FIFA 17 Ana Konu

Haftaya bugün alıcam inşallah. Vizeler gelmeden başlayalım oynamaya

İşte sırf o saçma kafa golleri yüzünden ut oynamadım nerdeyse hep bir düzenek üzerinden futbol oynayan tiplere ayar oluyorum.Orta kafa gol kazanda nasıl kazanırsam kazan.Mantık bu şekilde işliyor adamların.

16'da bu hatalar neredeyse minimuma inmişti bence fakat şimdi yeni oyun motoru falan derken o gerizekalı tipler 3-5 bug bulup oyun zevkinin içine edecekler.

@Gökhan Topuz abi bana göre Fifa 16 şuana kadar en iyilerden biriydi. Ben çok beğenmiştim. Şut ayarları falan baya iyidi.
Öyle saçma sapan kafa golleri olmuyordu. Bu oyunda bana göre o saçma kafa golleri geri gelecek.
UT'de çok canımız yanacak kekolara karşı... Orta kafa oynayan bebelerle dolup taşacak ortalık.

Nurullah;doğru söylüyorsun kardeşim. Bana göre de 16 çok iyidi. Kafa topları çok basit evet. Bir de serbest vuruşta ne adam hareket etti ne de kamera anlamadım. Hevesim kırılmadı desem doğru olur.

Bir de açılan packlerden adam gibi adam çıkmadı. Yine para yok. Trading işini beceremiyorum. Can çekişmeye devam :D
Mehmet Yıldırım ne oynuorsun kardeşim?

Nurullah;doğru söylüyorsun kardeşim. Bana göre de 16 çok iyidi. Kafa topları çok basit evet. Bir de serbest vuruşta ne adam hareket etti ne de kamera anlamadım. Hevesim kırılmadı desem doğru olur.

Bir de açılan packlerden adam gibi adam çıkmadı. Yine para yok. Trading işini beceremiyorum. Can çekişmeye devam :D
@Mehmet Yıldırım ne oynuorsun kardeşim?

Packler zaten facia trading olayı fena değilde çok vakit lazım o işe kadro konusunda tradingden ziyade daha farklı bir çözüm bulunabilir.En azından kadro kuramayanlarda çok iyi olmasa da oynanabilir düzeyde bir kadro kurabilir aslında.

Ben fifa 16'da ise genelde pro club ortak sezon takılıyorum online'da single kısmında da kariyer mod ve pro club aynı şekil.Fifa 14 de ut çok canımı sıkıyordu 89 dk atak yap çırpın 90 da adam orta kafa gol ile işi bitiriyordu.

@Mehmet Yıldırım ne oynuorsun kardeşim?

Abi ben de ilk izlenim olarak pek beğenmedim. Bazı şeyler abartı olmuş. İnşallah full sürüm güzel olur.

Ben biraz kastım trading falan :D Chedjou ve Semedo diye bir stoper var. 900k alıp 1900k sattım baya, sağ olsunlar 2 kadro kurdurdular bana :D

Son düzenleme:
Fifa 14'de ah o Alman liginin uzun forvetleri az canımızı yakmadılar :D Ulan kaç defa şampiyonluktan ettiler son maç.

Abi ben de ilk izlenim olarak pek beğenmedim. Bazı şeyler abartı olmuş. İnşallah full sürüm güzel olur.

Ben biraz kastım trading falan :D Chedjou ve Semedo diye bir stoper var. 900k alıp 1900k sattım baya, sağ olsunlar 2 kadro kurdurdular bana :D

bakalım elde 4900 coins var biraz daha kasacam :D
Mehmet Yıldırım uzun yaşamanın formülünü bulmuşsun. :D

Media Markt'da yine 1 gün önceden 15-20 euro ucuza satarlar insallah.

Geri
Üst Alt