- 1 Temmuz 2010
- 19.935
- 6.632
- 1.663
Ps4 kullancilari olarak bir turnuva mi ayarlasak ?yunuscan91 şu an açık hatta ekle istersen atarız 1 maç.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ps4 kullancilari olarak bir turnuva mi ayarlasak ?yunuscan91 şu an açık hatta ekle istersen atarız 1 maç.
yunuscan91 şu an açık hatta ekle istersen atarız 1 maç.
2.lik için kapışırsınızPs4 kullancilari olarak bir turnuva mi ayarlasak ?
Ayarlayin bi kac adam daha çıkarsa oynarız.Ps4 kullancilari olarak bir turnuva mi ayarlasak ?
Fifa 17 yi oynadim bir kaç gün önce, yine beklentilerimi karsilayamadi.
Battlefield 1 ayni sekilde oynadim, müthis.
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Yillardir bir Fifa'ci olarak PES 16 daki oyunculari ve animasyonlari daha gercekci buluyorum.Hakan, hiçbir futbol oyunu senin mükemmelliyetçi seviyene erişemez. Adamlara haksızlık etme yahu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Üst çapraza nişan al goolllfifa 2005te frikik atmak ne keyiflidi be nişan alıyordun![]()
Yillardir bir Fifa'ci olarak PES 16 daki oyunculari ve animasyonlari daha gercekci buluyorum.
Fifa ise bunun yaninda inanilmaz kötü 16 dan itibaren
Degisir demistim ama pek degismemis, oyun daha da yavas artik.
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Fifa 217- Gameplay Chelsea vs PSG - YouTube
Öyle Tempolu vuuuuum hiziyla o kaleden diger kaleye sprint gidilen oyuna futbol denilmez baska bir sey denilir ancak.
Bu devamli fifada bir hastalikdi simdi de pes de hastalik olmus. Fifa17 de tempoyu düsürmeleri tam isabet olmus gözüksede gameplay olarak nasil hisediliyor denemek gerekir Final paketi cikdigi an.
2020-2025 serisinde belki full gercek futbol simultan oyunu oynaya biliriz.
E3 da servis edilen oyun Beta demo paketiydi ve genelikle her yil oldugu gibi piyasaya cikan oyun ile baya farkli oluyor.
Kick Off her zaman Ultimate'tan daha yavaş. Ultimate oynuyorsan hızı yine aynı olur. Kick off/online seasons'ın hızı da gayet iyi bence.Fifa 217- Gameplay Chelsea vs PSG - YouTube
Öyle Tempolu vuuuuum hiziyla o kaleden diger kaleye sprint gidilen oyuna futbol denilmez baska bir sey denilir ancak.
Bu devamli fifada bir hastalikdi simdi de pes de hastalik olmus. Fifa17 de tempoyu düsürmeleri tam isabet olmus gözüksede gameplay olarak nasil hisediliyor denemek gerekir Final paketi cikdigi an.
2020-2025 serisinde belki full gercek futbol simultan oyunu oynaya biliriz.
E3 da servis edilen oyun Beta demo paketiydi ve genelikle her yil oldugu gibi piyasaya cikan oyun ile baya farkli oluyor.
Evet öyle de sadece hız sorunu yok fifa 16 da maalesef.Kick Off her zaman Ultimate'tan daha yavaş. Ultimate oynuyorsan hızı yine aynı olur. Kick off/online seasons'ın hızı da gayet iyi bence.