FIFA 17 Ana Konu

Fifa 17 yı ön sipariş yaptık bekliyoruz artık.

B.ktan oyun yine PES fark atmis.

Tek artisi lisans olayi. Fifa 16 ile beraber iyice icine etti Fifa, tam tersi PES 16 ile bir devrim gibi degisim oldu.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Pes demo inanilmaz igrenc ya ne fark atmasi. Görüntüler mükemmel olabilir ama oynayis cok dandik, berbat.

Oyuncularin animasyonlarina bakarsan, pas verisi ve almasi, top sürmesi ve calim atmasi, fark attigini görürsün.

Maclarda dikkat et bakalim gercekte oyuncular PES'te oldugu gibi mi topu kullaniyor, yoksa FIFA da oldugu gibi mi..

2011 senesine kadar Pes oynuyoduk ama ondan sonra fifa 12-13-14 ile bayagı iyi oyunlar cıkarttı bana göre
2 sene ara verdik kimsede toplanamadık 15-16 nasıl bilmiyordum.Geçen gün yine toplandık.Fifa ve Pes 16 vardı.Fifa bana çok kötü geldi Pes'in oynanabilirlik çok kolay ama ondada saçmalıklar yok değil 3-4 pas yapınca kaleciyle karşı karşı karşıya kalabiliyorsun,bakalım bu sene nasıl olacak oyunlar merakla beklıyoruz :D :D

Ben simdiye kadar FIFA oynuyordum, PES 16 ciktiktan sonra biraktim FIFA'yi. Kiyas edersek inanilmaz kötü kaliyor FIFA.

PES'te gercekte oynamis gibi istedigin paslari atabiliyorsun, one touch olayi gerceklesebiliyor, FIFA da oldugu gibi sacma sapan yerlere gercek disi duruslarla paslar göndermiyorsun.

Mesela PES'te bir verkac yapin ve kiyaslayin: FIFA'mi gercekci PES'mi..

Aslinda bunun detayli videosunu yapmalilar, örnegin bu video'nun 6:17 saniyesinde yapilan paslari hic bir oyuncu gercek macta öyle atmaz, animasyonlar komple fail yani.

FIFA 16 vs PES 216 Gameplay Comparison - YouTube

Burda birden yapilmis abartili pas sayisina bakmayin, oyuncularin nasil pas verdigine bakin mesela, cok daha gercekci, ayak ici, topuk fln.

PES 216 PC MultiPlayer - Tiki-Taka / Pass / Attack / Goals - YouTube

Son düzenleme:
Pes 16 yı bende daha iyi buldum ama Fifa17 bence çok daha iyi pes 17 ye göre.
Yine hiç birisi mükemmel değil yinede. Scripted animasyon top sürmeler veya bilmem ayak animasyonları pes de ama daha iyi evet. Gameplay etkisi pek yok

FIFA 17'yi oynadim bu konuda hic gelisim yok ya. Tamamen gercek disi robot animasyonlar yine, hele pas animasyonlari FIFA 07den beri vasat.

FIFA 17'yi oynadim bu konuda hic gelisim yok ya. Tamamen gercek disi robot animasyonlar yine, hele pas animasyonlari FIFA 07den beri vasat.
Animasyonlarda haklısın da oyunun gerçek oynama hissini animasyonlar belirlemiyor ki.
Fifa 17 beta yı oynadım bende bu arada bir kaç saat. Gameplay olarak baya gelişmiş faziyete ki pes demosunu da fena bulmadım şimdi okadar ama fifadaki sevki alamadım. Topla Animasyonlar pes de farklı seviyede ama dediğin gibi de oynarken ben bunlara pek dikkat etmiyorum mesela bir kaç maç sonrası.

peste her orta kafa gol oluyor baleye(veya herhangi süratli oyuncu) atılan her çapraz havadan top gol pozisyonu oluyor

kaleciler açılınca taekwondoocu gibi topa vuruyor karşı karşıya her plase yapışın gol

fifacıyız

beta,demo ve tam sürümün baya farkli olduklarini biliyoruz ama

Fifa 17 Beta yok ki Fatih ne anlatiyon :D

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Delikanli FIFA 12'den beri her oyunun ana konusuna girer, PES yine fark atti yine boktan bir oyun der. Bos geciniz.

Crb5AeLWEAAfK12.jpg

messinin ea ile sözlesmesi bittigi anda. Fifa 15tede olmasi gerekiyordu bu

Acaba webapp ne zaman açılır?

Geri
Üst Alt