FIFA 17 Ana Konu

Bu arada yeni TOTW'daki Tevez muhteşem. Brozovic de öyle.

------------------- Handanovic ----------------------

Aurier - Marquinhos (IF) - Miranda - Alex Sandro

Di Maria --- Pastore --- Brozovic (IF) --- Mertens

------------- Tevez (IF) -- Dybala -----------------

Yeni hedef kadrom oldu şu an.

Evet superonline

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aynen benimki de öyle, 16 mbps. Seninki bir de 8 mbps ise normal gibi, yapabileceğin bir şey yok.

Deplasman takımı olmakla internet bağlantısı hızı arasındaki ilişkiden emin değildim ama gerçekten doğru gibi.

Aynen benimki de öyle, 16 mbps. Seninki bir de 8 mbps ise normal gibi, yapabileceğin bir şey yok.

Deplasman takımı olmakla internet bağlantısı hızı arasındaki ilişkiden emin değildim ama gerçekten doğru gibi.

Geçen seriler de olmuyordu. Bu yıl iyice nefret ettim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şimdi alınır mı sizce ? Çıktığı dönem hem vaktim yoktu hem de yorumlar epey kötüydü almamıştım.

mecidiyeköy taraftar cFede güncel kadrolarla oynadığım oyun
beklerim bu kafeye
sahipleri candır

Pes 6 dan sonra tekrar oyunlara dönüş yaptım Fifa 17 ile Ultimate team e yeni başladım 6nci division dayım suan. Suan biraz zorlanmaya başladım orta saha yi geçmiyorum bazen ve karşı Karşı ya défensta her gelen geçiyor yada penaltı yapıyorum.
Su kadro ile oynuyorum 4-3-3
Kale de: Begovic

Defans: Valencia-Zouma Sakho-Clichy

Orta saha : Sissoko-Fellaini-Imbula

Forvet:Batshuayi-Bony-Benteke

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Pes 6 dan sonra tekrar oyunlara dönüş yaptım Fifa 17 ile Ultimate team e yeni başladım 6nci division dayım suan. Suan biraz zorlanmaya başladım orta saha yi geçmiyorum bazen ve karşı Karşı ya défensta her gelen geçiyor yada penaltı yapıyorum.
Su kadro ile oynuyorum 4-3-3
Kale de: Begovic

Defans: Valencia-Zouma Sakho-Clichy

Orta saha : Sissoko-Fellaini-Imbula

Forvet:Batshuayi-Bony-Benteke

InFocus'u sattın mı :D

Evet iphone 5s 32gb ile takas ettim.

Simdi iphone u satliga koydum birisi samsung a3 2016+80€ veriyo ben 230€ istiyorum.

Hayırlı olsun.

Samsung A3'e falan bulaşma bence. Kullanmadıysan parayı denkleştirip al bi S7 Edge, bayağı götürür seni :D

Hayırlı olsun.

Samsung A3'e falan bulaşma bence. Kullanmadıysan parayı denkleştirip al bi S7 Edge, bayağı götürür seni :D

S7 edge var bende ekrani kırık samsung stock da bitmiş ekran ocak sonuna gelecek. S7 edge pek begenmedim baya agir geldi bana s6 edge e göre.
Ben iphone 7 alacağım s7 edge i satıp

Geri
Üst Alt