FIFA 17 Ana Konu

2 tane super lig kadrosu kurdum. Kondisyon sorun olmuyor. fifa 16 da seasonda ve ut de div 1 deydim. Simdi yeni basladim div 8 deyim sarmıyor :D son 5 maci 10-1, 7-1, 6-1, 6-1, 10-1 kazandim. Ndiaye cok iyi Sneijder le degismeli oynatıyorum. 10-15 golu buldu.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
nasıl bir sıkıntı çekiyorsun renktaş?
zorlaştırmışlar ama ben beğendim penaltıları daha gerçekçi olmuş

Top alakasız dere gidiyor. Nasıl yapıyorsun?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2 tane super lig kadrosu kurdum. Kondisyon sorun olmuyor. fifa 16 da seasonda ve ut de div 1 deydim. Simdi yeni basladim div 8 deyim sarmıyor :D son 5 maci 10-1, 7-1, 6-1, 6-1, 10-1 kazandim. Ndiaye cok iyi Sneijder le degismeli oynatıyorum. 10-15 golu buldu.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Böyle sizi Okudukça ne kadar kötü oynadığımın farkına varıyorum.

son anda kupa geldi :D Lig 6ya merhaba :D 6 sezon oynamisim 1kere kümeye düstük... 5 kere kupa kazandik :D

Top alakasız dere gidiyor. Nasıl yapıyorsun?

renktaşım öncelikle sol analog kolunu tam köşelere itmeden 30 veya 45 derece sağ/sol+ileri doğru it sonra şut ibresine kısa bir süreliğine basılı tutup bırak. Bir süre sonra şut ibresine bastığın ölçüde yukarı gittiğini fark edeceksin(yani biraz el alışkanlığı) onda ayrı olarak sağ analog tuşuyla oyuncunun topa geliş açısını ayarlıyorsun . Mesela sağlak biri normal duruken sen onu kaleye daha dik durdurursan iç plaselerde dışarı gitme ihtimali artıyor ancak uzak köşeye vurduğunda isabeti artıyor. Eğer sağlak oyuncuyu kaleye paralel hale getirirsen plase vuruşlar çok dışarı çıkmıyor ancak uzak köşeye vuruşlar kolay dışarı çıkıyor. Açıklayıcı olmuştur umarım

Sormak istediğim bir şey var. Oyunu 2-3 gün içerisinde alacağım ama millet sürekli paket açma sisteminin değişikliğinden konuşuyor. Daha iyi oyuncuların daha sık gelmesinden. Oyunu alanların dikkatini böyle bir şey çekti mi ?

renktaşım öncelikle sol analog kolunu tam köşelere itmeden 30 veya 45 derece sağ/sol+ileri doğru it sonra şut ibresine kısa bir süreliğine basılı tutup bırak. Bir süre sonra şut ibresine bastığın ölçüde yukarı gittiğini fark edeceksin(yani biraz el alışkanlığı) onda ayrı olarak sağ analog tuşuyla oyuncunun topa geliş açısını ayarlıyorsun . Mesela sağlak biri normal duruken sen onu kaleye daha dik durdurursan iç plaselerde dışarı gitme ihtimali artıyor ancak uzak köşeye vurduğunda isabeti artıyor. Eğer sağlak oyuncuyu kaleye paralel hale getirirsen plase vuruşlar çok dışarı çıkmıyor ancak uzak köşeye vuruşlar kolay dışarı çıkıyor. Açıklayıcı olmuştur umarım

Anladım ama dediğin gibi el alışması lazım..

Sormak istediğim bir şey var. Oyunu 2-3 gün içerisinde alacağım ama millet sürekli paket açma sisteminin değişikliğinden konuşuyor. Daha iyi oyuncuların daha sık gelmesinden. Oyunu alanların dikkatini böyle bir şey çekti mi ?

Çeşitli kadro kurma görevleri var. Onları yapıyosun pack veriyor ve iyi oyuncu gelebiliyor. Ama bence tamamen şans. Bana her zaman ki gibi hep leş adamlar geliyor :)

O kadar paket açmıştım hiç bir şey çıkmamıştı bugün ise ilk paket açışımda C.Bravo çıktı
20 bine falan okuturum bunu. Müthiş bir kart olmasa bile şansım biraz düzeldi
Tamamen şans işi yani hocam. :)

hayvani kartlar cektim builder challenge ile

Morata Black
Coman 2x
Dembele 2x
Xhaka 3x
iki tane daha vardi iyi olan

Morata haric hepsini sattim . Draft yaptim o paralarla beddua ettim kendime. Bosuna para harcadim bi mikim gecmedi elime

Builder challenge nasil birsey renkdaslar aydinlatirsaniz sevinirim

Verstuurd vanaf mijn SM-G920F met Tapatalk

En çok beğendiğim olay ezbere vurulan plaselerin artık gol olmaması.

Fut degilde normal sezonu oynuyorum

Begendigim sistemler 3-1-4-2 ve baklavali 3-4-3

Juve muthis takim

VEG42B.png

Şu takıma en acilinden Dybala'yı almam lazım :D

İleride de D.Alves,Alex Sandro,Nainggolan,Marchisio eklemelerini yapmam lazım ama daha çok yol var. :)

Geri
Üst Alt