- 26 Kasım 2012
- 179.181
- 241.226
- 5.688
update ile oyun 10 kat hizlanmish
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belalı oyuncum Remy. Ne zaman bir rakipte Remy olsa yensem de yenilsem de boş geçmiyor herif.
Bende Sturridge var ondan kullanmıyorum ama kadroya sokmak için şöyle bir düşüncem var. Şu anki kadro bu:
-----------Cech
Clyne Cahill Smalling Gibbs
-----------Matic
------Firmino-Eriksen
-Willian-Sturridge-Sterling
Bu kadroyu aşağıdakine çevirsem iş yapar mı?
------------------Cech
-------Smalling-Mustafi-Cahill
Willian-----Matic-Eriksen---Arnautovic*
-----------------Firmino
------------Remy--Sturridge
* = 84 ratingli IF kartı
![]()
Başlarda 3-5-2 ardından 4-3-3 taktiklerini denedim ve liglerde ilerledikçe pekte iyi sonuçlar alamadım
Ardından 3-4-3 taktiğine dönüp bu kadroyu kurdum. Baya seri galibiyetler almaya başladım üst üste ve oynarken keyif alıyorum şuanda
Yakında bir de Nainggolan hamlesi yapacağım orta saha ve takım daha iyi olacak inş![]()
Pahali kadro degilmi
Hocam sana daha önce cevap yazacaktım unuttum ya k.bakmaGüzel görünüyor. İki kadrom var biri Premier lig diğeri Serie A. Dönüşümlü oynuyorum kondisyon sorunu olmaması için. Serie A kadrolarımız benziyor baya ben 4-3-3 ile oynuyorum. Banega, Mertens, Alex Sandro, Manolas, Banega ve Cuadrado aynı. Farklı olarak kalede Hart var, diğer stoper Koulibaly, Banega'nın yanında Hamsik, Immobile yerine Bacca ve sendeki üçüncü stoper yerine bende CDM Khedira var.
Ben de Khedira'yı yollayıp bir stoper daha alarak bu dizilişi deneyeyim.
Sağ kanada Florenzi yerine Peres'i tavsiye ederim uçak gibi adam, tüm rakip kanatları yakalayabiliyor.
Bir de Cuadrado yerine 84'lük IF Salah'ı almıştım gayet iyiydi ama BPL kadrosunun kalitesi Serie A'dan düşük kaldı diye satıp Willian aldım. Sürekli Serie A ile oynayasım geliyordu çünkü BPL çok kaliteli olmadığından sürekli bitse de gitsek havasında oynuyordum şimdi dengeledim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam sana daha önce cevap yazacaktım unuttum ya k.bakma
Valla bu diziliş ve bu kadroyu kurduktan sonra işler baya yolunda gidiyor. Nainggolan'ı almama da çok az kaldı. O da gelince orta saha da daha iyi olurum
Florenzi baya iyi ya bütün defansı onunla çalımlayarak baya gol attım.Kötü oynadığım bazı maçları da bu sayede kazandım.
Peres'i ben de beğeniyorum zaten kondisyon durumlarına göre dönüşümlü oynatıyorum ikisini
Ben daha 2.kadroyu oluşturmadım onu da kısa sürede yaparım artık
Sen pcde misin? Bir ara oynayalım istersen aynı platformdaysak eğer
Aga bu IByRock6I hanginiz
Reyiz çok yardımın dokundu bundan sonra her mesajını sorgusuz sualsiz layklamak boynumun borcudur