FIFA 17 Ana Konu

2 tane var bu arada elimde başka almak isteyen varsa da yazabilir

Aldım ama pek oynamadım.
Eski heves kalmadı gibi...bir de imtanlar girdi

~Pablo Emilio Escobar Gaviria~

allah rasizi icin kiriz gecirmeden birisi bana su oyunda nasil defans yapiliyor ogretsin. divison 5'e kadar geldim ama gelen gecen yeniyor. normalde balance veya attacking oynuyorum cunku obur turlu gol atman imkansiz. defansada pressure yaptiyiroum iki kere assagi tusuna basarak. bazim manyaklar var hem attack yapiyor hemde ben topu alir almaz 3 tane adami bir anda benim oyuncumun basinda oluyor. millet nasil yapiyor?

160 hacı

allah rasizi icin kiriz gecirmeden birisi bana su oyunda nasil defans yapiliyor ogretsin. divison 5'e kadar geldim ama gelen gecen yeniyor. normalde balance veya attacking oynuyorum cunku obur turlu gol atman imkansiz. defansada pressure yaptiyiroum iki kere assagi tusuna basarak. bazim manyaklar var hem attack yapiyor hemde ben topu alir almaz 3 tane adami bir anda benim oyuncumun basinda oluyor. millet nasil yapiyor?

1.adamla rakibi karşılarken 2.adamı çağır. Yani tuttuğun adamla ona basma ama 2.adamı çağır o yaklaşsın, alanı iyice daralıyor böylece. Onun dışında 3'lü savunma yardımcı olur ama o zaman da atakta sorun yaşarsın. Oyun da çok orta saha çözüm değil bence 1 DM 2 tane Cm ideal. CM'lere cut line pass yapabilirsin. Ben 16'da Ut'ta böyle yapıyordum iş orta sahada bitiyordu. Fellaini- Sissoko- Matuidi orta sahaydı adamları döndürmüyordum. Orta sahanın fiziğini güçlü tut, tabi oyunda genel olarak orta saha kolay geçiliyor ama defans yapıcam diye geride karşılamak çözüm olmuyor maalesef. UT oynuyorsan 4-3-3 dene bir. Ama direk merkez 3 forvet. CF-LF-RF orta sahayı da fiziği güçlü adamlardan kurup önde karşıla.

---------------Begovic----------
Walker----Shawcross----Mangala------Kolarov
-----------------Matuidi----------------
-------Fellaini-------------Sissoko
----Rooney---Diego Costa-----Vardy

Şu kadroyla çok uzun süre Div1'de yenilmedim öyle diyeyim. 17'de de işler mi bilemiyorum. Ekstra defans yapmaya kasarsan kaybediyorsun önde bas direk.

Son düzenleme:
ut de hep deplasman oluyorum. bu sorunu yaşayan var mı?

Yasin Öztekin, FIFA Ultimate Team'de haftanın takımına seçildi.

CzqOwgGXUAQf-mT.jpg

ut de hep deplasman oluyorum. bu sorunu yaşayan var mı?

Ben. Bunun belirlenmesi sanırım şöyle oluyormuş: sistem internet bağlantısı daha iyi olanı ev sahibi yapıyormuş. Avrupa ve Amerikalıların internetleri hep bizden daha kaliteli olduğundan bir Türkle eşleşmedikçe böyle oluyor.

Ben. Bunun belirlenmesi sanırım şöyle oluyormuş: sistem internet bağlantısı daha iyi olanı ev sahibi yapıyormuş. Avrupa ve Amerikalıların internetleri hep bizden daha kaliteli olduğundan bir Türkle eşleşmedikçe böyle oluyor.

Ben Türk ile eşleşsem bile hep deplasman oluyorum. Çok sıkıldım deplasmanda oynamaktan.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt