Sergen Evin
10 Numara!
- 11 Ağustos 2011
- 11.078
- 1
- 343
Haftaya bugün alıcam inşallah. Vizeler gelmeden başlayalım oynamaya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşte sırf o saçma kafa golleri yüzünden ut oynamadım nerdeyse hep bir düzenek üzerinden futbol oynayan tiplere ayar oluyorum.Orta kafa gol kazanda nasıl kazanırsam kazan.Mantık bu şekilde işliyor adamların.
yarinmi Cikiyor
16'da bu hatalar neredeyse minimuma inmişti bence fakat şimdi yeni oyun motoru falan derken o gerizekalı tipler 3-5 bug bulup oyun zevkinin içine edecekler.
@Gökhan Topuz abi bana göre Fifa 16 şuana kadar en iyilerden biriydi. Ben çok beğenmiştim. Şut ayarları falan baya iyidi.
Öyle saçma sapan kafa golleri olmuyordu. Bu oyunda bana göre o saçma kafa golleri geri gelecek.
UT'de çok canımız yanacak kekolara karşı... Orta kafa oynayan bebelerle dolup taşacak ortalık.
16 da hata yoktu ama bu seferde hileden geçilmiyordu.Bu konuya da bir çözüm şart.
Nurullah;doğru söylüyorsun kardeşim. Bana göre de 16 çok iyidi. Kafa topları çok basit evet. Bir de serbest vuruşta ne adam hareket etti ne de kamera anlamadım. Hevesim kırılmadı desem doğru olur.
Bir de açılan packlerden adam gibi adam çıkmadı. Yine para yok. Trading işini beceremiyorum. Can çekişmeye devam
@Mehmet Yıldırım ne oynuorsun kardeşim?
Nurullah;doğru söylüyorsun kardeşim. Bana göre de 16 çok iyidi. Kafa topları çok basit evet. Bir de serbest vuruşta ne adam hareket etti ne de kamera anlamadım. Hevesim kırılmadı desem doğru olur.
Bir de açılan packlerden adam gibi adam çıkmadı. Yine para yok. Trading işini beceremiyorum. Can çekişmeye devam
@Mehmet Yıldırım ne oynuorsun kardeşim?
Abi ben de ilk izlenim olarak pek beğenmedim. Bazı şeyler abartı olmuş. İnşallah full sürüm güzel olur.
Ben biraz kastım trading falanChedjou ve Semedo diye bir stoper var. 900k alıp 1900k sattım baya, sağ olsunlar 2 kadro kurdurdular bana
![]()
Malesef söz konusu ut ise insanı bilim adamı olmaya kadar zorluyorlar.Zaten bir dünya sağlık sorunum var birde ut ile sinir hastası olmak istemem![]()
Media Markt'da yine 1 gün önceden 15-20 euro ucuza satarlar insallah.
Istanbulda oyun 3 gun once spotcularda vardi ama fahis fiyattan sattilar hepelimde su an![]()
Istanbulda oyun 3 gun once spotcularda vardi ama fahis fiyattan sattilar hep
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
240-250 bugun 210 tl ye falan satiyorlar
Istanbulda oyun 3 gun once spotcularda vardi ama fahis fiyattan sattilar hep
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi