
Abate ___Albiol Makismovic__ Zuniga
____________Melo
_________Lulic___Valero
___________Hernanes
_______Di Natale___Dzeko

ne yaparsan yap ara pasi olayini öldürmüsler o tutsu kaldir hic farketmez.
zaten bi boka yaradigi yok artik. önceleri havadanda yapiliyordu hava paslari o hic olmuyor artik.
zaten yerden daha etkilide oda pek nadir oluyor. defans oyuncular forvetlerden hizli 1 1 pozisyona girmek imkansiz gibi.
birde önceden yerden güzel goller atiliyordu tusa az basaraktan oda olmuyor top ila havalanacak
yoksa ancak yuvarlanarak gidiyor.
resmen öldürmüsler oyunu, bu durumda ancak pro yada 2 on 2 oynanir.

Son düzenleme:
öncedenden belirtmistim bu fifa anacak pek fazla skill olmayan kisilerede yaradi onlarda keyif alsinlar ve oyunu birakmasinlar diye yoksa kurbanlik oluyorlardi.
tam kids oyuncu olmus.

arkadaslar fifaya updatemi yaptilar dün aksam ?
oyun hizlandimi banami öyle geliyor sanki paslardada düzelme var.
yani hizli oyuncular yine biraz akabiliyor gibi geldi.
ilk pro macinda farkina vardim.

Son düzenleme:
paranizi bosuna cöpe atmayin

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt