FIFA 17 Ana Konu

Arkadaşlar Pc platformunda oynuyorum oyunu düne kadar hiç problem yaratmayan yağ gibi akan oyunum maç içinde fps düşüşlerine ekran titremeleri gösteriyor,bir gram zevk alamaz hale geldim,sistemim gayet yeni ve üst seviye,diğer oyunlarda böyle problemim yok yalnızca Fifa'da yapıyor ne önerirsiniz,herşey güncel bilgisayarda..

Arkadaşlar Pc platformunda oynuyorum oyunu düne kadar hiç problem yaratmayan yağ gibi akan oyunum maç içinde fps düşüşlerine ekran titremeleri gösteriyor,bir gram zevk alamaz hale geldim,sistemim gayet yeni ve üst seviye,diğer oyunlarda böyle problemim yok yalnızca Fifa'da yapıyor ne önerirsiniz,herşey güncel bilgisayarda..
Dün veya cuma günü galiba pc için güncelleme çıkmıştı. Ondan olabilir belki

fut champions weekend league muazzam bir müsabaka ama sinirden kendinizi delebilirsiniz de

Virüs mü var dedim tarattım birşey yok ilginç ya,mesela grafik ayarlarını ultradan düşürüyorum gene takılıyor zaten pc hayli hayli kuvvetli fifa için..
Tuhaf yani..

Adamin ligte daha golu yok ama fifada akiyor

33 mac 32 gol 6 asist :D

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler yeni TITEL UPDTE geldi.

Oyun feci halde degismis... simulasyon dan yine Arcade ye yönelmis.

Oyun Temposunu cok fazla hizlandirilmis...

sizde büyük bir fark farkettiniz mi?

Sahibinden satılık Kante var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Elimde Kante var satmam lazım. Alacak var mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tek kale top oynuyorum bir Ahmet Musa diye adam var kimde olsa yeniliyorum lanet olsun korkak 8-1-1 oynayan futculara..
Böyle top oynanmaz ben hep topu ayağında gezdiren gösterişli futbol oynamaya çalışıyorum hep kontradan gol yiyorum son dakikalarda 3.lige bir türlü çıkamadım..

Geri
Üst Alt