- 12 Mayıs 2013
- 3.943
- 217
- 753
Ben Türk ile eşleşsem bile hep deplasman oluyorum. Çok sıkıldım deplasmanda oynamaktan.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Türkle eşleşince de garantisi yok zaten. İnternet bağlantın ADSL mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben Türk ile eşleşsem bile hep deplasman oluyorum. Çok sıkıldım deplasmanda oynamaktan.
Türkle eşleşince de garantisi yok zaten. İnternet bağlantın ADSL mi?
Evet superonline
Aynen benimki de öyle, 16 mbps. Seninki bir de 8 mbps ise normal gibi, yapabileceğin bir şey yok.
Deplasman takımı olmakla internet bağlantısı hızı arasındaki ilişkiden emin değildim ama gerçekten doğru gibi.
Şimdi alınır mı sizce ? Çıktığı dönem hem vaktim yoktu hem de yorumlar epey kötüydü almamıştım.
PS4 mu oynuyorsun agabey?
Şimdi alınır mı sizce ? Çıktığı dönem hem vaktim yoktu hem de yorumlar epey kötüydü almamıştım.
[FBV]1225866840826752[/FBV]
Pes 6 dan sonra tekrar oyunlara dönüş yaptım Fifa 17 ile Ultimate team e yeni başladım 6nci division dayım suan. Suan biraz zorlanmaya başladım orta saha yi geçmiyorum bazen ve karşı Karşı ya défensta her gelen geçiyor yada penaltı yapıyorum.
Su kadro ile oynuyorum 4-3-3
Kale de: Begovic
Defans: Valencia-Zouma Sakho-Clichy
Orta saha : Sissoko-Fellaini-Imbula
Forvet:Batshuayi-Bony-Benteke
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
InFocus'u sattın mı![]()
Evet iphone 5s 32gb ile takas ettim.
Simdi iphone u satliga koydum birisi samsung a3 2016+80€ veriyo ben 230€ istiyorum.
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Hayırlı olsun.
Samsung A3'e falan bulaşma bence. Kullanmadıysan parayı denkleştirip al bi S7 Edge, bayağı götürür seni![]()
Güzelmiş. Benim en uzaktan atabildiğim bu:
GGM-RFC | 9' GOAL Miralem Pjanic Scores From Long Distance - YouTube