FIFA 17 Ana Konu

high pressure abuse ile kaptıkları toplardan buldukları boş alanı kullanmak dışında gol atmayı beceremeyen tiplere yaramayan bir oyun olsun lütfen

Fifa 17 yi oynadim bir kaç gün önce, yine beklentilerimi karsilayamadi.

Battlefield 1 ayni sekilde oynadim, müthis.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Son düzenleme:
Fifa 17 yi oynadim bir kaç gün önce, yine beklentilerimi karsilayamadi.

Battlefield 1 ayni sekilde oynadim, müthis.

Hakan, hiçbir futbol oyunu senin mükemmelliyetçi seviyene erişemez. Adamlara haksızlık etme yahu :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hakan, hiçbir futbol oyunu senin mükemmelliyetçi seviyene erişemez. Adamlara haksızlık etme yahu :)

Yillardir bir Fifa'ci olarak PES 16 daki oyunculari ve animasyonlari daha gercekci buluyorum.

Fifa ise bunun yaninda inanilmaz kötü 16 dan itibaren
Degisir demistim ama pek degismemis, oyun daha da yavas artik.

Yillardir bir Fifa'ci olarak PES 16 daki oyunculari ve animasyonlari daha gercekci buluyorum.

Fifa ise bunun yaninda inanilmaz kötü 16 dan itibaren
Degisir demistim ama pek degismemis, oyun daha da yavas artik.

Haklısın ben de pes 2016 takılıyorum zaten.

Fifa 217- Gameplay Chelsea vs PSG - YouTube

Öyle Tempolu vuuuuum hiziyla o kaleden diger kaleye sprint gidilen oyuna futbol denilmez baska bir sey denilir ancak.
Bu devamli fifada bir hastalikdi simdi de pes de hastalik olmus. Fifa17 de tempoyu düsürmeleri tam isabet olmus gözüksede gameplay olarak nasil hisediliyor denemek gerekir Final paketi cikdigi an.

2020-2025 serisinde belki full gercek futbol simultan oyunu oynaya biliriz.

E3 da servis edilen oyun Beta demo paketiydi ve genelikle her yil oldugu gibi piyasaya cikan oyun ile baya farkli oluyor.

Öyle Tempolu vuuuuum hiziyla o kaleden diger kaleye sprint gidilen oyuna futbol denilmez baska bir sey denilir ancak.
Bu devamli fifada bir hastalikdi simdi de pes de hastalik olmus. Fifa17 de tempoyu düsürmeleri tam isabet olmus gözüksede gameplay olarak nasil hisediliyor denemek gerekir Final paketi cikdigi an.

E3 da servis edilen oyun Beta demo paketiydi ve genelikle her yil oldugu gibi piyasaya cikan oyun ile baya farkli oluyor.

14 gibi çıkmasın da.

Kick Off her zaman Ultimate'tan daha yavaş. Ultimate oynuyorsan hızı yine aynı olur. Kick off/online seasons'ın hızı da gayet iyi bence.

Kick Off her zaman Ultimate'tan daha yavaş. Ultimate oynuyorsan hızı yine aynı olur. Kick off/online seasons'ın hızı da gayet iyi bence.
Evet öyle de sadece hız sorunu yok fifa 16 da maalesef.
Fifa17 de olacak olan havadan gelen topu göğüs ile indirme konusu mesela futbolda olan bir konu. Daha çok eksikler var ama hepsini tamamlarsar ki bence yapa bilirlerdi her sene her sene nasıl yeni serisini çıkartıp sata bilecekler :)
Bakalım bu sene ümitliyim yinede fifadan. Özelikle boş alan kademe koşulları sözü verildi ya merakla bekliyorum

Aslolan Galatasaray !!!

[h=2]FIFA 17 changes[/h][h=3]Leagues of FIFA 2017[/h][FONT=&quot]Like almost every new year, FIFA will add new leagues to the game. Previous years the Arabian, Chinese and Irish leagues were added for instance. This year the Turkish PTT League, Israeli League and German 3rd league will be added.

FIFA 17: New additions and all information! - FIFA Index[/FONT]

beyler bu yeni fifada takim kuruluyormus böyle fusbal oynaniyormus dogru mu

fifa 16 da ara paslari hele uzun ara paslari öldürdüler havadan atilan paslar daha da beter ettiler.
bakalim 17de düzelme olacakmi ?

Geri
Üst Alt